Eldsbakkane 17

Solgt

5 550 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

5 722 440

P-ROM

153

ANTALL ROM

4

Eldsbakkane 17

Velholdt enebolig | Fire sov. | To bad | Barnevennl. | Sentralt | Sol | Skole/barnehage | Utestue | Blindvei

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Eldsbakkane 17

PRISANTYDNING

5 550 000

OMKOSTNINGER

172 442

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

153/167/184KVM

TOMT

Eiet tomt,278KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200212

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang (6,4 m²), stue/trapperom (26,2 m²), bad (2,5 m²), vaskerom (6,1 m²), kontor (11,2 m²) og spisestue/kjøkken (38,5 m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (7,9 m²), bad (6,2 m²) og fire soverom (7,8 m², 9,1 m², 10,9 m² og 11,8 m²).

Koffertloft
Koffertloft med tilgang fra loftsluke i gang/trapperom, carportdel og veggluke i knevegger. Gode oppbevaringsmuligheter.

Uthus
Innredet/isolert uthus (13,9 m²).

Carport:
Carport er ikke målbar ettersom den er åpen i front og på siden. Gulvareal i carportdel er 15,2 m². Det er også godt med lagringsplass på carportens loft. (fremkommer ikke av planskisser)

Uteplasser:
Stor sør/vestvendt terrasse på 56 m² med utgang fra kjøkken, hvorav 7,5 m² er overbygd samt en vestvendt altan på 7,5 m² med utgang fra to soverom.

P-rom:
Alle ovennevnte rom med unntak av det isolerte uthuset er P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 153 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 153 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 169 m²

Merk ink. uthuset har eiendommen et bruksareal på 167 m²

Standard

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren ved Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike og attraktive eneboligen med carport og barnevennlighet beliggenhet innerst i blindveien. Etablert og barnevennlig nabolag.

Familie | Huset har en særdeles innholdsrik planløsning og bør derved passe utmerket for en barnefamilie. Det nydelige kjøkkenet, som er husets "hjerte", ble satt inn i 2018. Vinduer og mye lys bidrar til fin kontakt mellom rommene.

Vinterhage/uthus | På terrassen er det en utestue på 14 kvm. Et nydelig sted å tilbringe sommerkvelder, men også et praktisk sted å sette inn terrassemøbler, puter etc. når det ikke er i bruk. Det er montert depronplater og furubord på gulv, panel på vegger og malte gipsplater i himling. Uthus er isolert og det er innlagt strøm. Elektrisk oppvarming.

Innholdsrikt | Boligen har et bruksareal på 167 kvm. (BRA). Med flere romslig kjøkkensone, fire soverom med god størrelse, to helflisede bad og eget vaskerom m.m., bør det være mer enn nok boltreplass for både store og små.

Utesone | Boligen er omkranset av flotte utearealer. På terrassen er det perfekt tilrettelagt for sosiale tilstelninger med grilling og kos i fokus.

Nærhet | Fra området er det gangavstand til til Aurdalslia Skole, Skranevatnet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage).

Offentlig kommunikasjon | Det er ca. 20 minutters gange til bybanestopp og busstopp ligger ca. 2 minutter unna med god korrespondanse i begge retninger. Dolvik terminal 3-5 min avhenging av hvilken vei man går.

Arbeidsplasser | Fra området kommer en seg raskt til øvrige bydeler. Det kan nevnes at Sandsli/Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Aibel, Bergen Lufthavn m.m

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en flott enebolig med god beliggenhet i et etablert og barnebolig nabolag på Sandsli.

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Sandsli. Fra boligen er det utsikt over nærområde/nabolaget. Området er hovedsakelig bebygd med rekkehus og eneboliger. Gangavstand til Fanatorget med fasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, legekontor, bank, spisested mm.
Gode turmuligheter med bla Storrinden og området rundt Skranevatnet. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Sandsli Idrettshall og Sandsli Stadion, samt skoler som Aurdalslia Skole, Skranevatnet Skole, Søreide Skole og Sandsli Videregående Skole. Barnehage i nærområde (Einerhaugen Barnehage). Gode bussforbindelser til Bergen sentrum og øvrige bydeler. Boligen har gangavstand til holdeplass for bybanen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det betales kr. 1800,- pr. halvår til velforeningen i nabolaget.

Det er fibernett i boligen. Leveres av Telenor

Det foreligger tillatelse tiltak, datert 28.05.2021 vedr. oppføring av tilbygg som carport m/bod i bakkant og oppføring av utebod delvis inn på naboeiendom.

Snuplass i enden var laget av utbygger ved oppføring av boligfeltet. I tillegg ble det satt opp en grønn hekk som skille mellom snuplass og tomt. Hekken/skille overskrider grensen noe og har vært slik siden oppføring. Første eier la belegningsstein på parkeringsplass som da defineres som tilhørende til huset. Eier har hatt ansvar for vedlikehold av hekk mot snuplass.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 550 000

Omkostninger

172 442

TOTALT

5 722 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern