Schweigårds vei 1G

Solgt

5 975 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

6 134 940

P-ROM

115

ANTALL ROM

2

Schweigårds vei 1G

Detaljrik enebolig | Oppusset 2015 -2021 | Oppgr. tomt | Sol | Hage | To p-plasser | Innredet kj. | Sentralt | Bybane

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Schweigårds vei 1G

PRISANTYDNING

5 975 000

OMKOSTNINGER

159 942

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

115/118/141KVM

TOMT

Eiet tomt,244KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210221

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Entré/gang/trapperom/innredet rom/vaskerom (14,2 m²), kjellerstue (13,5m²) og bod (3 m²).

Innhold | Hovedetasje:
Entré/trapperom (6,4 m²), toalettrom (1,7 m²), stue (13,7 m²), tv-stue (13,8 m²) og kjøkken (7,5 m²).

Innhold | Loftsetasje:
Gang/trapperom (4,4 m²), to bad (1,3 m² og 4,5 m²), to soverom (13,2 m² og 14,3 m²) og kott (ikke målbart pga takhøyden).

Innhold | Koffertloft:
Stort, uinnredet rom for oppbevaring.

Uteplass:
Sør/vestvendt terrasse på 55,8 m² med utgang fra stue, hvorav 15,1 m² er overbygd.

P-rom er:
Alle innvendige rom med unntak av bod i underetasjen og kott på loft.

Samlet primærareal (P-rom) = 115 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 118 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 141 m².

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer dette innholdsrike og fine huset med bynær beliggenhet i Schweigårds vei like ved Brann Stadion. Det er eiet tomt, pent opparbeidet og med biloppstillingsplass til to biler.

Familie | Huset har en innholdsrik planløsning og bør derved passe utmerket for en liten barnefamilie. Her er det blant annet to soverom, begge med eget bad og en kjeller med flere innredningsmuligheter. Stuene som ligger på rekke og rad bidrar til fin kontakt mellom rommene.

Oppusset | Eiendommen er betydelig påkostet innvendig og utvendig i perioden 2015-2021. Her har selger trådt varsomt med huset for å bevare så mye som mulig at husets opprinnelige karakter. Det er masse detaljer og særpreg, samtidig som huset er funksjonelt og moderne.

Utesone | Boligen er omkranset av flotte utearealer, der solen kan nytes til fulle. Både hage, terrasse og utestue er perfekt tilrettelagt for sosiale tilstelninger med grilling og kos i fokus.

Nærhet | Fra området er det gangavstand til både sentrum, skoler, barnehager, parker, arbeidsplasser som Haukeland sykehus etc. Det er god offentlig kommunikasjon både med buss og bybane.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en flott enebolig med god beliggenhet i et etablert boligområde like utenfor sentrumskjernen. Boligen bør seés - velkommen på visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Minde. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget, deler av Landås og Ulriken. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og bolighus. Kort vei til Bergen Sentrum og Sletten senter med de fleste service tilbud/fasiliteter, samt flere dagligvare butikker i gangavstand. Fine turmuligheter med bla Nattland, Ulriken, Tveitevatnet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Fysak hallen, Bergenshallen, Turnkassen, Gimlehallen, Brann stadion, Nymarkanlegget, Haukelandshallen i området samt skoler som Slettebakken skole, Landås skole, Storetveit skole, Langhaugen skole, Gimle Skole og Høgskolen i Bergen mm. Kort avstand til Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale Sykehus med mange arbeidsplasser innenfor helsesektoren. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum. Få minutters gange til holdeplass for bybanen

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil og 360 nabolagsvisning i bildepresentasjon, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Strømforbruk pr. dags dato i 2021 er 18139 kWh for en familie på tre personer. 

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 975 000

Omkostninger

159 942

TOTALT

6 134 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern