Nyhet, Uncategorized

Z Megleren søker ny eiendomsmegler og ny fagansvarlig

Z Megleren selger boliger i alle prisklasser og har fått en betydelig posisjon i den høyere prisklassen i Bergen. Gjennom de tre siste årene har vi spisset vårt konsept og produktspekter for boligmarkedet i Bergen og omegn. Vi har tilgang til det nyeste av bransjens arbeidsverktøy. For en optimal og effektiv hverdag, tas alle avgjørelser lokalt på vårt kontor. Her blir alle medarbeidere både Z og hørt.

Eiendomsmegler:
Z Megleren søker en offensiv og motivert megler! Vi er opptatt av at du er arbeidsvillig og har riktig motivasjon for å utføre oppgavene som eiendomsmegler på en best mulig måte. Samtidig vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes som megler og oppnå de beste resultater hos oss. Erfarne som nye og fremadstormende meglere er velkommen til å søke!

Fagansvarlig/eiendomsmegler:
Z Megleren søker også ny fagansvarlig! Vi er opptatt av at du har høy arbeidskapasitet, er strukturert og har stor interesse for eiendomsfaget. Samtidig vil denne personen også være en tilrettelegger for å effektivisere hverdagen for våre meglere. Du vil bli en del av vårt lederteam, og vil ha påvirkningskraft i forhold til arbeidsrutiner og fagrelaterte ansvarsområder. Det vil også være mulighet til å gjennomføre noen selvstendige boligsalg, dersom ønskelig.

Godt miljø og gode lønnsbetingelser:
Vi lover å gjøre vårt for at du skal bli en del av det gode arbeidsmiljøet hos Z Megleren. Hos oss vil du jobbe med erfarne kolleger i et miljø der vi er opptatt av faglig utvikling og godt samarbeid. Vi vil tilby gode lønnsbetingelser og de beste arbeidsforhold. Hvem vet, kanskje du i framtiden kan bli partner i selskapet?

Søknad sendes til Hilde Træen Kallmyr – htk@zmegleren.no – innen fredag 22. november 2021. For mer informasjon ta direkte kontakt med Hilde Træen Kallmyr på mobil 99 60 34 43 eller Erik Alræk på mobil 40 40 16 66.