EIENDOMSMEGLER BERGEN

ZMegleren - din eiendomsmegler i Bergen

ZMegleren Bergen er en viktig aktør i boligmarkedet. Vi kan hjelpe deg med alt fra å selge din nåværende bolig til å finne den rette boligen til deg. Som eiendomsmegler i Bergen og omegn har vi inngående kunnskap om lokale markeder. Vi kan gi deg råd om prissetting, kontraktsvilkår og annet som er viktig når du skal selge eller kjøpe bolig i Bergen og omegn.
Vi har mange kontakter og et bredt nettverk i bransjen. Dette gjør oss i stand til å hjelpe deg med å finne akkurat det du leter etter. Vi kan også hjelpe deg med å forhandle priser og finne løsninger på eventuelle utfordringer som måtte oppstå under transaksjonen.
ZMegleren vil være en god støttespiller når det gjelder de juridiske aspektene ved å kjøpe eller selge bolig. Trenger du hjelp med å forstå alle relevante lover og regler, samt sørge for at alt er i orden før kjøpet er gjennomført? Dette kan være en tidkrevende og komplisert prosess. Det kan være en trygghet å ha en profesjonell eiendomsmegler som kan ta seg av dette arbeidet for deg, og som kan gi deg personlig oppfølging.
Eiendomsmegler Bergen
Eiendomsmegler Bergen

Vi følger deg gjennom hele prosessen

I tillegg til å hjelpe deg med å selge eller kjøpe bolig, kan vi også hjelpe deg med å finne riktig finansiering. Vi kan koble deg opp mot banker og andre finansinstitusjoner som kan tilby lån til boligkjøp. ZMegleren samarbeider med Handelsbanken, som har svært kompetente finansieringsrådgivere som kan bistå deg med tilbud på refinansiering eller lånefinansiering.
Vi bistår gjerne med en forklaring av de ulike lånetypene og finner det beste alternativet for deg.

ZMegleren kan være en god hjelp i en tid som ofte kan være stressende og krevende. Vi kan ta oss av det praktiske arbeidet slik at du kan fokusere på å finne din drømmebolig eller å selge din nåværende bolig til best mulig pris. Du vil få råd og profesjonell støtte underveis i prosessen, noe som kan være svært verdifullt.

Det er viktig å velge en erfaren og pålitelig eiendomsmegler i Bergen når du skal selge eller kjøpe bolig. En god eiendomsmegler vil være oppdatert på de siste trendene og utviklingene i boligmarkedet. Vi har kontorer i Bergen sentrum og på Knarvik Senter i Nordhordland. Kontakt oss i dag på telefon 55 55 80 00 for en hyggelig prat!

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler