Nykirkeallmenningen 5

Solgt

4 890 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 232 370

P-ROM

64

ANTALL ROM

2

Nykirkeallmenningen 5

Stilfull 3-roms leilighet i klassisk bygård |Tilhørende hybel, kr 7.000,- pr. mnd. | God takhøyde og store vindusflater

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Nykirkeallmenningen 5

PRISANTYDNING

4 890 000

OMKOSTNINGER

133 392

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

3 310

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

64/64/73KVM

TOMT

Fellestomt,111KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210014

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet i 2. etasje er 49 m²:
Entré (1,8m²), bad/wc/vaskerom (4,6m²), soverom (7,8m²), soverom (7,9m²), stue og kjøkken (25m²).

Innhold | Hybel i 1. etasje er 15 m²:
Entré/soverom/stue/kjøkken (10,1 m²) og bad/wc (3,7m²).

Boder:
I kjelleren er det medfølgende bod på 5 m² til leiligheten og en bod på 4m²  til hybelen. Det er i tillegg bod til leilighet og hybel i baktrapp, hver på 1.5 m². Hybelen har også bruksrett på bod i kjelleretasjen hvor det er lagt opplegg for vaskemaskin til hybelen og varmtvannsbereder er plassert.

Samlet primærareal (P-rom) = 64 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 64 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 73 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 3-roms eierleilighet
- God takhøyde, karnapp og store vindusflater
- To soverom på ca 8 m² pr. rom
- Helfliset bad med varmekabler
- Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Romslig og innbydende stue
- Stue og kjøkken utgjør samlet 25 m²
- Tilhørende hybel med inntekt på kr 7.000,- pr. mnd.
- God garderobe og lagringsplass
- Svært attraktiv beliggenhet

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne lyse og stilsikre leiligheten med tilhørende hybel, sentralt beliggende i sentrum i retning Nordnes.

Leiligheten |
Dette er en lys og innbydende 3-rom eierleilighet med arealeffektiv løsning. Leiligheten går over hele byggets 2. etasje. Her er det god takhøyde og store vindusflater som gir en optimal romfølelse. Det er god plass til garderobeløsninger på soverommene og rikelig med lagringsplass i tilhørende boder i bakgang og underetasje. Når det gjelder bygget så ble utvendig taktekking skiftet i 2017. Bakfasade ble oppusset i 2019 samt at de fleste vinduer på bakfasade ble fornyet samme år.

Leiligheten inneholder romslig stue med karnapp og store vindusflater. Fin overgang mellom stue og kjøkken som gir begge deler av rommet gode lysforhold og fleksibilitet for plassering av både spisebord og sittegruppe. Kjøkkenet har pen innredning med integrert stekeovn, steketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Innredningen har rikelig med skap- og benkeplass samt fliser på vegg over benkeplaten. Det er nyslipt og behandlet tregulv i stue og kjøkken. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, innredning med god skapplass og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har to soverom, begge med fint tregulv og plass til garderobeløsning. Ett av soverommene ble oppusset i 2017 (etterisolert, nyere overflater og nytt glass i ett av vinduene). Gang med garderobeplass for yttertøy.

Hybelen |
Praktisk og fin hybel som går over deler av byggets 1. etasje. Hybelen har eget sikringsskap, porttelefonsystem og varmtvannsbereder plassert i kjellerbod. Kjøkken med integrert steketopp, stekeovn og kjøleskap. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innredning med god skapplass. Fra badet er det også dør til baktrapp med tilkomst til egen bod. Hybelen har opplegg til vaskemaskin i kjellerbod. Fin løsning i hybelrommet med fordeling av areal for seng, arbeidspult og kjøkken.

Tekniske installasjoner |
For å frigi plass i leiligheten og unngå risiko for lekkasje fra bereder i leiligheten så er varmtvannsberederen plassert i boden i kjelleretasjen. Sikringsskap med automatsikringer og dørtelefon med automatisk åpner til bygget hoveddør er plassert i gangen i leiligheten. Det er rør i rør-system i leiligheten og fordelerskap er plassert på badet. Bygget har seriekoblet brannvarslingsanlegg, montert sprinkleranlegg og egen innvendig rømningstrapp.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Mobil: 97 05 15 55
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med gode lysforhold og fin utsikt. Den tilhørende hybelen ligger i 1. etasje med enkel tilkomst.

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet. Tilbaketrukket fra trafikkert vei og med store parkanlegg og Nordnes sjøbad i umiddelbar nærhet. Det er bare noen minutters spasertur inn til sentrumskjernen i Bergen. Spaserturen kan eventuelt tas via handlegaten Gågaten i Strandgaten med bl.a. kaffebarer, butikker og restauranter. Det er også kort avstand til nærbutikkene Bunnpris og Kiwi samt flere barnehager- og ulike skoletilbud.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Det gjøres oppmerksom på at eier selv ikke har bodd i leiligheten og av den grunn har begrenset kjennskap til leilighetens tilstand. Dette har også vært utgangspunktet til eier ved hans besvarelse av vedlagt egenerklæringsskjema.

Eier har orientert om kunnskap om at eier av snr. 4 har en antatt lekkasje i taket i sin leilighet. Formann i sameiet og eier av snr 4 har vært i dialog med forsikringsskelskapet til sameiet og hatt takstmann fra forsikringsselskapet som nå er på saken.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken i leiligheten og hybelen medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 890 000

Omkostninger

133 392

Fellesgjeld

208982

TOTALT

5 232 370

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern