Øvre Sandviksveien 2B

Solgt

2 700 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 786 440

P-ROM

42

ANTALL ROM

1

Øvre Sandviksveien 2B

Attraktiv leilighet | Fra 2005 | Oppgradert | Egen terrasse | "Eneboligpreg" | Sentralt mellom byen & fjellene | To bad

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Øvre Sandviksveien 2B

PRISANTYDNING

2 700 000

OMKOSTNINGER

86 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 760

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

42/44/48KVM

TOMT

Eiet tomt,121KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210054

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (1,8 m²), stue/kjøkken/trapperom (17,4 m²), vaskerom/wc-rom (2,2 m²).

Innhold | 2. etasje:
Soverom/trapperom (17,5 m²), bad (2,1 m²) og bod (1,8 m²).

Ekstern bod:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg på 4,9 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Egen terrasse:
Sørvendt terrasse på 8,2 m² med utgang fra stue/kjøkken.

P-rom er:
Alle rom i leiligheten med unntak av innvendig bod.

Samlet primærareal (P-rom) = 42 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 44 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 48 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim  presenterer denne flotte 2-roms eierleiligheten med "eneboligpreg" et av byens mest populære områder - byens solside. Leiligheten ligger i en tilbyd del fra 2005 og går over to plan. Det er egen inngang og egen terrasse. Det er sjelden muligheter for å kjøpe leiligheter fra 2005 i dette området. Leiligheten har en gjennomgående fin standard og er oppgradert senere år.

Oppgraderinger | Nytt parkettgulv i stue/kjøkken i 2013. Ny gulvfliser i entré/gang i 2013. Nytt parkettgulv på soverom i 2015. Diverse malingsarbeid ble utført i 2013 og 2015. Garderobeskap med skyvedørsfronter på soverom fra 2015 og hyller i bod fra ca. 2018.

Stue/kjøkken | Lys og trivelig åpen stue- og kjøkkenløsning i 1.etasje. Vinduer mot sør samt egen utgang til en koselig, privat terrasse. Kjøkkenet er fra Ikea med slette fronter og heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. I 2013 ble det montert nye kjøkkenfronter, ny ventilator og nye kitchen boards over benkeplate.

Helfliset bad og gjestetoalett | Badet i 2.etasje ligger i tilknytning til soverommet. Badet inneholder servant, speilskap fra 2016 og belysning, toalett, innfellbare dusjdører i glass, dusjgarnityr. Badet er fra 2005 da tilbygd del ble oppført. ABB Bygg står oppført som utførende firma i tidligere egenerklæringsskjema. Vaskerommet/gjestetoalett ligger i 1.etasje og er fra 2005 da tilbygd del ble oppført. ABB Bygg står oppført som utførende firma i tidligere egenerklæringsskjema.

Soverom | Lyst og trivelig soverom i 2.etasje med god plass til klær. Nye soveromsvinduer ble montert i 2015. Arbeidet ble utført av Johnsen Glass AS (Øvrige vinduer og dører er fra 2005).

Teknisk standard | Vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system). Rør i rør skap på vaskerom/wc-rom. Nye vann- og avløpsrør i leiligheten i 2005. Sikringsskap i entré/gang. El. anlegg fra 2005. B.E.A Elektro står oppført som firma i kursfortegnelsen. Ny strømmåler i november 2018. Bad og vaskerom/wc-rom har el. avtrekksventil. Ventilatorrør på kjøkken går ut igjennom yttervegg. Ellers er det naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer og luftemulighet v/åpning av vinduer og terrassedør.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises interessenter til å studere vedlegg, selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Sandviken. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde/nabolaget. Området er hovedsakelig bebygd med bygårder og trehusbebyggelse.Få minutters gange til dagligvarebutikk i Gjeble Pederssøns Gate og i Øvre Sandviksveien. Kort vei til Støletorget med fasiliteter som døgnåpen kiosk, kafe og dagligvarebutikk. Ca. 15-20 minutters gange til Bergen Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud. Gode turmuligheter med bla Stoltzekleiven, Sandviksfjellet og Fløyen. Parken "Fredens bolig" ligger like sør for eiendommen. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen Sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, ref. egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at hvitevarer kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 700 000

Omkostninger

86 442

TOTALT

2 786 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern