Hans Hauges gate 8B

Solgt

3 100 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

3 190 940

P-ROM

48

ANTALL ROM

1

Hans Hauges gate 8B

Innbydende og arealeffektiv eierleilighet med altan | Beliggende i en av Sandvikens mest attraktive gater.

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Hans Hauges gate 8B

PRISANTYDNING

3 100 000

OMKOSTNINGER

90 942

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

931

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

48/48/54KVM

TOMT

Eiet tomt,179KVM

OPPDRAGSNUMMER

60200111

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entrè (1.7 m²), bad/vaskerom (3.7 m²), mellomgang (1.6 m²), soverom (9.9 m²) og stue/kjøkken (28.5 m²).

Terrasse:
Fra kjøkken er det utgang til terrasse på 4.3 m²

Bod |
I kjelleretasjen er det egen bod til leiligheten på 8.8 m² (denne boden inngår ikke i leilighetens arealberegning)

Samlet primærareal (P-rom) = 48 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 48 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 53 m²

Standard

Kort oppsummert:
-Lys og innbydende eierleilighet
- Sør-vestvendt altan med gode solforhold sommerstid
- Rommene har ekstra god takhøyde
- Meget arealeffektiv løsning
- Stue og kjøkken på 28.5 m2
- Gang og trappevask utføres av renholdsfirma
- Kort vei til butikk (post i butikk), buss, treningssenter og turløyper.
- 10. min. på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende og arealeffektive eierleiligheten.

Planløsning |
Det er tilsvarende lik leilighet som har justert løsningen til fordel for ekstra rom ved å montere lettvegg ved enden av kjøkkenet. Se vedlagt planskisse som viser en slik løsning.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som lys og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er store vindusflater og oppholdsrommene har takhøyde på 2.51 meter. Det er vindfang med garderobeplass for yttertøy. Baderommet ble oppusset i 2011 (arbeid utført av Flesland Flis AS) og har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og downlightsbelysning. Det er innfellbare dusjvegger og innredning som har benkeplate over areal hvor det er avsatt plass til vaskemaskin. Soverommet er på 9.9 m2 med skyvedørsgarderobe, nymalte vegger/tak og plass til dobbeltseng. Stuen har god plass til sittegruppe og stort vindu med dyp vinduskarm. Det er plass til spisebord ved overgang mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet ble oppusset i 2011 med fin og tidløs innredning med heltre benkeplate og god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har integrert oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Ved enden av kjøkkenet er det også plass til arbeidspult eller spisebord. Her kan det også være potensial for montering av ny lettvegg som da vil kunne gi et ekstra rom. Fra kjøkkenet er det utgang til altan med plass til beplantning, bord og stoler. Leiligheten har stor kjellerbod samt tilgang til fellesareal i kjeller med plass til bl.a. sykler. Det er montert luftavfuktingsanlegg i kjelleretasjen.

Fellesareal |
Fasade ved inngangspartiet ble oppusset i 2015 og fasaden mot bakgården ble oppusset i 2016. Arbeidet ble utført av Murmester O. Johansen AS. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon med automatisk åpner til hoveddøren i bygget er plassert ved stuedøren. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i mellomgang. Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkeninnredningen. Opplegg til vaskemaskin på badet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Bygget har fin beliggenhet i Hans Hauges gate som er en meget attraktiv gate i Sandviken. Rolig gatetun som er pent opparbeidet med bl.a. brostein, beplantning og sittegrupper. Det er ingen gjennomgangstrafikk.

Fra bygget er det få minutter å gå til store parkområder, bryggeanlegg med bademulighet og turterreng i byens trolig fineste turområder. Som beboer i Hans Hauges gate kan du enkelt ta del i byens kulturliv med bl.a. få minutter å gå til byens store utendørskonsertarena ved Koengen eller en 10. minutters spasertur til Bergen sentrum. Det er koselige kafeer, døgnåpen 7-11, treningssenter og apotek i umiddelbar nærhet. Samt kort avstand til dagligvarebutikker og nærbutikk som holder søndagsåpent. Så beliggenheten skulle dekke behovet for de fleste kjøpergrupper.

Det er få minutter på sykkel i nordlig retning til NHH. Parkering for bysykler finner du i nærområdet

Se også vedlagt nabolagsprofil med mer detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand til diverse servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det opplyses om at taklamper ikke medfølger i handelen. Ut over det så gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 100 000

Omkostninger

90 942

TOTALT

3 190 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern