Gangstøgarden 69

Solgt

6 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

6 654 940

P-ROM

299

ANTALL ROM

5

Gangstøgarden 69

Enebolig med utleie - Tomt på 2.7 mål med potensial for utskilling på deler av tomten - Idyllisk beliggenhet

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Gangstøgarden 69

PRISANTYDNING

6 500 000

OMKOSTNINGER

154 942

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

299/337/373KVM

TOMT

Eiet tomt,2756KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210015

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold hovedbolig | Underetasje
Gang/trapperom (1,8 m²) og bod (7.7 m²).

Innhold hovedbolig | 1. etasje
Entré/trapperom (7 m²), gang (6,8 m²), trapperom (2,3 m²), bad (3,8 m²), stue (43,5 m²) og kjøkken(22,4 m²).

Innhold hovedbolig | 2. etasje
Trapperom/loftstue (28,8 m²), mellomgang (4,3 m²), bad (5,8 m²), soverom (9,7 m²), soverom (16,6 m²), soverom (17,4 m²), kontor (5,9 m²) og konto/gjesterom (4,8 m²).


Innhold HYBEL | Underetasje
Gang (3,7m²), bad (3,6m²), stue (24,7m²) og kjøkken(6,2m²). Hybelen har bod ved sovealkoven.

Innhold LEILIGHET | 1. Etasje
Gang (11,3m²), bad/vaskerom (6,3m²), soverom (8,3m²), soverom (11,4m²), stue (23,3m²) og kjøkken(6,1m²).

Uteplass |
Fra kjøkken i 1. etasje er det utgang til en stor terrasse på hele 23,2 m², i tillegg i 2. etasje er det to terrasser på henholdsvis 7,8m² og 21,1m². Det er også en terrasseplatting på eiendommen på 22,5m².

Uthus |
Uthus på 12 m² hvor det er god plass for bl.a. hageredskap og ved. Her ble det lagt nytt tak i 2010.

Parkering |
Det medfølger carport på 33,4 m² med bod i bakkant og el. ladepunkt. Det er for øvrig parkeringsmulighet rett utenfor huset.

Samlet primærareal (P-rom) = 299 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 337 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 373 m²


 

Standard

Kort oppsummert |
- Tomt på hele 2.7 med mulig potensial for utskilling
- Sol fra tidlig morgen til sent på kveld
- Idylliske omgivelser nær sjøen og tilbaketrukket fra trafikkert vei
- Enkel tilkomst og rikelig med parkeringsplasser på egen tomt
- Stor hovedbolig og meget gode leieinntekter

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen MNEF kan få presentere denne praktfulle eiendommen på Kolltveit.

Hovedboligen |
Stor og innholdsrik bolig med går over husets 1. og 2. etasje samt gang og bod i underetasjen. Inneholder bl.a. meget pent kjøkken på hele 22 m² med god plass til spisebord og utgang til terrasse og hagen. Kjøkkeninnredningen fra Sigdal har rikelig med skap og benkeplass samt integrert stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er en lys og innbydende dagligstue på 43 m² med mønsterlagt parkett, peisovn, store vindusflater og god plass til stort spisebord samt flere sittegrupper. I tillegg er det loftstue som av dagens eier brukes som bl.a. tv-stue. Det er baderom i både 1. og 2. etasje. Badet i 1. etasje ble oppusset i 2003 og badet i 2. etasje er noe eldre. Hovedboligen har fire soverom og et gjesterom/kontor. To av soverommene har utgang til stor altan på hele 21.1 m² med fin utsikt, terrassedørene er hhv. fra 2010 og 2021. Ett av soverommene har utgang til altan på 7.8 m² med morgensol og fin utsikt over nærområdet.

Leiligheten |
I 1989/90 ble huset påbygget og fungerende som generasjonsbolig med to separate boenheter, en stor hoveddel og en 3-roms leilighet. Denne leiligheten er ca 72 m² og leies i dag ut for kr 9.800,- pr. mnd. eksklusiv strøm. Det er ikke tidsbestemt kontrakt. Oppsigelsestiden er 2. mnd. Det ble sendt inn byggemelding på dette arbeidet som ble godkjent av kommunen. Det er fint og praktisk skille mellom hovedboligen og denne leiligheten med tanke på inngangsparti og bruk av uteareal.

Hybelen |
I 2010 ble deler av arealet i underetasjen endret slik at 42 m² ble adskilt til hybel med egen inngang. I 2015 ble det lagt varmekabler i kjøkken og gang, oppgradert elektrisk anlegg og malte overflater. Arealet som defineres som hybel leies i dag ut for kr 6.500,- pr. mnd. inklusiv strøm. Det er ikke tidsbestemt kontrakt. Oppsigelsestiden er 2. mnd. Dette arealet er ikke byggemeldt og godkjent som separat boenhet.

Tekniske installasjoner |
Det er installert to varmepumper til hovedboligen og en til hybelen. Det er eget sikringsskap, strømmåler og varmtvannsbereder til leiligheten. Hybelen har felles strømmåler og varmtvannsbereder med hovedboligen (sikringsskap fra 2010 er plassert ved loftstue og varmtvannsbereder fra 2005 i vaskerom/bod i underetasjen. Det er lagt inn fiber til huset, to bokser hvor en til leiligheten og en til hovedboligen. Det ble lagt nytt hovedinntak til huset i 1990. Det er montert utvendig vannuttak og el. punkt.

Utskilling av tomt |
Her vises det til privat reguleringsplan fra 2012-13. Det har vært en positiv dialog med kommunen vedrørende mulighet for utskilling til deler av tomten. Se også vedlegg som viser alternativ grenseskille. Det presiseres dog at dagens eier ikke har tatt dette tema videre med kommunen og at det ikke er endelig godkjenning til en slik utskilling. Det vil i så fall bli opp til ny eier å føre en slik dialog og søkeprosess videre. Konferer eventuelt megler i denne forbindelse.

Historikk for huset |
Huset ble førstegang oppført i 1952. Kjeller med kjellerstue ble innredet i 1969. I 1978 ble stuen utvidet. Det ble i den forbindelse lagt ny H-bjelke i stål som drager langs søndre langside. Samme periode ble det laget uteplass med peis. I 1989/(90 ble huset påbygget for å fungere som generasjonsbolig. Det ble da også gjennomført en betydelig oppgradering av 1. og 2. etasje i huset - arbeidet ble utført av fagfolk. Kontakt gjerne megler for oversikt over utførende selskap. i 2003 ble bad i 1. etasje og bad i underetasjen oppgradert, arbeidet ble utført av VVS Partner (Per-Are Gjeitanger). Varmtvannsbereder til hovedboligen ble fornyet i 2005 og bereder til leiligheten ble fornyet i 2020. I år 2010 ble kjøkkenet i hovedboligen utvidet, oppgradering av elektrisk anlegg samt to nye altaner - en mot vest og en mot øst. Tilbygg ble tegnet av arkitekt Ellen-Marie Larsene og ansvarlig byggmester var Turøy og Algrøy. Arbeidet ble utført av fagfolk, selskap kan fås på forespørsel. I 2017 ble to takvinduer mot sør skiftet samt at ett takvindu ble fjernet og det ble lagt nytt tak ved dette arealet. I perioden 2013 til 2020 er det lagt nytt tak og deler av kledningen skiftet samt installert fire nye innvendige dører i hovedboligen.

Nytt Sotrasamband |
Det nye vegsystemet vil bli et betydelig løft for trafikanter mellom Bergen og Øygarden. Her kommer det ny firefelts motorvei, eget felt for kollektivtrafikk samt gang- og sykkelvei. Oppstart for byggestart er høsten 2021. Gå gjerne inn på Statens vegvesen sine sider for ytterligere informasjon vedrørende Rv. 555 Sotrasambandet. Kjøretid til Bergen sentrum er i dag i underkant av 20. minutter (uten kø). Det forventes av kjøretid med ny vei skal ned til ca 10. minutter.

For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon og vedleggene i salgsoppgaven.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen ligger i idylliske i landlige omgivelser, tilbaketrukket fra trafikkert vei og med nærhet til sjø, båthavn og fine bademuligheter. Eiendommen har enkel tilkomst, er meget solrik og har fin utsikt over nærområdet. Det er gangavstand til golfbane og bare få minutters kjøretid til Sartor senter. Kort avstand til turterreng og treningstilbud ved Straume Idrettspark, så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon. Ved Gangstøgarden er det fine oppvekstsvilkår og gangavstand til både barnehage og skole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

6 500 000

Omkostninger

154 942

TOTALT

6 654 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern