Shetlands-Larsens vei 21

Solgt

4 450 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

4 455 430

P-ROM

76

ANTALL ROM

3

Shetlands-Larsens vei 21

4-roms andelsleilighet i 5. etg. | Vestvendt altan | Ingen fellesgjeld og lav felleskostnad | Heis og garasjeplass!

Erik Alræk

40 40 16 66

ea@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Shetlands-Larsens vei 21

PRISANTYDNING

4 450 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

3 602

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

76/80/87KVM

TOMT

Fellestomt,4087KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200272

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 5. etasje:
Entré, gjestetoalett, gang, bad/wc/vaskerom, 3 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Tilknyttet det ene soverommet er det en innvendig bod på 3,6 kvm., som alternativt kan benyttes som walk-in-garderobe.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt og overbygget altan med et areal på 11 kvm. Det er ettermiddags-/kveldssol på uteplassen.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det en garasjeplass i lukket garasjeanlegg (plassen er merket nr. 05 og er en handicap-plass). Borettslaget disponerer også noen gjesteplasser i garasjeanlegget.

Lagringsplass:
Det medfølger en ekstern bod i kjeller. Boden er merket nr. 44 og har et areal på 7,1 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

5. etasje | 76 kvm.:
Entré (4m²), gang (7m²), toalett (1m²), bad/vaskerom (6,1m²), soverom (6,4m²), soverom (7,5m²), soverom (12,2m²), stue og kjøkken (27,4m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 76 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 80 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 87 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og flott 4-roms andelsleilighet
- Populært borettslag med fin beliggenhet
- Fin beliggenhet i 5. etasje
- Overbygget og vestvendt altan
- Heis og garasjeplass
- Romslig størrelse og god romløsning
- 3 lysmalte soverom
- Helfliset bad og eget gjestetoalett
- Andel fellesgjeld er nedbetalt
- Felleskostnad utgjør kun kr. 3.602,- per måned
- Ikke 2,5% dokumentavgift for kjøper
- Flotte turmuligheter rundt Ortuvannet/Kanadaskogen
- Kort avstand til Oasen og fremtidig bybanestopp

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 4-roms leiligheten (andel) med utmerket beliggenhet i flotte omgivelser, like ved Ortuvannet i Fyllingsdalen. Leiligheten har en gunstig plassering i 5. etasje med adkomst via heis. Det følger med garasjeplass i byggets underetasje.

Tidløst | Blokken stod ferdigstilt i 2013 og leiligheten har moderne fasiliteter og en innholdsrik romløsning. Boligen har blant annet 3 lysmalte soverom, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin samt separat gjestetoalettrom.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en vestvendt og overbygget altan med et areal på 11 kvm. Det er ettermiddags- og kveldssol på altanen. En koselig uteplass i fine omgivelser.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til bussforbindelse, Oasen Senter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud samt fremtidig stoppested for Bybanen. Alt innenfor en kort radius fra borettslagets område.

Nedbetalt | Andel fellesgjeld på leiligheten er nedbetalt og det betales kun kr. 3.602,- i månedlig felleskostnad til borettslaget, som blant annet inkluderer grunnpakke kabel-tv og bredbånd m.m.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en moderne og innholdsrik andelsleilighet med flott beliggenhet i et populært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Den ligger gunstig plassert i byggets 5. etasje med adkomst via heis. Her får man blant annet kort avstand til bussforbindelse, Bunnpris med søndagsåpen butikk på Smiberget og Oasen Senter. På Oasen Senter finner man alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er umiddelbar nærhet til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt barnehager. Fra lagets eiendom har man også direkte adgang til det flotte turområdet rundt Ortuvannet. Bybanen - som er under arbeid - vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 10 minutter med bil via Løvstakktunnelen. Tilsvarende reisetid til Sandli/Kokstad via Knappetunnelen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken, som medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 450 000

Omkostninger

5 432

TOTALT

4 455 430

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern