Marken 35

Solgt

7 700 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

7 892 190

P-ROM

127

ANTALL ROM

4

Marken 35

Rålekker toppleilighet med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad - Takterrasse og stue med fransk balkong

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Marken 35

PRISANTYDNING

7 700 000

OMKOSTNINGER

192 192

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

870

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

127/127/142KVM

TOMT

Fellestomt,146KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210171

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Inngangsparti

Innhold | 2. etasje:
To soverom, bad/wc, kjøkken og stue. Utgang til terrasse.

Innhold | loftsetasje:
To soverom, bad/wc og stue med fransk balkong.

Uteplass:
Fra kjøkkenet er det utgang til takterrasse på ca 8 m2

Samlet primærareal (P-rom) =127 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 127 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 142 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Omfattende oppgradert
- Lekre detaljer og praktiske løsninger
- Profilert listverk, god takhøyde og store vindusflater
- Takterrasse og fransk balkong
- To bad på hhv. 11 m2 og 4.8 m2
- Fire soverom og to stuer
- Meget pent kjøkken med integrerte hvitevarer

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Partner/Eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne stilsikre og innbydende toppleiligheten beliggende ved enden av koselig gågate i Bergen sentrum.

Leiligheten |
Dette er en meget tiltalende og lekker toppleilighet som ble ombygget og omfattende oppgradert i 2012. Leiligheten framstår som stilsikker og gjennomført med god standard og fine detaljer. Det er en praktisk og gjennomtenkt løsning som også gir fleksibilitet i forhold til arealbruken. Leiligheten har tre frie sider som begrenser antall naboer og gir fin gjennomlysning. Rommene har god takhøyde, store vindusflater og profilert listverk.

Inngangspartiet har en rustikk og fin stil, fliselagt gulv, varmekabler og god garderobeplass for sko og yttertøy. Det er to innbydende baderom fordelt med ett bad i hver av leilighetens to etasjer. Hovedbadet er hele 11 m2 med stor dusjnisje og badekar plassert slik at du har utsikt mot byfjellene når du nyter et varmt og god bad. Det er fire soverom fordelt med to i hver av etasjene. Stue i tilknytning til kjøkkenet og egen stue i toppetasjen med fransk balkong. Meget pent kjøkken med god skap- og benkeplass. Innredningen har integrert steketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Vegger er malt i tidsriktige farger og gulv i de fleste rom er lagt med bred og eksklusiv 1-stavs parkett. Baderommene er helfliste. Det er innfelt downlightsbelysning med dimmefunksjon i gangen og hovedbadet. Det er for øvrig nylig montert syv nye og stilfulle takbelysninger.

Hva er utført med leiligheten i nyere tid |
2012 - I forbindelse med ombygging og oppgradering av leiligheten var det Fløisand & Berge Prospects AS som stod oppført som tiltakshaver. Arbeidet ble utført i 2012 og ferdigattest fra Bergen kommune forelå i mars 2013. I denne perioden ble alt av overflater og innredninger fornyet samt nytt elektrisk anlegg og røropplegg med rør i rør-system. Vegger som vender mot yttervegg ble lektet ut og etterisolert. Planløsningen ble også justert for å optimalisere arealbruken av leiligheten.

2021 - Vegger og tak er nymalt. Det er installert syv nye taklamper. Det er installert ny mikrobølgeovn på kjøkkenet. Utvendig sørfasade på huset er malt. Utført takfornying med høytrykksspyling, maling og behandling av takstein.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer og svakstrømskap er plassert i gangen ved hovedinngang til leiligheten. Varmtvannsbereder er plassert i kneloft. Fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet.

Nærområdet

Unik beliggenhet i Bergen sentrum ved enden av den sjarmerende og populære gågaten i Marken. Her er det koselige kafeer og attraktive restauranter samt det prakftulle parkanelgget ved Lille Lungården i umiddelbar nærhet. Nærmest uansett hvor du skal ut å reise så vil dette være det beste utgangspunkt, like ved Jernbanen, Bystasjonen og Bybanestopp. Med få minutters spasertur i fine omgivelser kommer du enkelt inn til kjernen av Bergen sentrum. Det er kort avstand til turterrenget og store grøntareal ved Byparken. Bygget grenser mot Gågaten og er tilbaketrukket fra trafikkert vei.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Eier har selv ikke bodd i leiligheten og har begrenset kjennskap til leilighetens og husets standard. Det er av den grunn ikke besvart spørsmålene i det vedlagte egenerklæringsskjema. Leiligheten er besiktiget av takstmann som har utarbeidet tilstandsrapport på leiligheten. Rapporten følger som vedlegg til denne salgsoppgaven.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Opprinnelig lettvegg mellom innvendig bod og soverom er fjernet til fordel for større rom.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 700 000

Omkostninger

192 192

TOTALT

7 892 190

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern