Øvre Fyllingsveien 96

Solgt

7 350 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Enebolig

TOTALPRIS

7 564 940

P-ROM

303

ANTALL ROM

4

Øvre Fyllingsveien 96

Frittliggende enebolig med au pair-del | Tomt på hele 1.36 mål | Fin utsikt | Solrik og usjenert hage | Meget sentralt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Øvre Fyllingsveien 96

PRISANTYDNING

7 350 000

OMKOSTNINGER

214 942

BOLIGTYPE

Enebolig

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

303/309/341KVM

TOMT

Eiet tomt,1360KVM

OPPDRAGSNUMMER

60210238

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Hall, treningsrom og bod. Inngangsparti fra utsiden har et areal på 28 m2 med overbygg.

Innhold | Halvplan 1:
Forstue/bibliotek med trappesats og dør til Au-pair del som inneholder: Stue, kjøkken, kontor, mellomgang med dør til bod, bad og wc.

Innhold | Halvplan 2:
Tv-stue, soverom, mellomgang, bad/wc og vaskerom. Utgang til hage.

Innhold | Halvplan 3:
Stue og kjøkken. Utgang til hage.

Innhold | Toppetasje:
Gang, tre soverom og to bad/wc. Utgang til hage.

Uthus |
Det er uthus ved hagen på baksiden av huset. Denne er målt til 13 m2.

Samlet primærareal (P-rom) = 303 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 309 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 341 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Stor og meget innholdsrik enebolig
- Hovedstuen og kjøkkenet har et samlet areal på 74 m2
- Hovedstuen har takhøyde opp til 3.8 meter
- Delvis adskilt hjemmekontorløsning / Au pair-del på 49 m2
- Flere bad og eget treningsrom
- Rikelig med bod og lagringsplass
- Master bedroom på 18 m2 med utgang til skjermet hage

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/eiendomsmegler Dag Jonny Johannessen kan få presentere Øvre Fyllingsveien 96.

Arkitekt |
Dagens eier som har vært arkitekt av yrket tegnet selv denne boligen. Huset ble tegnet i 1987 og huset var ferdig oppført høsten 1990. Dette var da en del av et selvbyggerlag bestående av 10 utskilte tomter.

Innholdsrikt |
Huset er fint tilpasset i terrenget og det er vanskelig å få et umiddelbart inntrykk av husets fulle størrelse på hele 341 m2 bruttoareal. Boligen er bygget med halvplan tilpasset tomten. Store vindusflater gir rommene et luftig preg og optimale lysforhold. Noen av rommene har ekstra god takhøyde. Arealeffektivt med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Deler av huset har vært benyttet som hjemmekontor, vi har valgt å definere dette arealet som aupair-del.

Standard |
Dette er en stor og innbydende arkitekt tegnet enebolig, godt tilpasset familier med både små og store barn. Her kan de enkelte finne sine egne soner i huset uforstyrret fra resten av familien. Huset har en stor og luftig hall med rikelig garderobeplass og godt med areal for å ta imot besøkende. På våte dager er det også praktisk å kunne bruke vaskerommet som direkte tilkomst til huset. Fra hallen er det dør til stort treningsrom. Huset har store soverom og flere bad/wc. Meget pent master bedroom med skyvedør ut til skjermet hage. Det er eget rom som har vært brukt til tv-stue i tillegg til den lekre hovedstuen med åpen løsning mot kjøkkenet. Disse to rommene har et samlet areal på hele 74 m2, store vindusflater og takhøyde opp til 3.8 meter. Stuen kan gjerne deles i tre brukssoner med sittegruppe ved utsiktvinduene, spisestue ved arealet som er i tilknytning til kjøkkenet og egen peisekrok som også har utgang til terrasse og hage. Kjøkkenet er meget romslig og har rikelig med skap- og benkeplass. Au pair-delen ble bygget om og omfattende oppgradert i 2016. Inneholder egen stue med god plass til sittegruppe og spisebord. Funksjonelt og stilsikkert kjøkken. Fliselagt bad og adskilt toalettrom. Egen bod og stor sovealkove. Gang med ytterdør, det er i tillegg tilkomst internt fra husets hoveddel. Det er egen varmtvannsbereder til denne delen av huset og egen minusmåler for avregning av strømforbruk. Varmepumpe er installert i stuen. 

Hva er utført i senere tid |
- Nytt Flexit balansert ventilasjonsanlegg fra 2021 i hoveddelen (ikke i au pair-delen)
- Ny kjøkkenvifte og ny kanal over tak fra 2021
- To nye varmepumper i 2019 fra Panasonic
- To nye varmtvannsberedere, en 200 liters og en 300 liters.
- Sikringsskap fra 2018
- Diverse oppgradering av el. anlegg i 2021 utført av Gran Elektro AS
- Fornying av tak, renner, nedløp, snøfanger og stigetrinn i 2021 (ikke tak ved overbygg til inngangsparti)
- Fem av stuevinduene (tre er selvrensende) og terrassedør samt vindu til master bedroom er av nyere dato
- Mye av innvendige overflater er nymalt i 2021
- Det er lagt nye gulv i enkelte rom
- Lagt inn fiber 

Eiendommen |
Tomten er på hele 1.36 mål. Veien opp til huset er en del av denne eiendommen, her er det lagt varmekabler. Det er enkelt passasje rundt huset og deler av arealet er naturtomt. 

Au Pair-del |
Arealet i huset som vi i salgsoppgaven betegner som Au Pair-del ble av dagens eier tilrettelagt som hjemmekontorløsning. Dette arealet er ombygget og  oppgradert i 2016 og framstår nå med stue, kjøkken, sovealkove, bad, wc, bod og gang. Samlet utgjør arealet 49 m2. Her er det egen ytterdør i tillegg til innvendig tilkomst fra hovedboligen. Ny 200 liters varmtvannsbereder, varmepumpe og minusmåler for strømforbruk. Det gjøres oppmerksom på at dagens arealbruk ikke er byggemeldt eller godkjent og kan ikke ansees som egen separat boenhet. Den kan ikke ansees som egen utleiebolig.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til de følgende vedlegg i salgsoppgaven.

Nærområdet

I umiddelbar nærhet finner du dagligvarehandel, idrettsanlegget til Frøya, barnehager og skoler. Det er videre kort avstand til Oasen bydelssenter med fasiliteter som shopping, treningssenter, vinmonopol, kafeer og pub. Det er meget god offentlig kommunikasjon med flere bussruter til Bergen sentrum med hyppige avganger.

For den turglade har du flotte turområder like ved til bl.a. Løvstakksfjellet, Viggohytten og fin opparbeidet tursti rundt Storavatnet med de beste rekreasjonsmuligheter, godt tilrettelagt for bading og grilling ved Krohnegården badeplass.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10 og oppfordres til å undersøke boligen grundig da eier selv ikke har kjennskap nok og grunnlag for å besvare spørsmålene i egenerklæringsskjema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Au-pair del:
Det gjøres oppmerksom på at arealet som vi betegner som Au pair del ikke er byggemeldt eller godkjente som egen boenhet. Dette arealet har av dagens eier tidivis vært benyttet som hjemmekontorløsning.

Huseierlag:
Huseierlaget er bestående av 10 boliger. Det betales pt inn ca kr 1.500,- pr. for for strøm og drift av felles pumpe for offentlig vann. Brøyting av felles privat vei betales av huseierlaget etter behov. Det er for tiden Marit Samdal Boye som er formann for huseierlaget.


Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Rommet som defineres som Master bedroom var tidligere en del av huset som var overbygget terrasseareal. Dette ble senere kledd inn og er nå en del av husets areal. Denne endringen er ikke byggemeldt og godkjent. Sentralstøvsuger har ikke vært i bruk på langt tid og det antas denne må oppgraderes derom den skal tas i bruk igjen.

Se vedlagte tegninger som var slik huset ble byggemeldt vs. dagens faktiske løsning. 

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

7 350 000

Omkostninger

214 942

TOTALT

7 564 940

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern