Georgernes Verft 28

Solgt

7 650 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

8 015 420

P-ROM

83

ANTALL ROM

2

Georgernes Verft 28

Sjøfront/hjørne | Altan 19 m2 | Ekstrem beliggenhet | Sol & panorama | Kun 4 salg i bygget siden 1999 | Heis | Garasje

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Georgernes Verft 28

PRISANTYDNING

7 650 000

OMKOSTNINGER

5 432

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Borettslag

FELLESUTGIFTER

7 731

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

83/86/95KVM

TOMT

Fellestomt,10628KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200222

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4.etasje
Entré/gang (12,5 m²), bad (7 m²), toalettrom (1,2 m²), to soverom (7,6 m² og 13,8 m²), stue/kjøkken (37,5 m²) og innvendig bod (3,2 m²)

Uteplass:
Stor vestvendt altan på 19 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 8,8 m² er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på 5,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Boddør er merket 710.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

P-rom er | 83 m²:
Entré/gang, bad, toalettrom, to soverom og stue/kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 83 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 86 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 95 m²

Standard

- Ekstraordinær innternbeliggenhet i bygget
- Stor usjenert altan på 19 m² rett mot sjøen
- Usjenert, solrikt og med lyden av bølger
- Kun 4 salg i nr. 28 siden 1999
- Integrert Bose lydsystem i taket
- Vegger i stue/kjøkken og soverommene er malt i 2020
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Direkte adkomst fra garasjen til heisen.
- Sentralstøvsuger
- Påkostet ca. 400K iht. standard leveranse
- HTH kjøkken med hvitevarer fra Gaggenau
- Maritim stil på overflater og innredning
- Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov
- IN ordning og Sikringsordning i borettslaget

Innledning
Når Verftet er badet i sol viser leilighetene på Georgernes Verft seg fra sin beste side. Svært attraktivt leilighetskompleks med et moderne uttrykk og meget pent opparbeidete utearealer gir en følelse av tidløst bomiljø "på landet" i sentrum. Nummer 28 ligger i fremste rekke med vestvendt beliggenhet og kan skilte med aldeles nydelig utsikt over sjøen mot Damsgårdsfjellet, Laksevåg, Askøy og Løvstakken. Terrassen på hele 19 m2 med plass til flere soner og herfra kan en i praksis prøve fiskelykken.!

Aldri vært solgt | Denne leiligheten har aldri vært omsatt siden nåværende eier kjøpte i prosjektet. Ved å bo på Georgernes Verft vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til en hver tid representative fellesarealer. Bilen parkeres trygt i underetasjen og du går tørrskodd inn i leiligheten via heis til leilighetsplan. Det kan nevnes at det er kun to omsetninger i nr. 28 det siste tiåret (2015 og 2011), ellers må en tilbake til tidlig 2000-tallet før siste omsetningen i bygget var registrert

Best internbeliggenhet | Helt usjenert og helt "for seg" selv i det innerste bygget ligger denne leiligheten. Med sjøen og Nordnesparken som nærmeste nabo. Det er ingen hemmelighet at verftet er populært for badegjester om sommeren, men denne leiligheten ligger uforstyrret i forhold til dette. Her har en kun sjølivet og solen å forholde seg til.

Arkitekten | Med vestvendt beliggenhet mot Puddefjorden i Bergen har Rambøll Arkitektur gitt nytt liv til Georgernes Verft. 151 boliger fordelt på 10 bygg er bundet sammen med felles parkeringsanlegg. Området er utformet som en forlengelse av det åpne og urbane bymiljøet med gater og plasser. Oppbygning av offentlig gate og plassareal mot den tilgrensende Nordnesparken er en del av prosjektet. En strandpromenade utgjør avslutningen mot sjøen, og området er blitt et av byens mest attraktive rekreasjons- og badesteder.

Prisbelønnet prosjekt | Veidekke var hovedentreprenør for utbyggingen. Utbyggingen av den gamle verftstomten har fått stor oppmerksomhet for arkitekturen og byggherrens satsning på miljøvern og energiøkonomisering. Norsk Form studerte i 2008 27 nye boligprosjekter i fire store byer mht. barn og ungdoms oppvekstmiljø. Kun tre prosjekter gjorde seg fortjent til betegnelsen forbilledlig. Georgernes Verft var ett av disse. Prosjektet fikk også NBBLs miljøpris 2003. Kilde: www.ramboll.no

Fellesareal | Fellesarealene omfatter felles takterrasse (nr. 23), stort parkeringsanlegg under bakken, bilfritt og rolig gatetun, diverse beplantning, bryggepromenade og lekeplass. Tomten er ellers for det meste bebygget. I tillegg er det en egen gjesteleilighet som kan leies av beboere for kr. 300,- pr. døgn. Plass til fire personer.

Leiligheten: Leiligheten har et primærareal på 83 kvadratmeter og de store vinduene i front gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen rundt. Leiligheten fremstår som velholdt og det er en god planløsning, parkett på gulv og tidsriktige farger på overflater. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir et behagelig inneklima, samt vannbåren varme. Oppholdsrommet er stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er levert av HTH med integrerte hvitevarer fra Gaggenau. Videre er det takhøy innredning, skiferbenkeplate, stålvask og ventilator i børstet stål. Fra stuen er det utgang til en sør og vestvendt terrasse på 19 m2 med god plass til flere soner, møblement, grill og beplantning. Fra stue, kjøkken og terrasse har en orkesterplass når Hurtigruten og Cruisebåtene legger til kai på Dokken. I leiligheten er det ellers gang, to soverom, innvendig bod, bad og gjeste-wc.

Nabolaget | Vakre Nordnes er en særdeles ettertraktet bydel med sjø og parker på alle kanter, en engasjert lokalbefolkning og masse god stemning. Her ute får en nærmest en følelse av å være på landet, samtidig som Torgalmenningen ligger en liten rusletur unna. I området er det masse barn, flere barnehager, egen skole som for tiden er under renovering. På ettermiddagene og i helgene treffes en ofte på lekeplassene eller i parken for lek og moro. Om sommeren er det Nordnesparken, bading og grilling som gjelder, På vinteren er det full fart i akebakken (Galgebakken og Nordnesparken). En aktiv lokalbefolkning ordner i stand egne festivaler for store og små, nabolagsfester osv. mens barna har masse ulike aktivitetstilbud i blant annet Nordneshallen og på fotballbanen ved Akvariet. I tillegg er det arrangementer i regi av skolen som 17 mai feiring. Har en ærender i sentrum går en bort på ca. 5-10 minutter. Dette er bare noen av en rekke fordeler ved å bosette seg på Nordnes.

Lave omkostninger | Ved kjøp av denne leiligheten skal det ikke betales 2,5% i dokumentavgift til staten.

Avslutning
Med beliggenhet i fremste rekke i sjøkanten på Georgernes Verft kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Leiligheten bør appellere til alt fra enslige til små familier og godt vokse

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

For de aller fleste er krav til beliggenhet den avgjørende faktoren ved kjøp av ny bolig. Vi befinner oss her i Georgernes Verft nr. 28. Vi er i fremste rekke, med sjø, sol, bryggepromenade, bademuligheter, restaurant og Carte Blanche rett utenfor døren. Alt dette kun en liten spasertur gjennom smitt & smau til sentrum. Her ute er det et eget lokalsamfunn med blant annet flere spisesteder, kafèer, baker, fantastiske Nordnesparken med badeplasser inkl. utendørs basseng, Akvariet, fotballbane, idrettshall med aktivitetstilbud, egen skole, eget buekorps, eget idrettslag, egen lokalavis, flere barnehager og utallige lekeplasser. Nordnes kort fortalt et svært attraktivt sted å bo for alle aldersgrupper, og her er det masse historie i gatene og god atmosfære året rundt!
Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Kjøleskapet medfølger også i salget.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 650 000

Omkostninger

5 432

Fellesgjeld

359990

TOTALT

8 015 420

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern