Fredlundveien 17

Solgt

3 900 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 006 960

P-ROM

78

ANTALL ROM

3

Fredlundveien 17

Rålekker 4-roms leilighet | Omfattende oppusset i 2020 | Fin utsikt | Parkering v/boligen | Felles hage | Meget sentralt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Fredlundveien 17

PRISANTYDNING

3 900 000

OMKOSTNINGER

106 962

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

800

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

78/78/86KVM

TOMT

Eiet tomt,498KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200266

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1.etasje:
Entré (3,2 m²), bad/vaskerom (5,3 m²), stue/kjøkken (37,2 m²) og tre soverom (hhv. 8,3 m² - 9,2 m² - 13,7 m²).

Utebod:
På baksiden av huset, like ved inngang til leiligheten er det egen utebod på 5.5 m². Boden har innlagt strøm og tette vegger mot naboleilighetens bod.

Primærareal:
Ihht. vedlagt tilstandsrapport så inngår følgende rom i denne boligen under betegnelsen primærareal:

1. etasje | 78 m²
Entrè, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og tre soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 78 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 78 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 86 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Nyoppusset og lekker leilighet
- Rom med takhøyde på mellom 2.7 og 2.8 meter
- Nye vinduer og store vindusflater
- Alt nytt av overflater og innredninger
- Leiligheten har nytt el. anlegg og rør opplegg
- Meget arealeffektive løsninger
- Arbeid utført av fagfolk
- Eget inngangsparti og stor utebod
- Felles hage og egen parkeringsplass

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne stilsikre leiligheten som ble omfattende oppusset i 2020.

Leiligheten |
Dette er en rålekker 4-roms eierleilighet som har blitt omfattende oppusset i 2020 og nå er klar for ny eier.

Arbeidet er utført av fagfolk og det foreligger samsvarserklæring på arbeid utført av tømrer, rørlegger og elektriker. I leiligheten er alt nytt av overflater og innredninger, samt nytt røropplegg og elektrisk anlegg. I kombinasjon med avretting av vegger er det også lagt inn isolasjon (varierer mellom 5 og 10 cm) fra innsiden i vegger som vender mot yttervegger. Det er også installert nye vinduer. I taket er det lagt inn 20 cm med isolasjon mellom bjelkelaget og dobbel gipsing. Deretter er taket senket ytterligere med 5 cm og ny himling med gisp hvor det er innfelt downlightsbelysning i flere av rommene. All downlightsbelsyning har dimmebrytere. Det er også strukket strøm til monterte røykvarslere. Takhøyden i rommene varierer mellom 2.7 og 2.8 meter og det er store vindusflater som gir en optimal romfølelse. Gulvet i gang og bad er lagt med fliser av 60 x 60cm med sementgrå overflater. Gulv i de øvrige rommene er lagt med 1-stavs Pergolaminat. Vegger er malt i lyse og varme farger. Nye dører med profilerte fronter.

Meget pent kjøkken som har rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er montert glassplate på vegg mellom benkeplate og overskap. Lekkert bad med fliselagt gulv og vegger, pen innredning og innfellbare dusjvegger. Det er egen sone og opplegg til vaskemaskin på badet. Stuen er stor og lys med god plass til både sittegruppe og spisebord. De store vindusflatene gjør den fine utsikten tilgjengelig både fra sofakroken og spisebordet. Soverommene har et areal som gir mulighet for gode garderobeløsninger.

Utvendig fasade ble malt sommeren 2020. Det ble da også montert nye renner og nedløp. Uteareal ble også oppgradert i 2020 med nytt betongdekke, forstøtningsmurer og nye trapper. Hver av de tre leilighetene i huset har sitt eget inngangsparti.

Tekniske installasjoner |
I gang mellom kjøkken og soverom er det installert nytt sikringsskap og eget skap for svakstrøm. 200 liters varmtvannsbereder og fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet.

Fellesutgifter |
Det er stipulert en sum på kr 800,- pr. mnd. for denne leiligheten. Denne summen dekker leilighetens andel av husets bygningsforsikring og noe avsetting til framtidig vedlikehold av fellesareal. Sameiebrøk for denne seksjonen er 82 / 221.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av byggmester Frode Støldal Edvardsen.

Velkommen |
Fellesvisning vil bli annonsert på zmegleren.no og finn.no. Kontakt megler dersom du ønsker privatvisning.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt annonsering på facebook
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine kanaler, som bt.no, vg.no, E24, m.fl.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen ligger høyt og luftig med praktfull utsikt. Det er enkel tilkomst til eiendommen som ligger ved enden av blindvei. Fra Fredlundveien er det kort avstand til meget fint turterreng og fine rekreasjonsområder, sommer som vinter. Det er også gangavstand til skole og barnehage, buss og butikk. Det er kort avstand til kommende bybanestopp og bare få minutter å kjøre til Bergen sentrum. Eiendommen er også beliggende med nærhet til et av byens mest spennende områder med en positiv utvikling av infrastruktur og nye bolig og næringsbygg.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring, jf. egenerklæringsskjema. Det gjøres oppmerksom på at selger selv ikke har bodd i leiligheten og har av den grunn begrenset kjennskap til tilstand og bruken.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Ombygging og endring av boligen:
Det er søkt om og gitt tillatelse til opprettelse av ny bruksenhet i kjeller og til endret romløsning i 1. og 2. etg. Det og også gitt tillatelse til fasadeendring knyttet til innsettelse av ny inngangsdør til snr 3. Det er ikke søkt om tillatelse til fasadeendring knyttet til utskifting av vinduer med PVC-vinduer og utvidelse av størrelsen på vinduene i kjelleren. Dette er i strid med reguleringsplanens pkt 5.1.5: "Ved restaurering og/eller reparasjon av eksteriøret skal eksisterende/opprinnelige materialer og elementer som vinduer, dører m.m. bevares i sin sammenheng. Det opprinnelige eller karakteristiske uttrykket med hensyn til utforming, materialbruk, farger og utførelse skal bevares.". Det er heller ikke søkt om eller gitt tillatelse til rivning og oppføring av ny utebod. Kjelleretasjen er utvidet med et vindfang som ikke er omsøkt. Fra gammelt er det mye som tyder på at det har vært balkonger i 1. og 2. etg. Disse er innlemmet i leilighetene (trolig for lenge siden). Det er ikke søkt om denne fasadeendringen.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at dette salget er gjennomført har Z Megleren, om ønskelig, rett til å bruke salget i sin egenmarkedsføring.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 900 000

Omkostninger

106 962

TOTALT

4 006 960

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern