Conrad Mohrs veg 34H

Solgt

2 350 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

2 569 430

P-ROM

65

ANTALL ROM

2

Conrad Mohrs veg 34H

Lekker 3-roms endeleil. | Sentralt | God. off. kom | Solrik altan | kveldssol | Bal. ventilasjon | Ildsted | Barnevennl.

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Conrad Mohrs veg 34H

PRISANTYDNING

2 350 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

5 150

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

65/65/73KVM

TOMT

Festet fellestomt,6741KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200240

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (8,6 m²), bad (2,5 m²), to soverom (6 m² og 13,7 m²), stue (23 m²) og kjøkken (7,5 m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig vestvendt altan på 8,2 kvm. Altanen er overbygd som gjør den ekstra brukervennlig.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer to boder i u-etg på henholdsvis 2,8 m² og 3,1 m² og en bod i loft-etg på 2,2 m² (gulvareal: 7,3 m²). Det er også oppbevaringsplass i felles bod i u-etg med gulvareal på  2,7 m².

Følgende rom er P-rom
Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 65 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 65 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 73 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 3-roms endeleilighet
- Overbygget, vestvendt altan med masse sol
- God planløsning med primærareal på 65 kvm.
- Stue og spisestue av god størrelse
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Vedovn i stue
- Diverse malingarbeid utført i 2020
- Gangavstand til flere dagligvarebutikker
- God off. kommunikasjon
- Gode lagringsmuligheter i tre boder.
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Rehabiliterte rør i BRL
- Ingen forkjøpsrett

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne atteaktive 3-roms endeleiligheten med vestvendt beliggenhet i populære Øvre Dalen Borettslag 1.

Borettslaget | Frittstående borettslag bestående av til sammen 48 leiligheter. Borettslaget har engasjert OBOS som forretningsfører. (Det er ikke forkjøpsrett). Borettslaget virker å være veldriftet og velholdt. Det er felles vaskeri og verkstedsbod i underetasjen. I tillegg felles bod i underetasjen for oppbevaring av sykler, barnevogner etc. Leiligheten har tre tilhørende boder (to boder i underetasjen og èn bod på loft). Deter også felles tørkerom i loftetasjen. Det er utført jevnlig vedliehold som blant annet oppført nye og utvidede altaner i 1998/1999. I 2008/2009 ble det foretatt utskiftninger av vinduer. Senest i 2020 har borettslaget utført arbeid som rehabilitering av avløpsledninger samt kaldt og varmtvannsledninger og i tillegg motering av balansert ventilasjon som bidrar til et godt inneklima! Se også info på borettslagets hjemmeside http://ovredalen.herborvi.no

Moderne | Leiligheten fremstår som moderne innredet og er malt i lyse fargetoner. God planløsning med store, fine rom og utgang til egen altan. I tillegg til oppgraderinger i regi av borettslaget har selger har utført oppgraderinger i leiligheten. Kjøkkenskap er pusset og malt og veggene på kjøkkenet er helsparklet  Det er montert ny benkeplate og nye knotter. Videre er det lagt nytt gulv på kjøkken. Varmtvannsbereder er fra desember 2016 og Aquastopp er montert. Alle hvitevarer er fra siste 5 år og alle vegger og innerdører er nylig malt. (Altanen er oljet i 2020). 

Uteplass | Med utgang fra stuen har man en koselig, vestvendt uteplass med masse sol (estimert av selger fra ca. 12 tiden til ca. 21.00 midtsommers). En avstressende sone med god plass til møbler, gassgrill etc.  Foruten denne uteplassen har borettslaget flotte fellesareal med meget solforhold som kan benyttes av lagets beboere.

Kommunikasjon | Flere dagligvarebutikker og Sletten senter innenfor gangavstand. Det er også kort vei til Bergen sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud. Fra boligen er det ca. 6 minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum samt ca. 5-10 min å gå til bybanestopp på Wergeland. I forbindelse med utbygging av  Mindemyren kommer det også bybane nærmere leiligheten (Sentrum - Fyllingsdalen), boliger og næringsvirksomhet. Dette vil bli et stort løft for hele området.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en meget pen leilighet med utmerket beliggenhet på Minde og med kort vei fra Bergen sentrum. Velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral beliggenhet i et etablert boligområde på Storetveit/Minde - Området er under utvikling og med hvor det blant annet skal bygges ut med leiligheter, næring og bybane. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde/nabolaget og videre mot Løvstakken. Kort vei til Bergen Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt flere dagligvare butikker i gangavstand. Fine turmuligheter med bla Løvstakken og Langeskogen, badeplass ved Gamlehaugen. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Paradis fotballbane, Fysak hallen, Bergenshallen og Turnkassen i område, samt skoler som Storetveit Skole, Minde Skole, Paradis Skole og Fana Gymnas. Gode bussforbindelser (nærmeste stopp i Fjøsangerveien) med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Det kan nevnes at næringsområde på Minde har flere store arbeidsplasser, som bla Montér Florvåg Bruk, Jæger Bil, Kverneland, Posten, Odfjell Maritime Services m fl.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

2 350 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

214000

TOTALT

2 569 430

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern