Indre Steinsvik 21Q

Solgt

4 990 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Leilighet

TOTALPRIS

5 139 690

P-ROM

95

ANTALL ROM

3

Indre Steinsvik 21Q

Stilsikker og innbydende toppleilighet | Usjenert og solrik terrasse på 19 m² | Fin utsikt | To garasjeplasser | Heis

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Indre Steinsvik 21Q

PRISANTYDNING

4 990 000

OMKOSTNINGER

149 692

BOLIGTYPE

Leilighet

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

2 754

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

95/99/105KVM

TOMT

Eiet tomt,4685KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210005

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Vindfang, hall, bod, vaskerom, bad/wc, tre soverom, kjøkken og stue.

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 18.8 m²

Lagringsplass:
Innvendig bod i leiligheten på 3.7 m² (den innvendige boden utgjør differansen på p-rom og bruksareal). Ekstern bod i byggets 1. etasje er 5.6 m² og bod på terrassen er 1.8 m².  Det er i tillegg felles utebod.

Samlet primærareal (P-rom) = 95 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 99 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 110 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og stilsikker toppleilighet
- Store vindusflater og takhøyde i stue/kjøkken på opp til 3.7 meter
- Usjenert og meget solrik terrasse med fin utsikt
- Gasspeis i stuen som styres med fjernkontroll
- Separat bad og vaskerom
- Installert sprinkleranlegg

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende toppleiligheten.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilren og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er god garderobeplass i vindfang med dyp skyvedørsgarderobe med sensorstyrt belysning samt skyvedørsgarderobe fra Sigdal i hallen. Innbydende og pent bad med varmekabler og downlightsbelysning. Badet har fliselagt gulv og vegger, og fin innredning med god skapplass. Separat vaskerom/teknisk rom med innredning og wc. Vegg i vegg med vaskerommet er det stor innvendig bod. Hovedsoverommet er på hele 13.3 m², i tillegg til to øvrige soverom på hhv. 7.7 m² og 6.6 m². Kjøkkenet er 8.4 m² og har innredning fra Sigdal med god skap og benkeplass. Det er fliser mellom benkeplate og overskap samt integrerte hvitevarer. Stuen er hele 32.6 m² og har store vindusflater og en takhøyde opp til 3.7 meter. Her er det god plass til både sittegruppe og spisebord. Det er installert gasspeis fra Heat & Glo i stuen som gir god oppvarming og fin stemning til rommet. Fra stuen er det utgang til usjenert og meget solrik terrasse på 18.8 m². Leiligheten har generelt god plass til garderobeløsninger og det er rikelig med lagringsmulighet i innvendig bod og ekstern bod.

Gulvene i leilighetens oppholdsrom er lagt med parkett og det er fliselagt gulv i gang og baderom. Vegger er malt i moderne og varme farger.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon er plassert i hallen. Sikringsskap og sentralstøvsuger er plassert i boden. Varmtvannsbereder og fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerommet. Sameiet har felles gasstank og leiligheten har egen gasspeis i stuen og uttak til gassgrill på terrassen. Bygget har systemlås.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Takbelysning i stuen medfølger ikke i handelen. Det medfølger plissegardiern til stuen og alle soverommene,

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i skjermet og pent boligfelt ved ende av blindvei, grenser bl.a. mot grøntareal. Her får du gangavstand til fine turmuligheter og golfbane (Fana golfklubb), dagligvarebutikker (Rema 1000, KIWI og Bunnpris), Isushi og Venezia Pizzeria samt kollektivtransport (10. min. til Bybanestopp). Det er et rikt utvalg av praktfulle turmuligheter, fra eiendommen er det enkel tilkomst til bl.a. Sæverudsskogen og Siljustøl. Nærområdet har de beste rekreasjonsmulighet for store og små, sommer som vinter. Det er i tillegg gangavstand til byens største handlesenter (Lagunen) med en rekke butikker, restauranter, treningssenter og kino.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

4 990 000

Omkostninger

149 692

TOTALT

5 139 690

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern