Bretterne 3

Solgt

3 280 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 395 640

P-ROM

55

ANTALL ROM

1

Bretterne 3

Lekker toppleilighet med store vindusflater og gode lysforhold. Attraktiv beliggenhet i rolig gate like v/ Nordnesparken

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Bretterne 3

PRISANTYDNING

3 280 000

OMKOSTNINGER

93 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 000

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

55/55/60KVM

TOMT

Eiet tomt,78KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210036

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Entré (1,3m²), bad/vaskerom (8m²), stue og kjøkken (33,1m²).

Soverom / hems (11,5m² - gulvarealet utgjør ca 25 m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 55 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 55 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 60 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Meget tiltalende toppleilighet
- Boligen er vesentlig oppusset i senere tid
- Arealeffektiv løsning
- Det er Bergen Fiber som leverer fiber løsning for dette området
- Ingen naboer vegg i vegg
- Få min. å gå til parkanlegg og Nordnes sjøbad
- Få min. å gå til Bergen sentrum
- Beliggende i rolig og tilbaketrukket gate

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne stilsikre toppleiligheten med svært attraktiv beliggenhet på Nordnes.

Leiligheten |
Denne leiligheten går over hele byggets toppetasje med tilhørende stor hems som har trappetilkomst fra stuen. Leiligheten ble ombygget og omfattende oppusset i 2010/11. Da ble alt av overflater og innredninger fornyet samt oppgradering av rør og elektrisk anlegg. Leiligheten framstår som lekker og stilsikker med en effektiv arealbruk. I senere tid har dagens eier fornyet gulvet på badet i dusjnisjen, lagt membran på areal bak vaskemaskin, installert ny ventil på vvb., montert nytt speil på badet med lys og el. punkt samt ny speilskyvedørsgarderobe på badet ved sonen for vaskemaskin. Vegger og tak i leiligheten er nymalt.

Leiligheten inneholder inngangsparti med speilskyvedørsgarderobe og skohyller. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken i rommet som har hele 33 m², god takhøyde og store vindusflater. Her er det rikelig med plass til både sittegruppe og spisebord. På dagtid får du via de store vinduene godt med lysinnslipp, på kveldstid kan du enkelt tilpasse belysningen via de innfelte downlightslysene med dimmefunksjon. Kjøkkenet har innredning med rikelig benkeplass og øy som skiller sonen mellom kjøkken og stue. Hvitevarer medfølger i handelen. Leiligheten har et pent og innbydende baderom med fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innfelt downlighetsbelysning. Arealet på badet har skille mellom dusjnisje, wc og innredning og arealet hvor det er opplegg til vaskemaskin og innebygget varmtvannsbereder. Hemsen er benyttes som soverom. Her er det installert ny speilskyvedørsgarderobe med god dybde og godt med lagringsplass i tillegg til garderobeløsningen. Rommet har parkett på gulvet, to store veluxvinduer, takhøyde opp til 2.5 meter og det er innfelt downlightsbelysning med dimmefunksjon. På grunn av måleregler i hht. skråtak så har hemsen et målbart areal på 11.5 m², det totale gulvarealet utgjør ca 25 m².

Bygget Bretterne 3 |
Fasaden mot gaten og på baksiden ble malt i 2017. Det er nylig oppgradert seriekoblet røykvarslersystem i bygget som totalt er bestående av fire leiligheter. Det er montert porttelefonsystem med automatisk åpner til hoveddøren. Det er felles vaskerom i kjelleretasjen hvor sameiet har kjøpt inn vaskemaskin og tørketrommel. Det er også installert nyere avfukter i kjelleretasjen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |
Totalt sett en svært tiltalende 2-roms selveierleilighet med god størrelse, fine kvaliteter og meget sentral beliggenhet på Nornes. Velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten går over hele byggets toppetasje med fire frie vegger (se dronebilder). Det er store vindusflater som gir rommene gode lysforhold. Beliggenheten i toppetasjen begrenser innsyn.

Bretterne er en rolig gate tilbaketrukket fra trafikkert vei. Her er det bare få minutter å gå til Nordnespynten hvor du bl.a. kan nyte innseilingen til Bergen. Her får du bl.a. Nordneshallen, parkanlegg, Nordnes sjøbad og Akvariet i nabolaget. Det er også bare en kort og hyggelig spasertur inn til sentrumskjernen i Bergen. Det er koselige kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkken og bad medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at salget er gjennomført har Z Megleren rett til å markedsføre salget. Vi vil da ikke opplyse salgssum eller navn på kjøper.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 280 000

Omkostninger

93 442

Fellesgjeld

22198.7

TOTALT

3 395 640

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern