Karlsmarka 112

Solgt

5 490 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

5 656 940

P-ROM

150

ANTALL ROM

3

Karlsmarka 112

En barnefamilies drøm | Enderekkehus | Kjøkken fra 2020 | Solrikt | Stor terrasse | Loftstue | Garasje & P-plass

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Karlsmarka 112

PRISANTYDNING

5 490 000

OMKOSTNINGER

166 942

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

450

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

150/155/0KVM

TOMT

Fellestomt,369KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210118

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje
Entré/gang (8,1 m²), stue/trapperom (46,7 m²), vaskerom/wc-rom (4,1 m²) og kjøkken (12,8 m²)

Innhold | 2. etasje
Loftstue/trapperom (24,7 m²), bad (9,6 m²), soverom (13,1 m²), soverom 2 (13,1 m²) og soverom 3 (11,4 m²)

Uteplass
Sørøstvendt terrasse på 29,5 m² med utgang fra stue og pent opparbeidet ved inngangspartiet.

Lagringsplass
Sportsbod med utvendig adkomst (4,9 m²) og tilhørende utvendig bod på nedsiden av boligen, bygget i 2013.

P-rom er alle rom med unntak av boder.

Samlet primærareal (P-rom) = 150 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 155 m².

Standard

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer dette flotte rekkehuset med familievennlig beliggenhet og innholdsrik planløsning.

Oppgradert | Boligen fremstår som velholdt og er jevnlig oppgradert i perioden 2015-2021. I 2020 ble det blant annet montert et nydelig kjøkken fra Kvik med tilhørende hvitevarer.

Uteplasser & sol | Stor terrasse i bakkant av boligen og platting med kveldssol ved inngangspartiet. På terrasser og platting er det sol fra morgen til kveld.

God planløsning | Huset har en god planløsning med kjøkken, stor stue, romslig gang, gjestetoalett og vaskerom i 1.etasje. I 2.etasje ligger husets soverom, bad og en veldig kjekk loftstue. Det kan være muligheter å etablere et soverom nr. 4 hvor det i dag er loftstue.

God parkeringsdekning | Parkeringsplass til èn bil i felles garasjeanlegg (ladestasjon er montert), samt èn parkeringsplass ved inngangsparti til boligen. Det er også plass til en bil på nedre del av tomten ved boden. I tillegg disponerer beboere av sameiet flere parkeringsplasser, inklusiv gjesteparkering på fellesområdet.

Oppvekstvillkår | Husrekken ligger fint til i et barnevennlig og sosialt tun med barn i alle aldre. Det er opparbeidet lekeplass på fellesområde. Her er det aldri langt til nærmeste lekekamerat. Et sosialt og godt bomiljø både for store og små.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott bolig med utmerket beliggenhet i Karlsmarka. Velkommen til visning!

Nærområdet

Karlsmarka 112 har en svært attraktiv og solrik beliggenhet i et barnevennlig område. Husrekken ligger fint til i et barnevennlig og sosialt tun med barn i alle aldre. Det er opparbeidet lekeplass på fellesområde. I Karlsmarka er det gode naboer og her har en alt en trenger for et godt liv. Nærhet til flere barnehager, skoler på alle trinn, større arbeidsplasser, flyplass, butikker, off. kommunikasjon osv. Ca 6 km til Lagunen Storsenter med de fleste service tilbud/fasiliteter, samt kort avstand til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisested mm. Kort avstand til Meny Dolviken. Gode turmuligheter med bla Storrinden i nærområdet. Mange idrettsanlegg/ fritidstilbud som bla. Sandsli Idrettshall og Sandsli Stadion, samt skoler som Søreide Skole (ny i 2014), Aurdalslia Skole, Skranevatnet Skole og Sandsli Videregående Skole. Gode bussforbindelser til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Gangavstand til holdeplass for bybanen. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla. Equinor, Telenor, Aibel og Bergen Lufthavn mf.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 490 000

Omkostninger

166 942

TOTALT

5 656 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern