Stemmeveien 20

Solgt

3 250 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 348 440

P-ROM

56

ANTALL ROM

2

Stemmeveien 20

Tiltalende 3-roms | Solrik balkong | Townhouse | "Hageby" | Sentralt | Natur | Haukel. sykeh./skole | Buss | Ny bybane

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Stemmeveien 20

PRISANTYDNING

3 250 000

OMKOSTNINGER

98 442

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

1 000

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

56/56/62KVM

TOMT

Eiet tomt,110KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200200

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold og arealoversikt | 2.etasje:
Entré/gang (5,4 m²), bad (4,6 m²), to soverom (6,2 m² og 12,2 m²) og stue/kjøkken (22,5 m²).

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg på 3,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal).
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje |  56 kvm. P-rom
Entré/gang (5,4 m²), bad (4,6 m²), to soverom (6,2 m² og 12,2 m²) og stue/kjøkken (22,5 m²).

Samlet primærareal (P-rom) =  56 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) =  56 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) =  62 kvm.

Standard

- Nydelig eierleilighet i ark. tegnet Townhouse på Årstad
- Særdeles trivelig nabolag med "hageby-preg"
- Solrik balkong og eierandel i atrium/bakgård på over 2,1 mål.
- Nytt, lekkert kjøkken og hvitevarer fra 2020
- Diverse malingsarbeid ble utført i 2018 og 2020.
- Murfasadene ble malt i ca 2015/2016
- To soverom gir mulighet til å leie ut et rom
- Haukeland skole, Haraldsplass og Haukeland sykehus i nabolaget
- Barnevennlig og rolig boligstrøk
- Rør i rør og automatsikringer
- Kunstgressbane like ved.
- Byfjellene i umiddelbar nærhet
- Skiløyper i nærområdene på vinteren
- Gangavstand til sentrum via Kalfaret.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon.
- Bybanestopp kommer ca. 500 meter unna (Haraldsplass/Haukeland)
- Kort vei til Møllendal med bryggeanlegg, restauranter og kommende bystrand! 

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne attraktive 3-roms eierleiligheten ved Svartediket. Leiligheten ligger 1 km. fra Haukeland sykehus ved foten av Ulriken og ca. 5 minutter fra sentrum med buss. (Ca. 2 km. til sentrum)

Arkitekten | Townhousene med adresse Nordbø, Lappen og Stemmeveien ble tegnet av arkitekt Olaf Jahnsen. Omkring 1920 var Jahnsen byens mest benyttede arkitekt for sosial boligbygging og arbeidet bl.a. med videre planer for en "hageby" med egne butikker i området Lappen/Bjørndalen. I Lappen ble dette realisert, men nedgangstider og omstendighetene ellers satte etterhvert stopper for hans større prosjekter. Arkitekten har i høyeste grad satt sitt preg på nærområdet ved Svartediket, samt en rekke villaer på Kalfaret, Kalvedalsveien og Fløen. Han er også kjent for Trikkebyen på Møhlenpris og Typebyen i Gutenbergsvei. Kilde: "En bygd i byen" utarbeidet av Svartediket vel i samarbeid med Bergenhus og Årstad kulturkontor og Byantikvaren.

Leiligheten | Leiligheten fremstår som velholdt. Her er det moderne overflater, tidsriktige fargekombinasjoner, et lekkert kjøkken fra 2020 med myk overgang til stuen. Ellers er det store vinduer med sprosser som slipper lyset inn, to soverom, bad og gang med garderobe. Selger har hatt kontorpult på begge soveromme og gjesterommet har en plassbygget seng som kan trekkes ut å bli dobbeltseng. Fra stue/kjøkken er det utgang til vestvendt balkong med utsikt over bakgården, bebebyggelsen og nabolaget. Her kan en flytte rett inn!

Leie ut ett soverom | Med to soverom gis det anledning til å leie ut et soverom til en venn. Dette er en særdeles god måte å finansiere løpende kostnader. I området kan en estimere rundt kr. 6.000,- pr. mnd. i leieinntekter for et soverom.

Bakgård med "Hageby"-preg | Sameie Stemmeveien 20 har en eierandel på 1/25 av den over 2,1 mål store fantastiske bakgården/atriumet mellom husene i Nordbø, Stemmeveien og Lappen. (Gnr. 163 bnr. 339). I Bergensammenheng er dette en sjelden vare og bakgården med murbebyggelsen rundt fremstår som en idyllisk "hageby" som en hovedsakelig finner i hovedstaden. Her bak kan en grille og slappe av. Gode solforhold på formiddagen og utover ettermiddagen. Veldig kjekt om sommeren.

Påbegynte planer | Dette er et området hvor det er iverksatt storstilte endringer med særdeles positivt fortegn. Alrek Helseklynge er ferdig og området betegnes av mediene som Norges mest komplette Helseklynge og et kraftsentrum innen helseforskning, utdanning og behandling. I området ligger Haukeland Universitetssykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, fakulteter fra Universitetet i Bergen, Odontologen m.m. I området er bygging av ny bybanetrasé godt i gang. Det er vil kun være noen få minutter til bybanestoppet ved Haukeland Universitetssykehus. Parallelt med dette har kommunen kommet i gang (i forbindelse med bybanebygging) med planene rundt Store Lungegårdsvann. Her skal det etter planen komme bystrand og ny park. Den planlagte Bystranden ligger ca. 1 kilometer fra leiligheten hvor en spankulerer via Blaauws vei og Nubbebakken.

Stor kjøpergruppe | Leiligheten passer utmerket for personer som ønsker en urban livsstil med nærhet til de meste.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett er dette en veldig attraktiv balkong-leilighet i et av byens triveligste strøk!

Nærområdet

Området ansees som et av byens aller triveligste nærmiljøer og et barnevennlig boligområde uten særlig gjennomgangstrafikk. Det er kort og trygg gangavstand til Haukeland skole ca. 170 meter fra leiligheten hvor det også er busstopp i Årstadveien. Store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Statsarkivet, Odontologen ligger en liten rusletur unna. (ca. 1 km.) Det kan også nevnes at det planlegges bybane med stopp i området rundt Haraldsplass Diakonale Sykehus og Haukeland sykehus med tiden. For de turglade er strøket et eldorado og et perfekt utgangspunkt for søndagsturen. Turveien innover Isdalen mot Fløyen og Vidden ligger "rett utenfor døren". I tillegg er det turvei fra Bjørndalen opp Ulriken for de sprekeste. Badevann og kanoutleie i Skomakerdiket eller en spasertur i Fjellveien er også populære søndagsturer. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Hvitevarer som er på visning medfølger i handelen (kjøkken og bad) . Plassbygget seng og garderobeskap på soverom følger med i handelen.

Annet
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen, men det kan nevnes at ildsted i stue er en peisovn med glassfront. Produsent: Heat. Fra 2016. Montert av Smart Varme AS. Piperehabilitering med nytt stålrør ble utført i 2019. Arbeidet ble utført av Smart Varme AS.

Det betales kr. 500,- i året til Sameiet Lappen og det arrangeres normalt sett 1 dugnad i året i hagen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 250 000

Omkostninger

98 442

TOTALT

3 348 440

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern