Sildaberget 19B

Solgt

3 550 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

3 671 190

P-ROM

174

ANTALL ROM

5

Sildaberget 19B

Bolighus med fin utsikt | Solrik og usjenert hage | Garasje | Huset har behov for oppussing og modernisering

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sildaberget 19B

PRISANTYDNING

3 550 000

OMKOSTNINGER

121 192

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

174/225/249KVM

TOMT

Eiet tomt,512KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210023

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang/trapperom (11,9m²), soverom (9,7m²), innredet rom (12,4m²), to rom med gang/bod (hhv. 4.3 m² og 17.7 m²) og tre boder (hhv. 4 m², 5.4 m² og 15 m²).

Innhold | 2.etasje:
Gang/trapperom (11,6m²), gang/trapperom (6m²), mellomgang (3,3m²), bad (4,4m²), soverom (11,4m²), soverom (9,8m²), stue (18,4m²), spisestue (10,7m²), kjøkken (7,8m²)

Innhold | 3. etasje:
Trappegang (3,1m²), gang (3m²), bad (2,6m²), soverom (7,1m²), soverom (13,2m²), stue (18,5m²) og kjøkken (5,6m²)

Koffertloft |
Koffertloftet har plankelagt gulv og god lagringsplass med gulvaral på 27 m² (på grunn av tilkomst og takhøyde så er dette arealet ikke med i det oppsummerte arealet)

Uteplass |
Fra stuen i 2. etasje er det utgang til altan på 4m² som har trappetilkomst til hagen.

Parkering |
Det medfølger garasje på 14 m² (ikke medtatt i det oppsummerte arealet). Det er også parkeringsmulighet i front av garasjen.

Samlet primærareal (P-rom) = 174 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 225 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 249 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Bolighus med to enheter
- Garasje + bilplass i front av garasjen
- Fin utsikt
- God solforhold
- Stort utviklingspotensial

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere dette bolighuset sentral beliggende i Bergen Vest.

Boligen |
Huset ble opprinnelig oppført i 1952 og går over tre etasjer. Det ble gjennomført tilbygg av huset på starten av 1980-tallet. I dag er det samlede bruksareal på hele 225 m². Huset står registrert med to boenheter.

1. etasjen har noen rom som er innredet. Men det meste av arealet her er bestående av bodareal. Denne etasjen har eget inngangsparti i tillegg til tilkomst fra 1. etasje. Her er det vinduer ut mot hagen. Arealet i denne etasjen utgår 85 m² bruksareal.

2. etasje har stort inngangsparti med rikelig garderobeplass og tilkomst både til 1. etasjen og opp til 3. etasjen. Her er det store og lyse rom med store vindusflater og fin utsikt. Denne etasjen har et samlet bruksareal på 87 m² + altan på 4 m².

3. etasje er innredet som 2. etasje med eget kjøkken, bad, stue og flere soverom. Her er det praktfull utsikt og gode lysforhold.

Med utgangspunkt i husets størrelse og løsninger så har boligen et spennende potensial for den "riktige" kjøper. Det vises til vedlagt tilstandsrapport for mer detaljert beskrivelse av husets tekniske tilstand. Huset har behov for oppussing og modernisering. Vi har ikke funnet tegninger fra opprinnelig byggeår men ser ut i fra tegninger ved tilbygg på 1980-tallet at huset har løsning som viser soverom, stue og kjøkken i to av etasjene. Dersom husets løsning skal endres må det påregnes søknad for endring av arealbruk.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

 

Nærområdet

Eiendommen har en fin og sentral beliggenhet i Bergen-Vest. Alle fasiliteter innen kort avstand med bl.a. gangavstand til Vestkanten (med bl.a. badeland og ishall), båthavn, bussholdeplass, skoler, barnehage og idrettsanlegg. Det er også kort avstand til Lyderhorn med fine turmuligheter. Fra Sildaberget er det ca 10 minutters kjøring til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres oppmerksom på at selger selv ikke har bodd i huset de siste 20 år og har svært begrenset kjennskap til boligens tilstand. Huset selger som et oppussingsobjekt og det oppfordres til å undersøke boligen grundig. Eier kommenterer bl.a. at de er kjent med lekkasje i kjeller og at det er begrenset kapasitet på det elektrisk anlegget.

Annet:
Huset er vasket ut før visning. Det blir ikke foretatt ytterligere utvask til overtagelse.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at handelen er inngått har Z Megleren rett til å gjennomføre egenmarkedsføring av salget (dog uten navn og salgssum).

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 550 000

Omkostninger

121 192

TOTALT

3 671 190

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern