Bellevue 5

Solgt

18 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

18 912 400

P-ROM

209

ANTALL ROM

4

Bellevue 5

Unik villa beliggende i Fjellsiden | Nydelig utsikt | Usjenert hage | Sol fra morgen til sent på kveld | Oppussingsbehov

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Bellevue 5

PRISANTYDNING

18 500 000

OMKOSTNINGER

412 442

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

209/371/424KVM

TOMT

Eiet tomt,707KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200239

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Kjelleretasjen er i hovedsak bestående av vaskerom og boder. Denne etasjen har et bruksareal på 94 m² og en takhøyde på 2.11 meter.

Innhold | 1. etasje:
Hall med trappesats (10.5 m²), kjøkken ( 22 m²), spisestue (25 m²), dagligstue (35 m²) og bibliotek (13 m²).

Innhold | 2. etasje:
Trappegang (9 m²), gang (12 m²), bad/wc (6.2 m²), tre soverom (hhv. 25,5 m², 12,5 m², og 9,8 m²), kontor (15 m²) og to kott (hhv. 1,5 m² og 0,7 m²).

Innhold | Loftsetasje:
Åpent loftsrom med takhøyde opp til 5 meter i tillegg er det bod og pikeværelse. Det samlede målbare arealet for loftet er 64 m².

Primærareal:
I hht. vedlagt tilstandsrapport så er det ved dagens løsning bare rommene i 1. og 2. etasje som inngår i betegnelsen primærareal:

1. etasje | 116 m²
Hall, kjøkken, spisestue, dagligstue og bibliotek.

2. etasje | 93 m²
Trappegang, gang, wc, bad, tre soverom og kontor.

Boligens arealfordeling |
Samlet primærareal (P-rom) = 209 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 371 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 424 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Ærverdig villa med svært attraktiv beliggenhet
- Usjenert og parkmessig oppbygget hage
- Praktfull utsikt
- Sol fra morgen til sent på kveld
- Særpreg og lekre detaljer

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne praktvillaen beliggende i et av Bergens mest attraktive boligområder.

Innholdsrikt |
Meget innholdsrik bolig med store og luftige rom. I tillegg til husets 1. og 2. etasje hvor primærarealet er, så er det full kjelleretasje og stor loftsetasje med et spennende mulig utviklingspotensial.

Boligen |
Dette er en arkitektonisk lekker villa med særpreg. Her er det praktiske løsninger, lekre detaljer, luftige rom med god takhøyde og store vindusflater. Den herskapelige stilen er godt ivaretatt, tilsvarende kommer den parkmessige oppbyggingen av eiendommen tydelig fram. Det er dog behov for omfattende oppussing og modernisering. Med den nødvendige oppgradering vil Bellevue 5 kunne framstå som en av byens praktfulle perler. Dette er en unik mulighet til å anskaffe seg en av fjellsidens vakreste eiendommer.

Utviklingspotensial |
Huset har en uinnredet loftsetasje med et målbart bruksareal på hele 64 m² og en takhøyde på deler av arealet opp til 5 meter. Fra denne etasjen vil det i så fall kunne være en slående vakker utsikt og et mulig potensial for en spennende innredning. I tillegg har huset en uinnredet kjelleretasje med et målbart areal på 94 m² hvor det er lagt inn vindu og utvendig lyssjakt.

Hage |
Eiendommen har en parkmessig oppbygging med flere skjermede solplasser og utsiktsposter. Beplanting og hekker har strategisk plassering og skjermer mot innsyn og lager lune og fine soner. Se vedlagt basiskart for tomtegrenser og drone bilder for oversikt på tomten.

Pågående prosjekt på nabotomt |
Leilighetsprosjektet "Bellevue" som er under oppføring vil være med å heve nivået på infrastrukturen ytterligere. Det vil bli en finere og bedre innkjørsel til gaten enn tidligere samt at prosjektet vi heve det estetiske uttrykket for gaten. Fasaden på det kommende leilighetsprosjektet er bygget i fin harmoni med nabohusene og terrenget. Prosjektet er bestående av 16 leiligheter hvor de dyreste selges for i overkant av kroner 30. millioner. Det antas at prosjektet skal være ferdig i løpet av 4-kvartal 2022.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Heine Skage.

Velkommen |
Fellesvisning vil bli annonsert på zmegleren.no og finn.no. Kontakt megler dersom du ønsker privatvisning.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt annonsering på facebook og instagram
- Algoritmestyrt annonsering på alle Schibsted sine kanaler, som bt.no, vg.no, E24, m.fl.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555 samt
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en fantastisk fin beliggenhet i et av byens mest attraktive boligområder. Bellevue 5 har en enkel tilkomst og det er blindvei inn til eiendommen. Tomten ligger høyt og fritt med en slående vakker utsikt. Solen kan nytes fra morgen til sent på kveld i den usjenerte hagen.

Som kommende beboer i Bellevue får du enkel tilgang til det fine turterrenget i fjellsiden. Du kan via bl.a. Fjellveien spasere inn til Bergen sentrum. Det er også gangavstand til Haukeland sykehus, den ny helseklyngen og arealet ved Store Lungegårdsvannet som er i en spennende utvikling med bl.a. kommende bystrand og sykkel- og gangveier.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring |
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres videre oppmerksom på at fullmaktshaver for salget ikke har bodd i huset de siste 20 år og har av den grunn ingen kunnskap om husets tilstand. Spørsmålene i egenerklæringsskjema er ubesvart ettersom fullmaktshaver for salget ikke har grunnlag for å kunne besvare spørsmålene. Det oppfordres til å undersøke huset grundig og gjerne sammen med byggekyndig person. Interessenter er gjort kjent med at huset krever omfattende oppussing.

Annet |
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Huset blir vasket ut før visning. Det blir ikke ytterligere utvask fram til overtagelse.

Etter fullført handel har Z Megleren rett til å markedsføre salget.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

18 500 000

Omkostninger

412 442

TOTALT

18 912 400

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern