Fjellveien 118

Solgt

10 900 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

11 192 400

P-ROM

215

ANTALL ROM

5

Fjellveien 118

Ark. tegnet murvilla | Stor eiet tomt på 1,2 mål | Garasje & biloppst. | Solrikt | Panorama | Haukel. skole | Renovering

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Fjellveien 118

PRISANTYDNING

10 900 000

OMKOSTNINGER

292 442

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

215/256/282KVM

TOMT

Eiet tomt,1238KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210105

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Entré (2,5 m²), hall/trapperom (19,5 m²), mellomgang (5,8 m²), to bad (1,5 m² og 1,5 m²), toalettrom (3 m²), to soverom (9,8 m² og 13,1 m²), stue (14,3 m²) og kjøkken (5,4 m²).

Innhold | Hovedetasje:
Biinngang (2,5 m²), gang/trapperom (14,5 m²), bad (5,3 m²), vaskerom (4,8 m²), tre soverom (6,1 m², 9,9 m² og 13,2 m²), stue (41,6 m²), spisestue (14,1 m²) og kjøkken (10,2 m²).

Uteplasser:
Vestvendt hellelagt oppholdsplass på 35,8 m² med utvendig adkomst.
Nord/vestvendt hellelagt oppholdsplass på 62 m² med utgang fra stue. 

Parkering:
Tilhørende garasje med en biloppstillingsplass og bod i bakkant, bygget i 1960. Det er for øvrig parkeringsmuligheter i innkjørsel.

Samlet primærareal (P-rom) = 215 m²
Samlet bruksareal for bolig og garasje (BRA) = 286 m²
Samlet bruttoareal for bolig og garasje (BTA) = 315 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Ark. tegnet villa fra 1960 i Fjellveien
- Meget gjennomført stilmessig
- Stor og spennende tomt på 1,2 mål
- Garasje og biloppstillingsplasser i oppkjørselen
- Huset har en nydelig plassering på tomten.
- De beste sol og utsiktsforhold.
- Bruksareal bolig og garasje på 286 kvm.
- Store, fine uteplasser "på byens tak".
- Hele eiendommen må renoveres.
 
Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike villaen i byens mest velkjente gate - Fjellveien.

Historikk | Huset ble oppført i 1960 og har vært i familiens eierskap siden. Huset ble tegnet av Arkitekt All & Løkeland og er svært gjennomført stilmessig.

Innholdsrikt | Boligen har et bruksareal på 256 kvm. og garasjen har et bruksareal på 30 kvm. Samlet sett er det svært godt med plass i begge etasjer, både i form av boligareal og lagringsplass.

Renovering | Boligen fremstår med eldre bygningsdeler og bærer preg av manglende vedlikehold. Det må påregnes betydelige oppgraderinger og utskiftninger for å oppnå dagens standard, både innvendig og utvendig. Det er således en svært god mulighet til å "skreddersy" sin nye bolig i Fjellveien.

Utesone | Boligen har flere flotte uteplasser både ved inngangsparti, i front av boligen og i hovedetasjen mot nord/vest. Eiendommen er perfekt vendt mot solen og eiendommen har en upåklagelig utsikt. 

Nærhet | Fjellveien 118 kretser til populære Haukeland skole. I tillegg er det flere attraktive barnehager i kort avstand fra boligen. Turterreng starter idet en går ut døren og en spaserer til sentrum på kort tid. Eiendommen har en ypperlig beliggenhet med tanke på arbeidsplasser i Helse Bergen.

Tomten | Eiet tomt på 1238 kvm. og er avsatt til boligområde iht. Bergenhus. KDP. Fjellsiden Sør. Eiendommen grenser mot friområde (eiet av kommunen) mot sørvest og sørøst. Videre er eiendommen omfattet av KPA2018 hvor eiendommen er vist som bebyggelse og anlegg. Eiendommen grenser også til Grønnstruktur med tilsvarende grensesnitt som i KDP.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en sjelden mulighet med "prime location" på solsiden.

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og særdeles attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Fjellsiden. Boligen er perfekt vendt mot sol og utsikt. Fra eiendommen er det en formidabel utsikt over Bergensdalen, Bergen sentrum, Laksevåg, Byfjorden, Store Lungegårdsvannet, Askøy, Løvstakken og videre mot Fana mm. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og noen eksklusive leilighetskomplekser. Gang og sykkelavstand til Bergen Sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Fine turmuligheter med bla. Isdalen, Fløien, Fjellveien og Ulriken mm. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det. Det er kort gangavstand til Haukeland skole og busstopp ca. 150 meter huset. Gåavstand til store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Statsarkivet, Odontologen som ligger en liten rusletur unna i Årstadveien. Masse fritidsaktiveter i området og flere lekeplasser.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Boligen er vasket til visning og blir ikke ytterligere vasket før overtagelse.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

10 900 000

Omkostninger

292 442

TOTALT

11 192 400

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern