Nyhet

Slik markedsfører vi din bolig

Etter en grundig vurdering av deres bolig vil Z Megleren utarbeide en optimal markedsføringsplan med målrettet annonsering av din bolig. Her finner vi den riktige kanalmiksen i forhold til bruk av annonsemedier og hvordan vinklingen vil være for den aktuelle målgruppen.

Optimal markedsføring i alle kanaler:
Alle våre boliger får den største og beste annonseformen hos Finn.no. Denne offensive markedsføringen i kombinasjon med «Ukens bolig» på finn.no gir best resultat før visning gjennomføres.

Din bolig får også algoritmestyrt annonsering via Schibsted sine digitale flater (vg.no/bt.no/aftenposten.no/e24.no m.fl.), der man søker opp aktuelle kjøpere til akkurat din bolig. Vi har også en stilsvarende løsning med algoritmestyrt annonsering i sosiale medier som Facebook og Instagram.

Avisannonsering:
Vi tilbyr også avisannonsering i BT og BA. Her vil megler gi konkret anbefaling om dette er tjenlig for deres bolig, og i så fall om valget bør være hel eller halvsides annonse.

Kunderegister:
Det blir også sendt ut mail til et betydelig antall interessenter i vårt kunderegister, som søker etter bolig i akkurat ditt område.

Boligfoto:
Våre flinke boligfotografer sørger for fine bilder som får fram det beste i deres bolig og det beste med eiendommens beliggenhet. Herunder; Drone / kveldsbilder / 360 graders videovisning / Planskisser med avmerking av tekniske installasjoner etc.

Dyktige boligstylister:
Vi samarbeider også med Bergens flinkeste boligstylister, som vil bidra til at boligens potensiale kommer godt fram i markedsføringen. Vi vet at fine bilder av boligen og inntrykket alle interessentene får på visning, kan ha stor betydning i forhold til prisen man oppnår.

Eksempel på dronevideo:
Kopier og lim inn URL-adressen under i din nettleser, for å se hvordan våre dronevideoer fungerer:

https://fastout.com/p/9UQKN3W