Sanddalsbotn 61B

Solgt

5 980 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

TOTALPRIS

5 997 690

P-ROM

120

ANTALL ROM

3

Sanddalsbotn 61B

Perfeksjonert del av tomannsbolig - Nytt 2019 - Smarthusteknologi - Høy standard - Garasje - Takterrasse - Sol - Utsikt

Ole Kristian Pahr Alvheim

47 67 08 70

oka@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Sanddalsbotn 61B

PRISANTYDNING

5 980 000

OMKOSTNINGER

17 692

BOLIGTYPE

Tomannsbolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

750

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

120/132/0KVM

TOMT

Fellestomt,1151KVM

OPPDRAGSNUMMER

60190157

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Vindfang, gang/hall, to soverom, bad med vaskerom og bod.

Innhold | 2. etasje:
Gang, soverom med tilkomst til garderoberom, bad  og åpen stue-/kjøkkenløsning
 
Uteplass:
Fra åpen stue-/kjøkkenløsning er det utgang til trapp som fører til en svært romslig takterrasse på 67,7 m² med gode sol og utsiktsforhold. Det er også adkomst til hagearealer.

Lagringsplass:
I tillegg til bod i boligens 1. etasje, disponerer også denne seksjonen en bod på 8,1 m² på bakkeplan. Det er også tilrettelagt for sportsbod i lukket garasje på 5 m². På egen takterrasse er det bygget bod på 4,5 m², som er perfekt til lagring av utemøbler, grill og annet. I tillegg er det egen garderobe integrert som fast møbel under trapp.levert ferdig av trappesnekker.

Parkering:
Seksjonen disponerer én biloppstillingsplass i felles garasje på tomten.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 54,1 kvm:
Vindfang, gang, to soverom og bad.

2. etasje | 64,5 kvm:
Gang, soverom og åpen stue-/kjøkkenløsning.

Beskrivelse av areal:
Samlet primærareal (P-rom) bolig = 119,6 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) bolig = 125,4 kvm.
Bod ved inngangsparti = 8,1 kvm.
Bod i garasje = 5 kvm.
Bod på takterrasse = 4,5 kvm.
Garasje = Totalt ca. 50 kvm. (Ca. 25 kvm. pr. seksjon)

Alle arealer er hentet fra tegninger megler har mottatt fra utbygger. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Standard

- Påkostet smarthusteknologi
- Ferdigattest, datert 14.06.2019
- Gasspeis med fjernkontroll og vedkubbe
- Fast parkeringsplass i garasje med aut. portåpner
- Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig
- Sigdal kjøkken med alle hvitevarer fra Siemens
- Solrik takterrasse på om lag 70 kvm
- Gassuttak på takterrassen
- God oppbevaringsplass i flere boder
- Kort vei til Nesttun og Paradis med alle fasiliteter inkl. bybane
- Meget kort avstand til skoler og barnehager
- Høy teknisk standard
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Vannbåren varme
- 3 soverom og 2 bad
- Fem års reklamasjonsrett fra utbygger
- Lav dokumentavgift - bare kr 9.370,-

Presentasjon | Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim er engasjert av Byggefirma Nilsen & Andersen AS for salg av denne attraktive, nyoppførte boligen i Sanddalsbotn.

Nøkkelferdig bolig | Grunnarbeidet startet i 2018 og boligen som er oppført og ferdigstilt i 2019 og er innflytningsklar for ny eier. Boligen har en luftig beliggenhet med solrik og stor takterrasse. Meget godt utnyttet areal over to plan og enkel tilkomst til garasjen med fast parkeringsplass og mulighet for ladestasjon. Bygget har høy teknisk standard med bl.a. vannbåren varme i begge etasjer og waterguard automatisk vannstoppsystem. Det er også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for et godt og sunt inneklima. I huset er det gjennomgående moderne overflater med blant annet Kahrs Eikeparkett Antium 15 mm og malte, slette flater med moderne fargekombinasjoner samt flott belysning som gir et eksklusivt preg. Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal og integrerte hvitevarer på kjøkkenet er av høy kvalitet fra Siemens. Baderommet har fliser på gulv og vegger og moderne møblement. Boligen har tre soverom, alle med god størrelse. Hovedsoverom med eget garderoberom og tilknytning til bad. Åpen løsning mellom stue og kjøkken som rommet gode lysforhold og den beste romfølelsen. Store vinduer i boligen med integrerte utvendige elektriske markiser og sentralstøvsuger med uttak i hver etasje sørger for en effektiv rengjøring.

Smarthusteknologi | I boligen er alt tilrettelagt med topp moderne teknologi. Det kan nevnes at boligen har et styringssystem XComfort Sensio som styrer ytterdører, vindusscreens, ventilasjon, gasspeis, lys og varme som bidrar til reduserte utgifter mm. Systemet tilpasses sluttbrukers ønsker og behov.

Hvitevarer | I boligen er det generelt sett høy kvalitet. Sigdal Kjøkkenet er utstyrt med Siemens hvitevarer som induksjonstopp med ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kombikjøleskap.

Følelsen av det nye | Dette er en ny bolig som bør passe for flere aldersgrupper. Utbygger har påkostet uteområdet og her er alt tilrettelagt for at en kan sosialisere seg nye naboer og være med å danne et godt bomiljø. Dette er et trygt, godt og barnevennlig nabolag i sentrale og grønne omgivelser ca. 5 minutter fra Nesttun.

Høy teknisk standard | Utbygger har strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø.

Tekniske installasjoner | Foruten Smarthusteknologi er det også sentralstøvsuger, balansert ventilasjon med varmegjenvinning , vannbåren varme som gir et sunt og godt inneklima og gasspeis styrt med fjernkontroll. I tillegg er det følgelig et meget godt organisert sikringsskap i gangen og rør i rør vannforsyningsanlegg. Alt arbeid med huset er utført av autoriserte firma og det foreligger dokumentasjon på alt arbeid.

Utbygger og samarbeidspartnere | Utbygger er Byggefirma Nilsen & Andersen AS med samarbeidspartnere som Mjeldstad VVS AS og Kjell Hansen Elektro.

Besparelse | Ved kjøp til prisantydning er dokumentavgiften kun kr. 9.370,-. Som kjøper i et nytt prosjekt er det også å forvente reduserte driftskostnader for vedlikehold.

Sameiet | Sameiet har fått navnet Utsikt Sanddalsbotn og fasilitetene eierne vil nyte godt av må sies å være meget gode.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer. Det gjøres spesielt oppmerksom på at bildene som er benyttet av markedsføringen av seksjon 2 er bilder fra seksjon 1 som er solgt. Seksjon 2 er identisk, men speilvent og bildene er ment for å illustrere kvalitetene i boligen. Interessenter oppfordres til å komme på visning for å se beliggenheten, uteområdene, utsikten og takterrassen for seksjon 2.

Velkommen | Totalt sett en særdeles attraktiv bolig som bør dekke både behov og ønsker for den mest kresne boligkjøper.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Flott beliggenhet i rolige, grønne og landlige omgivelser bare få minutters kjøring fra Nesttun. Flott boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger og rekkehus. Denne boligen ligger på en høyde med gode solforhold og nydelig utsikt. Fra eiendommen er det kort vei til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Nesttun, samt relativt kort kjøreavstand til blant annet sentrale arbeidsplasser på Sandsli/Kokstad, Haukeland Sykehus og Bergen sentrum. Barnevennlig nærmiljø og gode turmuligheter like i nærheten. Vi anbefaler for øvrig interessenter å studere vedlagte nabolagsprofil hvor nærtliggende skoler, barnehager mm fremkommer.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger er en profesjonell entreprenør og kan ikke tegne eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Ingen øvrige hvitevarer følger med.

Følgende hvitevarer er integrert på kjøkkenet:
Siemens hvitevarer, induksjonstopp med ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kombikjøleskap.

Annet
Boligen er utvasket av renholdsbyrå før visning og utbygger foretar ikke noe ytterligere utvask før overlevering.

Garanti Bustadoppføringslova § 12
Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse og minst 5 % etter overtagelse.

Pantefrafall
Det tas forbehold om pantefrafall fra eiendommen.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

5 980 000

Omkostninger

17 692

TOTALT

5 997 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern