Shetlands-Larsens vei 21

Solgt

3 390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 402 920

P-ROM

62

ANTALL ROM

1

Shetlands-Larsens vei 21

Romslig 2-roms endeleilighet | Vestvendt altan | Fellesgjeld nedbetalt | Heis og garasjeplass | Populær beliggenhet!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Shetlands-Larsens vei 21

PRISANTYDNING

3 390 000

OMKOSTNINGER

12 925

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 256

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

62/62/68KVM

TOMT

Fellestomt,4087KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210079

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Gang med garderobeskap, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en nord-vestvendt og overbygget altan med et areal på 12 kvm. Det er ettermiddags-/kveldssol på uteplassen.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det en garasjeplass i lukket garasjeanlegg (plassen er merket nr. U2-36). Borettslaget disponerer også noen gjesteplasser i garasjeanlegget.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern bod i kjeller. Boden er merket nr. U1-23 og har et areal på 4,8 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

3. etasje | 62 kvm.:
Gang (5,3m²), bad/vaskerom (6,1m²), soverom (17,2m²), stue og kjøkken (30,8m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 62 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 62 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 68 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og flott 2-roms andelsleilighet
- Lysmalt soverom med uvanlig god størrelse
- Flott kjøkken med tilhørende hvitevarer
- Helfliset baderom med opplegg for vaskemaskin
- Vestvendt og overbygget altan
- Populært borettslag oppført i 2013
- Heis og garasjeplass
- Nedbetalt fellesgjeld / lav felleskostnad
- Ikke dokumentavgift for kjøper
- Gåavstand til Oasen Senter og fremtidig bybanestopp
- Flotte turmuligheter rundt Ortuvannet og Kanadskogen

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 2-roms leiligheten (andel) med utmerket beliggenhet i flotte omgivelser, like ved Ortuvannet i Fyllingsdalen. Leiligheten har en gunstig plassering i 3. etasje med adkomst via heis. Det følger med garasjeplass i byggets underetasje.

Tidløst | Blokken stod ferdigstilt i 2013 og leiligheten har moderne fasiliteter. Boligen har blant annet et meget stort soverom, helfliset og moderne bad med opplegg for vaskemaskin samt tiltalende kjøkken med tilhørende hvitevarer.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en nord-vestvendt og overbygget altan med et areal på 12 kvm. Det er ettermiddags- og kveldssol på altanen. En koselig uteplass i fine omgivelser.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Oasen Senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud samt fremtidig stoppested for Bybanen. Alt innenfor en kort radius fra borettslagets område.

Nedbetalt | Andel fellesgjeld på leiligheten er nedbetalt og det betales kun kr. 3.256,- i månedlig felleskostnad til borettslaget, som blant annet inkluderer grunnpakke kabel-tv og bredbånd m.m. Det betales ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Omkostninger for kjøper er derved moderate.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en moderne og koselig andelsleilighet med flott beliggenhet i et populært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Den ligger gunstig plassert i byggets 3. etasje med adkomst via heis. Her får man blant annet meget kort avstand til bussforbindelse, fremtidig bybanestopp og Bunnpris med søndagsåpen butikk både på Smiberget og Kiwi (09-23) på Oasen Senter. På Oasen Senter finner man ellers alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er umiddelbar nærhet til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt barnehager. Fra lagets eiendom har man også direkte adgang til det flotte turområdet rundt Ortuvannet og ellers er det kort avstand til alle turveiene og naturperlene i Kanadaskogen via Spelhaugen. På nevnte Spelhaugen finnes det for øvrig et forretningsområde med mange butikker (møbler/dagligvare/sportsartikler m.fl.). Bybaneprosjektet til Fyllingsdalen (som er under arbeid og skal ferdigstilles i 2022), vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum og vil få ende stopp noen hundre meter fra Brennhaugen borettslag. Rett over veien (ca. 250 meters gangavstand fra leiligheten) er det nylig åpnet en stor og flott Rema butikk samt apotek og en italiensk restaurant/pizzeria. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 10 minutter med bil via Løvstakktunnelen. Tilsvarende reisetid til Sandli/Kokstad via Knappetunnelen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 390 000

Omkostninger

12 925

TOTALT

3 402 920

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern