Bergveien 19J

Solgt

11 500 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

11 835 400

P-ROM

168

ANTALL ROM

4

Bergveien 19J

Stilsikker enebolig med lekre detaljer | Solrikt og praktfull utsikt | Takterrasse og lettstelt hage

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Bergveien 19J

PRISANTYDNING

11 500 000

OMKOSTNINGER

335 392

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

168/174/204KVM

TOMT

Eiet tomt,522KVM

OPPDRAGSNUMMER

60220038

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Hall, garderoberom, vaskerom, stue, tre soverom, bad/wc og bod.

Innhold | 2. etasje:
Soverom, bad/wc, stue og kjøkken,

Carport med ekstern bod:
Carport er 30 m² hvor boden i bakkant utgjør 11.5 m²
Carportens areal er ikke medregnet i husets oppgitte areal.

Samlet primærareal (P-rom) = 168  m²
Samlet bruksareal (BRA) = 174 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 204  m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekre utførelser og smarte løsninger
- Stilsikre materialvalg
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Polerte betonggulv
- Italiensk design kjøkken
- To innbydende baderom
- Hovedstue med takhøyde på 2.7 meter
- Inngangsparti med garderoberom

Eierne, arkitektparet Vibeke og Arvid forteller |
Vi fant drømmetomten på Kråkenes i 2005. Her var det 5 tomter som nettopp var ferdig regulert og vi var så heldige med å være førstemann ut til å velge tomt. Vi forelsket oss i kollen med lyng og flotte furutrær sammen med den fantastiske utsikten mot byfjellene og Nordåsvannet. Her begynte skissene til drømmehuset som har vært vårt hjem i 16 år for vår familie på 5. Vi tegnet detaljer og bygde modeller, viktig var det at huset satt fint i terrenget og at den flotte furuen fikk bestå. Et stort panoramavindu i stuen rammer inn furuen med Nordåsen i bakgrunn, mens kjøkkenet og spiseplassen et par trinn opp fikk hedersplassen med 180 graders utsikt mot Ulriken og fjellene i øst. (Det beste med huset er å våkne med solen og nyte den fine utsikten fra kjøkkenet). Her er det ingen gjennomgangstrafikk, stille og et yndet sted for barn å leke i gaten. Vi har nytt godt av Langeskogen som nærmeste nabo med utallige stier som fører deg til Løvstakkfjellet.

Huset er godt utnyttet med 3 like store barnerom, bad, vaskerom og tv- stue i 1 etasje, og kjøkken, stue og foreldre-soverom med tilhørende bad i 2 etasje. Trappen i heltre eik laget av lokalt snekkeri har overlys/glasstak, i stuen møter du en stor egendesignet inne og utepeis. Herfra går du ut til terrasse og hage. Hagen har vi opparbeidet selv der vi har prøvd å opprettholde mest mulig naturtomt. På takterrassen kan du nyte den beste utsikten og siste rest av solen før den går ned over Løvstakken i vest.

Kommentar fra megler |
Dette er en lekker arkitekttegnet enebolig med gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter. Kombinasjonen av husets detaljer, arealutnyttelse, materialvalg samt plassering og dimensjoner på vindusflater gjør dette til en unik bolig. Romminndelingen gjør dette til en meget funksjonell bolig. Det er et lyst og innbydende inngangsparti med direkte tilkomst til garderoberom og videre til vaskerommet. Fra hallen er det videre tilkomst til tre soverom hvor alle har god plass til seng, arbeidspult og gode garderobeløsninger. I tillegg er Master bedroom med tilhørende baderom i husets 2. etasje. Det er helfliset baderom i begge etasjene. Løsningen med stue og kjøkken gir huset et ekstra eksklusivt preget med bl.a. overlys når du kommer opp trappen til 2. etasjen, de store vindusflatene gjør den praktfulle utsikten lett tilgjengelig i kombinasjon med å gi nærhet til det fine terrenget ved huset. Overgangen mellom stue og kjøkken gir optimale lysforhold og god romfølelse. Det er gode garderobeløsninger samt lagringsplass i innvendig bod og stor utvendig bod ved carporten.

Det utvendige arealet har en optimal utnyttelse og fin overgang til grønt friareal. Du kan velge mellom den lune kroken ved terrassen utenfor stuevinduet eller benytte takterrassen som gir den beste kombinasjon av sol og utsikt. Beliggenheten treffer svært bra på de tre kanskje viktigste kriterier - Utsikt, solforhold og usjenert.

Oppsummeringen er at dette er en funksjonell, stilfull og innbydende familiebolig beliggende i et meget attraktivt området på Bønes/Kråkenes.

Informasjon |
Hus og car-port har noe synlig betong i tillegg til den fine bordkledningen av type Kanadisk Sedertre. Innvendig er gulvet i 1. etasje (med unntakt av soverommene) lagt med polert betong som gir en rustikk stil. De fleste overflater i hvit utførelse er nymalt i 2022. Trappesats og heltre eikegulv i 2. etasje er slipt og oljet i 2022. Baderommet i 1. etasje har gulv med polert betong og keramiske fliser på vegger. Baderommet i 2. etasjer har marmorfliser på gulv og vegger. Italiensk baderominnredning fra Cerasa med blandebatteri fra Grohe. Huset har et stilrent kjøkken med Italiensk innredning fra Antares, dansk corian benkeplate med innfelt vask. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, stekeovn, steketopp som er kombinsert med gass og el.

For ytterligere informasjon henvises det til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Presentasjon |
Det er med glede ZMEGLEREN v/Dag Jonny Johannessen kan presenterer denne stilsikre og lekre arkitekttegnede eneboligen - Vi ønsker deg velkommen til visning.

Nærområdet

Eiendommen har en praktfull beliggenhet mot ende av blindvei. Her kan du nyte nærhten til naturen i kombinasjon med den praktfulle utsikten. Beliggenheten gir også sol fra tidlig morgen til sent på kveld, sommerstid. Barnevennlige omgivelser uten gjennomgangstrafikk. Nærområdet er i hovedsak bestående av eneboliger oppført i nyere tid. Det er også mulighet å ta del i Kråkenes Velforening som arrangerer sosiale sammenkomster og aktiviteter for store og små.

Det er gangavstand til både skole og barnehage, bussholdeplass og dagligvarebutikk. Eiendommen er tilbaketrukket fra hovedvei og det er enkel tilgang til fint turterreng og rikt utvalg av aktivitetstilbud med bl.a. Aktiv 365 Xpress, Kråkenes minibane og Bønes arena.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.
 

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

11 500 000

Omkostninger

335 392

TOTALT

11 835 400

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern