Breimvegen 20

Solgt

8 100 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

8 358 690

P-ROM

181

ANTALL ROM

5

Breimvegen 20

Stilsikker enebolig tegnet av ark. Aage Blich | Stor og solrik tomt | Attraktiv beliggenhet | Behov for oppgradering

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Breimvegen 20

PRISANTYDNING

8 100 000

OMKOSTNINGER

258 692

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

181/214/237KVM

TOMT

Eiet tomt,1555KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210044

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Kjellerrom (14,2 m²), tre boder (hhv. 4,1 m², 4,1 m² og 5,6 m²). Fra kjellerrom er det luke til stor blindkjeller.

Innhold | 1.etasje:
Gang/trapperom (14,8 m²), trappegang (2,7 m²), toalett (1,7 m²), vaskerom (7,1 m²), soverom (7,7 m²), stue (34,9 m²), spisestue (12,4 m²) og kjøkken (13,8 m²).

Innhold | 2.etasje:
Gang/trapperom (11,9 m²), garderoberom (4,8 m²), bod (1.7 m²), bad (2,7 m²), bad/wc (5,2 m²), toalettrom (1,5 m²) og fire soverom (hhv. 8,9 m² - 8.4 m² - 9,6 m² - 13,8 m²).

Innhold | Loft
Fra gang i 2. etasje er det tilkomst til loft som har et gulvareal på totalt ca 50 m² og takhøyde opp til 2.4 meter i mønet.

Garasjer |
Det er to frittstående garasjer på eiendommen med et areal på hhv. 15 m² og 22 m².

Boder |
Tre boder i kjelleren på henholdsvis 5,6 m², 4,1 m², og 4,1 m², samt en bod i 2. etasje på 1,7 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 181 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 214 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 237 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Stilsikker bolig tegnet av ark. Aage Blich
- Særpreg og lekre detaljer
- Parkmessig opparbeidet eiendom på i overkant av 1.5 mål
- Enkel tilkomst og to garasjer på egen tomt
- 2 stuer, 2 bad og 5 soverom

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne stilsikre boligen på attraktive Tveiterås.

Boligen |
Dette er en arkitektonisk pen bolig med særpreg. Her er det arealeffektive og gjennomtenkte løsninger. Den herskapelige stilen er godt ivaretatt, tilsvarende kommer den parkmessige opparbeidelsen av eiendommen tydelig fram. Det er dog behov for oppgradering.

Med den nødvendige oppgradering vil Breimvegen 20 kunne framstå som en svært attraktiv bolig.

Innholdsrikt |
Meget innholdsrik bolig med store og luftige rom. I tillegg til husets 1. og 2. etasje hvor primærarealet er, så er det kjelleretasje med rikelig bodplass samt stor loftsetasje med god takhøyde.

Huset har en stor og luftig hall med rikelig garderobeplass og pen plassbygget trapp til husets 2. etasje. Det er en lys og innbydende dagligstue på ca 35 m² med peis, store vindusflater og utgang til terrasse og hage. Fra dagligstuen er det dobbeldør med innfelt glass til spisestuen med en størrelse og form som gir plass til stort spisebord. Spisestuen ligger igjen vegg i vegg med kjøkkenet. Kjøkkenet har god størrelse med innredning fra byggeår og rikelig plass til spisebord. Kjøkken og spisestue utgjør et samlet areal på ca 26 m². Videre inneholder boligen to bad og eget gjestetoalett. Det er separat vaskerom på hele 7 m² med egen inngang; praktisk i hverdagen. Huset har fem soverom, hvorav et hovedsoverom som har utgang til balkong og tilgang til eget garderoberom.

Hage |
Eiendommen er parkmessig opparbeidet med flere skjermede solplasser. Her er det hellelagt hagegang , hellelagte tråkk, gråsteinsmurer og fin beplantning.
Her er det rikelig med areal for store og små. Beplantingen har en strategisk plassering og skjermer mot innsyn og lager lune og fine soner. Se vedlagt basiskart for tomtegrenser og drone bilder for oversikt på tomten.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte boligsalgsrapport utarbeidet av Mads Hansen.

Velkommen |
Fellesvisning vil bli annonsert på zmegleren.no og finn.no. Kontakt megler dersom du ønsker privatvisning.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt annonsering på facebook og instagram
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine kanaler, som bt.no, vg.no, E24, m.fl.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555 samt
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i villastrøk på Tveiterås/Paradis. Breimvegen 20 ligger mot enden av blindvei og tilbaketrukket fra trafikkert vei. Tomten er beliggende på en høyde i terrenget med gode lys- og solforhold samt utsikt over nærområdet. Her er det rolige og barnevennlige omgivelser med bl.a. fotball og basketballbane i nabolaget. Det er gangavstand til barnehage og skoler samt treningssenteret Aktiv 365 og Paradiskrysset med flere servicetilbud. Du kommer deg også til Nesttun sentrum innen ca 23-24 minutters gange.

Som beboer i Breimvegen får du enkel tilgang til fine turmuligheter og en rekke rekreasjonsmuligheter for store og små. Her er det fin sykkelsti mot Bergen sentrum og i motsatt retning mot Fana. Som turmuligheter kan vi nevne eksempler som Myravatnet og Rambjøra. Det er kort avstand til Gamlehaugen med pent parkanlegg hvor du har tilgang til badeplass på sommerstid og akebakke på vinterstid. Ca 12 minutters gange til Bybanestopp på Hop.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres videre oppmerksom på at fullmaktshaver for salget ikke har bodd i huset de siste 20 år og har av den grunn ingen kunnskap om husets tilstand. Spørsmålene i egenerklæringsskjema er ubesvart ettersom fullmaktshaver for salget ikke har grunnlag for å kunne besvare spørsmålene. Det oppfordres til å undersøke huset grundig og gjerne sammen med byggekyndig person. Interessenter er gjort kjent med at huset krever oppussing og modernisering.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Eiendommen ligger i et område med villaklausul og eventuell økt utnyttelse av tomten må avklares med Tveiterås gård som håndhever klausulen. Klausulen gir lavere risiko for at nærområdet fortettes.

Skorsteinen ble som en del av planlagt vedlikehold malt av autorisert murerfirma i mars 2021 og de tettet en mindre lekkasje mellom tak og skorstein. Det er spor i tapet etter en tidligere lekkasje.

Huset blir vasket ut før visning. Det blir ikke ytterligere utvask fram til overtagelse.

Etter fullført handel har Z Megleren rett til å markedsføre salget.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

8 100 000

Omkostninger

258 692

TOTALT

8 358 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern