Stemmeveien 50

Solgt

3 750 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 878 020

P-ROM

65

ANTALL ROM

2

Stemmeveien 50

Perfeksjonert 3-roms | Balkong | Garasjeplass m/lader | Haukel. Sykehus | Turterreng | Heis | Sentralt | Bør sees!

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Stemmeveien 50

PRISANTYDNING

3 750 000

OMKOSTNINGER

117 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

3 405

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

65/65/72KVM

TOMT

Eiet tomt,1854KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210013

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entrè (8,8m²), bad (4,2m²), vaskerom (2,7m²), soverom (7m²), soverom (11,4m²) og stue og kjøkken (27,4m²).

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til balkong på 10m² med god plass til møblement.

Lagringsplass:
Tilhørende leiligheten er det en bod i underetasjen på 5,8m²

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 65 m²:
Entrè (8,8m²), bad (4,2m²), vaskerom (2,7m²), soverom (7m²), soverom (11,4m²) og stue og kjøkken (27,4m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 65 m²
Samlet bruksareal (BRA) =  65 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 72 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Perfeksjonert 3-roms med privat balkong på 10 m²
- Gode solforhold på balkongen.
- Fast garasjeplass i lukket garasjeanlegg i bygget
- Privat ladestasjon på egen kurs
- Heisadkomst fra garasjen og rett opp til leilighetsplan (2.etasje)
- Sprinkleranlegg og sentralstøvsuger i leiligheten
- Meget god planløsning hvor det blant annet er eget vaskerom!
- Lekkert Kvik kjøkken fra 2020 med nye integrerte hvitevarer fra Siemens/Neff.
- Ny, meget pen enstavs eikeparkett i hele leiligheten
- Alle vegger er malt i lekre farger i 2020.
- "Rør-i-rør" vannforsyningsrør og automatsikringer
- Haukeland sykehus, Odontologen og Haraldsplass Diakonale Sykehus i nabolaget.
- Svært populært og rolig boligområde.
- Byfjellene i umiddelbar nærhet
- Skiløyper i nærområdene på vinteren
- Gangavstand til sentrum via Kalfaret.
- Få minutter til busstopp med hyppige avganger
- Bybanen kommer like ved Haukeland sykehus.

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim kan presentere denne strøkne leiligheten i Stemmeveien 50. Leiligheten har en god beliggenhet i 2.etasje på hjørnet med store vinduer på 3 av 4 sider som gir masse lys og luft.

God standard | Leiligheten har en gjennomført og harmonisk stil i alle rom, hvor fargevalg og kvaliteter er gjennomtenkt og tidsriktig. Veggene er primært malt i Jotun Blek Sand og Marrakech, og sorte detaljer går igjen i kjøkken, belysning og dørhåndtak. Det er lagt nye lydtrinnsplater og lekker en-stavs eikeparkett i samtlige rom, og det er tidløse overflater i entre og på bad. Kjøkkenet er fra den danske kvalitetsleverandøren Kvik. Her er det investert i XXL modellen med ekstra høyde og dybde på underskap, noe som gir mye bedre lagringsplass i skuffer og skap. Det er integrerte hvitevarer primært fra Siemens, men oppvaskmaskin fra Neff. Leiligheten har store vinduer på tre sider, som resulterer i en meget god romfølelse og rikelig med lysinnslipp.

Leie ut ett soverom | Med to soverom gis det anledning til å leie ut et soverom til en venn. Dette er en særdeles god måte å finansiere løpende kostnader. I området kan en estimere rundt kr. 6.000,- pr. mnd. i leieinntekter for et soverom i et normalt utleiemarked.

Balkong og heis | Heisen sørger for enkel adkomst til leiligheten. Balkongen strekker seg rundt hjørnet og gir god kontakt med de grønne omgivelsene. Her ute er det god plass!

Nabolaget | Meget attraktiv beliggenhet i et rolig og stille boligområde. Uante turmuligheter lett tilgjengelig og det er få minutter til busstopp i Årstadveien. Det er kort vei til store arbeidsplasser som Haukeland skole, Haukeland sykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus og Odontologen. I tillegg er den nye Helseklyngen i Årstadveien helt ferdig. Like utenfor bygget ligger alt til rette for spennende turer på byfjellene og vidden. Leiligheten passer utmerket for personer som ønsker en urban livsstil med nærhet til det meste. I området bor det blant annet mange studenter, leger, sykepleiere, tannleger og psykologer med tilknytning til Helse Bergen (Haukeland, Haraldsplass Sykehus, Odontologen etc.)

Stort pluss | Dette er et område hvor det er iverksatt storstilte endringer med særdeles positivt fortegn. Alrek Helseklynge er ferdig og området betegnes av mediene som Norges mest komplette Helseklynge og et kraftsentrum innen helseforskning, utdanning og behandling. I området ligger Haukeland Universitetssykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, fakulteter fra Universitetet i Bergen, Odontologen m.m. Her er også bygging av ny bybanetrasé godt i gang. Det vil kun være en kort rusletur til kommende bybanestopp ved Haukeland Universitetssykehus. Parallelt med dette har kommunen kommet i gang med arbeidet rundt Store Lungegårdsvann. Her skal det etter planen komme bystrand, ny park og diverse. Den planlagte Bystranden ligger ca. 1 kilometer fra leiligheten hvor en spankulerer via Blaauws vei og Nubbebakken.

Stor kjøpergruppe | Leiligheten passer utmerket for personer som ønsker en urban livsstil med umiddelbar nærhet til turområder og kun en kort spasertur til sentrumskjernen.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |  Samlet sett en strøken 3-roms eierleilighet med gjennomgående flotte brukskvaliteter. Her bor en sentralt, men samtidig tett på naturen. Da er det ikke rart at strøket er regnet som blant de mest populære stedene i byen.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Området ansees som et av byens aller triveligste nærmiljøer og et barnevennlig boligområde uten særlig gjennomgangstrafikk. Det er kort og trygg gangavstand til Haukeland skole et par minutter til busstopp i Årstadveien. Store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Statsarkivet, Odontologen ligger en liten rusletur unna. (ca. 1 km.) Det er også kort avstand til Høyskolen på Kronstad, BI på Marineholmen, Kunst og designhøyskolen på Møllendal og alle UiB`s fakulteter på Nygårdshøyden. Det kan også nevnes at oppføring av bybanetrasé med stopp i området rundt Haraldsplass Diakonale Sykehus og Haukeland sykehus er godt i gang. For de turglade er strøket et eldorado og et perfekt utgangspunkt for søndagsturen. Turveien innover Isdalen mot Fløyen og Vidden ligger "rett utenfor døren". I tillegg er det turvei fra Bjørndalen opp Ulriken for de sprekeste. Badevann og kanoutleie i Skomakerdiket eller en spasertur i Fjellveien er også populære søndagsturer. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Omgjøring av bygget i regi av Bergen kommune - Henviser også til selgers egenerklæringsskjema.
Utbygger er pålagt av Bergen kommune å fjerne totalt 3 leiligheter i øverste etasje i sameiet, fordelt på to bygg. Dette vil skje i regi av Bergen kommune, uten involvering fra utbygger. Bergen kommune og HR Prosjekt er i gang med prosjekteringen, og prosjektet er foreløpig planlagt utført fra august til oktober 2021. Arbeidet skal foregå på dagtid og være til minst mulig sjenanse for beboerne i sameiet. Det foreligger en skriftlig avtale mellom sameiet og Bergen kommune som sier at sameiet ikke skal bli økonomisk belastet for prosjektet. Vedlagt ligger tegninger som viser før og etter planlagt ombygging. (Det tas forbehold om endringer). Kjøper må ta høyde for at det vil være en periode med byggearbeid på eiendommen.

Vi vil for ordens skyld nevne at det er 3 leiligheter som eies av utbygger som skal fjernes.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 750 000

Omkostninger

117 442

Fellesgjeld

10578

TOTALT

3 878 020

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern