Nipedalen 1

Solgt

3 280 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Rekkehus

TOTALPRIS

3 379 940

P-ROM

139

ANTALL ROM

3

Nipedalen 1

Enderekkehus med stor og usjenert hage | Fin utsikt og gode solforhold | Boligen har behov for modernisering

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nipedalen 1

PRISANTYDNING

3 280 000

OMKOSTNINGER

99 942

BOLIGTYPE

Rekkehus

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

139/142/158KVM

TOMT

Eiet tomt,250KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200247

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Vindfang (5,3 m²), gang (11,4 m²) bad (8,5 m², kjellerstue (16,5 m²) og bod (3 m²).

Innhold | 1.etasje:
Entré (2,4 m²), gang/trapp (10,5 m²), bad (5,8 m²) og to soverom (15,7 m² og 9,8 m²).

Innhold | 2.etasje:
Stue (30 m²) og kjøkken (18 m²).

Utestue / vinterhage |
Utestuen ble oppført i 1994 og er målt til 20 m² bruksareal. Dette arealet er ikke med i det oppsummerte arealet for boligen.

Samlet primærareal (P-rom) = 139 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 142 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 158 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Enderekkehus med enkel tilkomst
- Egen parkering like ved boligen
- Stor og fin utestue
- Fin utsikt
- Meget solrikt på sommerstid
- Godt utviklingspotensial

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere dette enderekkehuset sentral beliggende på Laksevåg.

Boligen |
Enderekkehus med enkel tilkomst. Lettstelt hage hvor hele tomtearealet kan benyttes.

Det er hovedinngang i 1. etasje med overbygget inngangsparti med dør utført i teak. Utvendig el. og vannuttak ved inngangspartiet og innkasset motor for varmepumpe. Det er i tillegg eget inngangsparti til boligens underetasje fra hagen og arealet ved utestuen.

Boligen går over tre etasjer + loftsetasje. Det er en praktisk og god arealutnyttelse. Inneholder bl.a. kjøkken på hele 18 m² med innredning som har rikelig med skap- og benkeplass. Deler av kjøkkenet var opprinnelig separat spisestue men er nå slått sammen med kjøkkenet for å integrere arealet til et stort rom. Lys og trivelig stue på 30 m² med store vindusflater, fin utsikt, ingen innsyn og utgang til altan. Boligen har tre soverom på hhv. 9.8 m², 15.7 m² og 16.5 m² (det største rommet er i tilstandsrapporten og på planskissen definert som kjellerstue). To bad på hhv. 5.8 m² og 8.5 m². Det er egen innvendig bod, stort areal på loftet og rikelig med areal på soverommene til gode garderobeløsninger.

I 2016 ble det fornyet dekke på altanene. Samme år ble takrenner og nedløp mot hagen fornyet. Vindu og utvendig kledning til soverommet i underetasje (kjellerstue) ble fornyet i 2012. Skorstein ble kledd i 2011 og takstein er skiftet på midten av 2000-tallet. Det er ellers generelt behov for oppussing og  modernisering av boligen.

Enkelte av boligene i rekken har innredet underetasjen til hybeldel samt innredet loftsetasjen. Dagens eier har ikke søkt om slik bruksendring av denne boligen og vi er ikke kjent med lovligheten av en slik bruksendring.

Utesone |
Deler av hagen er opparbeidet med stor og fin utestue med fliselagt dekke, levegg og utepeis. Utestuen ble oppført i 1994 og er målt til 20 m². Her kan solen nytes i skjermede omgivelser. Det er også dirkete tilkomst til huset fra nedsiden ved hagen/utestuen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Enderekkehus med stor og brukervennlig hage. Enkel tilkomst og parkering like ved boligen. Det er fin utsikt boligen og gode solforhold sommerstid.

Som beboer i Nipedalen får du kort avstand til buss og butikk, barnehage og skole. Beliggenheten er videre et godt utgangspunkt for flere fine turmuligheter. Det er også kort avstand til attraktive Tennebekktjørna som er et yndet rekreasjonsområdet for store og små med gode bademuligheter, lekeplass og tursti videre til Kanadaskogen eller i retning Viggohytten og Laksevåghytten. Det meste er lagt til rette for en aktiv hverdag med kort avstand til lekeplass og ballbane, Laksevåghallen og Lyngbø idrettspark.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det er vaskebyrå som har vasket ut huset før visning. Det blir ikke foretatt ytterligere utvask til overtagelse.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at handelen er inngått har Z Megleren rett til å gjennomføre egenmarkedsføring av salget (dog uten navn og salgssum).

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 280 000

Omkostninger

99 942

TOTALT

3 379 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern