Lønborglien 286

Solgt

6 890 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

7 071 690

P-ROM

105

ANTALL ROM

2

Lønborglien 286

Tiltalende eierleilighet med god størrelse | Vidunderlig beliggenhet og eksepsjonell sjøutsikt | Heis og garasjeplass!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Lønborglien 286

PRISANTYDNING

6 890 000

OMKOSTNINGER

181 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

3 700

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

105/111/121KVM

TOMT

Eiet tomt,3338KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220188

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Gang, innvendig bod, toalettrom, stue, kjøkken, helfliset bad/wc/vaskerom, tv-stue/spisestue og 2 soverom med tilhørende garderobeskap. Det er kneloft med lagringsmuligheter.

Solrik uteplass:
Med utgang fra stue er det en vestvendt terrasse med spektakulær utsikt over Byfjorden og tilliggende område. Terrassen har et areal på 9,1 m².

Parkering:
Tilknyttet leiligheten er det fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg (merket nr. 21). Det er enkelt adkomst via heis fra garasjeanlegget direkte til leilighetens etasjeplan. I området er det også felles gjesteparkeringsplass.

Ekstern bod:
Det medfølger ekstern bod i 2. etasje. Boden har et areal på 5,7 m².

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

6. etasje | 105 m²:
Entré (10,6 m²), gang (3,3 m²), bad/vaskerom (7,6 m²), toalett (1,1 m²), soverom (7,5 m²), soverom (11,4 m²), stue (26,3 m²), stue (24 m²), kjøkken (9,1 m²).

S-rom:
Bod (4,5 m²), kott (0,5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 105 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 111 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 121 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende og lys 4-roms selveierleilighet
- Terrasse med fantastisk sjøutsikt
- Innholdsrik og arealeffektiv romløsning
- 2 lyse soverom med mulighet for å lage ett ekstra
- Alle innerdører er skiftet (eks. skyvedør)
- Nye panelovner og vindusposter
- Månedlig felleskostnad kr. 3.700,-
- Kabel-TV/bredbånd inkludert
- Heis og fast garasjeplass
- Nydelig beliggenhet øverst i Lønborglien
- Få minutters gange til bussforbindelse
- Kort avstand til dagligevare
- Få minutters kjøretid til sentrum
- Nærhet til ypperlig og variert turterreng

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren presenterer denne flotte 4-roms leiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet øverst i Lønborglien. Det medfølger fast garasjeplass med enkel adkomst til leilighetens etasjeplan via heis.

Innholdsrik | Leiligheten har god størrelse og en innholdsrik romløsning. Boligen ligger gunstig plassert i 6. etasje, og har et samlet bruksareal tilsvarende 111 m² (BRA). Den var opprinnelig en leilighet bestående av 3 soverom. Etter ferdigstillelse er imidlertid det ene soverommet fjernet, slik at man har fått en romslig spisestue/tv-stue. Dersom man har behov for ekstra soverom, kan opprinnelige løsning enkelt reetableres.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig terrasse med spektakulær og langtrekkende utsikt, der solen kan nytes til fulle i fine omgivelser. Her får man en misunnelsesverdig utsikt over innseilingsleden til Bergen og området rundt.

Nærhet | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til nærliggende bussforbindelse og dagligvare i Helleveien. For den turglade kan vi nevne at det er umiddelbar nærhet til byfjellenes mangfold. Alt innenfor en rimelig radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en attraktiv og trivelig selveierleilighet med herlig uteplass, heis, fast garasjeplass samt nydelig beliggenhet i et populært område. Denne bør så absolutt ses og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Velkommen til Sameiet Hellefjellet Terrasse øverst i Lønborglien. Leiligheten har en særdeles god beliggenhet med spektakulær utsikt over innseilingen til Bergen. Her kan sol og utsikt nytes i skjermede omgivelser fra den deilige terrassen. Sameiet har også en felles terrasse med god størrelse i byggets 2. etasje.

Det er kort gåavstand til nærliggende busstopp (linje 6 og 12) samt rimelig avstand til Coop Extra dagligvareforretning i Helleveien. Det er også nærhet til Hellen skole (1-7 klasse), flere barnehager og NHH Handelshøyskolen.

Like utenfor ytterdøren har man tilgang til byfjellenes mangfold, hvorav Eidsvågfjellet, Munkebotn og Langevannet gjerne vil være naturlige utgangspunkt.

Stipulert kjøretid til sentrum og Åsane Storsenter utgjør rundt 10-12 minutter med bil. Her finner man utallige butikker og ulike servicetilbud.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas av kjøper på denne bakgrunn. Ingen øvrige hvitevarer følger med.

Annen relevant informasjon:
Selger opplyser at det ene vinduet i spisestuen (sydvegg) kan ikke åpnes og må skiftes. Det er sameiet som dekker kostnad med utskifting av vinduer ifølge eier.

Vegghengt hylle på terrasse og alle pendellamper (henger i kabel fra taket) følger ikke med i salget.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 890 000

Omkostninger

181 692

TOTALT

7 071 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern