Inger Bang Lunds vei 17

Solgt

6 700 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

6 870 940

P-ROM

96

ANTALL ROM

3

Inger Bang Lunds vei 17

Lekker 4-roms toppleilighet | Heis og fast garasjeplass | Alt på ett plan | Privat altan på 23 m² + felles takterrasser

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Inger Bang Lunds vei 17

PRISANTYDNING

6 700 000

OMKOSTNINGER

170 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 732

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

96/100/111KVM

TOMT

Eiet tomt,5180KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210128

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 7. etasje:
Hall/gang (15.9 m²), bod/teknisk rom (3.9 m²), to bad/wc (hhv. 3.9 m² og 6.3 m²), tre soverom (hhv. 6.7 m², 6.9 m² og 14.3 m²) og stue/kjøkken (35.8 m²)  

Uteplass:
Fra stue/kjøkken og hovedsoverom er det  altan på 23 m². Tilhørende sameiet er det også stor felles takterrasser hvor det er enkel tilkomst fra denne leiligheten.

Ekstern bod:
Tilknyttet leiligheten er det en ekstern på 5 m² som er plassert i tilknytning til garasjeplassen. 

Felles sykkelrom:
Sameiet har fellesarealet til parkering av sykkel, slik at den står tørt i et innelåst rom eller under tak ved inngangspartiet.

Samlet primærareal (P-rom) = 96 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 100 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 111 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Heis fra garasjen og hovedinngang til toppetasjen
- Fast garasjeplass med lader til el. bil
- Egen bod ved garasjeplassen
- Privat altan på 23 m2'
- Enkel tilkomst til store felles takterrasser
- To helfliste og innbydende baderom
- Stilrent kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
- Tre soverom, hovedsoverom med utg. til altan
- Porttelefon med tv-monitor
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Fjernvarmeanlegg (reduserte strømutgifter)
- Sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarsling
- Beliggende ved et av byens mest spennende boligområder

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne attraktive 4-roms toppleiligheten i Kronstadparken.

Leiligheten |
Dette er en stilsikker og innbydende toppleilighet i det populære sameiet i Kronstadparken som var ferdig oppført i 2017. Her får du hele 100 m2 på ett plan med en arealeffektiv løsning.

Leiligheten har en stor og romslig hall/gang med rikelig garderobeplass for både eier og gjester. I gangen er det også porttelefon med tv-monitor og automatisk åpner for byggets hovedinngang. Den innvendige boden som har dør fra hallen er innredet med samme standard på overflater som oppholdsrommene og kan alternativt anvendes som garderoberom. Leiligheten har to helfliste bad med vannbåren gulvvarme og innfelte downlights i taket. Baderommene har innfellbare dusjvegger og innredning med god skapplass. Ett av badene har opplegg og god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Det er tre soverommene hvor alle har et areal og form som gir mulighet for gode garderobeløsninger. Master bedroom er på hele 14.3 m2 med doble garderobeskap, eget bad og har utgang til altan. Løsningen mellom stue og kjøkken gir rommet de beste lysforhold og fleksibilitet for plassering av både sittegruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til altan. Kjøkkenet har fin innredning fra Sigdal med integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

I tillegg til den private altanen er det enkel tilkomst fra leiligheten til store felles takterrasser med fin utsikt og sol fra morgen til kveld.

Oppgraderinger i 2021 |
Det er lagt nytt parkett gulv på ett av soverommene og gulvet i stue/kjøkken er slipt og behandlet. Vegger og tak er nymalt på hovedsoverom og stue/kjøkken.

Tekniske installasjoner |
Det er installert seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg. Aggregat for leilighetens balanserte ventilasjonsanlegg er plassert i boden (anlegget gir leiligheten et ekstra godt inneklima). Det er plassert varmkonvektor i stuen/kjøkken som er tilkoblet anlegget for fjernvarme (dette vil gi reduserte utgifter for oppvarming). Fordelerskap for rør i rør system er plassert på badet. Det er opplegg til vaskemaskin på ett av baderommene. Sikringsskap og svakstrømskap er plassert i boden. Porttelefon med tv-monitor og automatisk åpner for hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Det er systemlås som gjør at du har en og samme nøkkel til hoveddør til bygget, dør til garasjeanlegg, egen ekstern bod og leiligheten.

Parkering |
Det er stort garasjeanlegg under bygget med heistilkomst direkte til leilighetens etasje. Med til denne toppleiligheten følger det fast plass (nr 101) med lader til el. bil og bod like bak garasjeplassen. Dette er også en strategisk godt plassert plass like ved døren til heisen. Første delen av garasjeanlegget er avsatt til gjesteparkering (mot betaling). Det er også mulig å leie ut plassen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- Finn.no og Ukens bolig på Finn.no
- Algoritmestyrt annonsering på sosiale medier
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine digitale flater
- Boligannonse i Bergens Tidende/E-avisen sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Kronstadparken som er en ny bydel under meget positiv utvikling. Leiligheten ligger høyt og fritt, tilbaketrukket fra hovedveien. Når bybanen til Fyllingsdalen åpner (planlagt åpnet i 2022), blir Kronstad selve navet i bybanenettet i Bergen. Nærområdet har et mangfold av butikker, restauranter, treningssentre, helsetjenester og kontorer. Det er kort avstand til fine turmuligheter samt kort og enkelt tilkomst til Bergen sentrum. Nærområdet vil i tiden som kommer få et ytterligere løft av infrastrukturen som vi har grunn for å tro vil påvirke markedsverdien ut over den generelle utviklingen.

Inger Bang Lunds vei 17 har en fin og sentral beliggenhet i Kronstadparken. Dette nærområdet har fått seg et betydelig løft i løpet av de siste årene og framstår i dag som et meget ettertraktet boligområdet. Her er det umiddelbar nærhet til det meste av servicetilbud. Fra bygget er det gangavstand til bl.a. Høyskolen og BI samt store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken og Haukeland Sykehus.

Sameiets tomt har store og flotte fellesområder som er godt tilrettelagt for at beboerne kan møtes for sosiale sammenkomster. Det er også tilgang til store felles takterrasser og utearealer med beplanting og sitteplasser.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres oppmerksom på at eier selv ikke har bodd i leiligheten og har av den grunn begrenset kjennskap til leilighetens tilstand. Dette har også vært utgangspunkt for eier ved besvarelsen av egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank (dersom aktuelt) eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 700 000

Omkostninger

170 942

TOTALT

6 870 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern