Øvre Bergveien 46

Solgt

7 390 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

7 578 690

P-ROM

190

ANTALL ROM

5

Øvre Bergveien 46

Skap ditt drømmehjem | Konow Lund-villa | Praktfull utsiktstomt | Garasje | Barnevennlig | Nyere taktekking | Solrikt

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Øvre Bergveien 46

PRISANTYDNING

7 390 000

OMKOSTNINGER

188 692

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

190/234/261KVM

TOMT

Eiet tomt,0KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200213

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Under etasje:
Gang/trapperom (8,1 m²), mellomgang/fyrrom (4,7 m²), bad (3,1 m²), vaskerom (7,9 m²), soverom (13,2 m²) og kjellerstue (18,7 m²).

Mrk. Vindu på soverom i underetasje tilfredsstiller ikke dagens forskrifter med hensyn til vindustørrelse og krav til dagslys, men er likevel omtalt som "soverom" i tilstandsrapporten. I byggetegninger av 05/05-1965 er rommet omtalt som bod og i prospekt er rommet illustrert som treningsrom. 

Innhold | Hoved etasje:
Entré/gang (14,1 m²), trapperom (2,3 m²), bad (4,3 m²), toalettrom (2,8 m²), fire soverom (9,5 m², 9,6 m², 10,5 m² og 13,9 m²), stue (45,4 m²) og kjøkken (11,9 m²).

Uteplass:
Fra stuen er det er det utgang til en sørvendt terrasse på 30,8 m² hvor 17,7 m² er overbygd. Det er også en nordvendt terrasse ved boligens inngangsparti, denne er på 30,8 m², hvorav 15,5 m² er overbygd

Parkering:
Det medfølger egen garasje hvor det er en parkeringsplass. Det er også to parkeringsplasser utenom.

Samlet primærareal (P-rom) = 190 kvm.
Samlet bruksareal bolig og garasje (BRA) = 234 kvm.
Samlet bruttoareal bolig og garasje (BTA) = 261 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- 60-talls villa signert ark. Konow Lund
- 5 soverom og kjellerstue
- Vestvendt tomt og oppgradert hage
- Meget gode solforhold på eiendommen
- Innholdsrik planløsning med muligheter
- Egen garasje og enkel adkomst til eiendommen
- Barnevennlig gate i et etablert villastrøk
- Kort vei til skoler, barnehager og arbeidsplasser
- Modernisering må påregnes

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim kan presenterer denne innholdsrike familieboligen med praktfull beliggenhet i Øvre Bergveien.

Arkitekten | Eiendommen ble oppført i 1966 og ble tegnet arkitekt Frederik Konow Lund 1965. Konow Lund regnes blant Norges fremste arkitekter i første halvdel av 1900-tallet og en av Bergensskolens fremste representanter. Eiendommen har vært i families eie siste 55 år siden huset ble bygget midt på 60-tallet.

Velholdt | Boligen har en gjennomført 60-talls stil i alle rom, men fremstår som meget velholdt. Planløsningen er godt utnyttet med blant annet fire soverom (9,5 m², 9,6 m², 10,5 m² og 13,9 m²), (totalt fem soverom i huset), entré/gang (14,1 m²), trapperom (2,3 m²), bad (4,3 m²), toalettrom (2,8 m²), stue (45,4 m²) og kjøkken (11,9 m²). Det er innebygde garderobeskap på alle soverommene i hovedetasjen, stort tørkeloft og diverse boder i underetasjen.

Muligheter | Det er en underetasje hvor interessenter kan se på muligheten for å utnytte på en annen måte. Pr. i dag består underetasjen av gang/trapperom (8,1 m²), mellomgang/fyrrom (4,7 m²), bad (3,1 m²), vaskerom (7,9 m²), soverom (13,2 m²) og kjellerstue (18,7 m²). Det er også egen inngang til denne etasjen. Takhøyden i underetasjen er 2,20 meter i uisolert kjellerdel. Takhøyden i øvrige deler av underetasjen er 2,29 meter - 2,31 meter.

Utført vedlikehold | Ytterkledning på gavlvegg mot vest ble delvis skiftet i 2008/2009. Øvrig ytterkledning på gavlvegg mot vest ble skiftet på 1990-tallet. Fasadene er jevnlig vedlikeholdt/malt, sist i 2011/2012. Loftsvindu ble skiftet i 2009. Fire soveromsvinduer mot sør ble skiftet i 2009. Ett stuevindu i hjørne mot nordøst ble skiftet i 2010. (Øvrige stuevinduer ble skiftet på 1990-tallet av Byggmester Løseth). I 2008/2009 ble det skiftet taktekking på boligen. Samtidig ble tak påbygd v/inngangsparti og over deler av sørvendt terrasse. Arbeidet ble utført av Hauge Bygg AS. Ny taktekking på garasjen i 2008/2009.  Nedgravd oljetank er tømt og sanert av Oljeservice AS høsten 2020. Nye automatsikringer i sikringsskap i 2018. Arbeidet ble utført av Service Elektrikeren AS. Varmepumpe med uttak i stue fra 2010 (servicer utført av Åsane Servicesenter AS). El. anlegg ble kontrollert i 2018/2019 av Service Elektrikeren AS. Ingen tiltak nødvendig.

Tomten | Øvre Bergveien 46 har en svært flott og attraktiv tomt på om lag 1 mål, pent opparbeidet med plen, busker og beplantning. Enkel adkomst (et par trappetrinn) fra garasje til huset.

Utsikt | Fenomenal utsikt fra eiendom med Nordåsvannet rett i front. Fra kjøkkenet er det utsikt rett mot Ulrikens topp, mens en ser også store deler av Fana, Nesttun, Hop, Landås, Nattlandsfjellet, Ulriken, Gullfjellet, Skjold og Apeltun mm.

Familie | Huset har en særdeles innholdsrik planløsning og bør derved passe utmerket for en barnefamilie. Her kan store og små kose seg i boligens mange rom, samt ute i hagen eller på en av boligens to terrasser. En barnefamilies drøm.

Utesone | Boligen er omkranset av grønne omgivelser. Fra huset er det utgang til to uteplasser der solen og den flotte utsikten over Nordåsvannet kan nytes til fulle.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en meget attraktiv villaeiendom i et ettertraktet og barnevennlig boligstrøk.

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert villastrøk på Bønes. Fra boligen er det panoramautsikt over Nordåsvannet, store deler av Fana, Nesttun, Hop, Landås, Nattlandsfjellet, Ulriken, Gullfjellet, Skjold og Apeltun mm. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger.
Kort vei til Oasen senter med de fleste service tilbud/fasiliteter, samt dagligvarebutikk i gangavstand på Bønes og på Krambua. Fine turmuligheter med bla. Løvstakken, Langeskogen og Gamlehaugen, samt kort vei til Langestrand og Kyrkjetangen Badeplass. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Bønes idrettshall, Bønes fotballbane, Bergen Racketsenter, samt skoler som Bønes Skole og Fjellsdalen Skole. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Bergen sentrum og øvrige bydeler

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Egenerklæringsskjemaer er utfylt av salgsfullmektig Åse Nordstrønen etter beste evne. Salgsfullmektig har ikke mer kunnskap om eiendommens beskaffenhet og tilstand ut over det tilstandsrapporten sier.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 390 000

Omkostninger

188 692

TOTALT

7 578 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern