Haakon Sæthres veg 2

Visning

12 300 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

12 626 400

P-rom

200 KVM

Antall rom

3 Soverom

Haakon Sæthres veg 2

Tveiterås: Arkitekttegnet og moderne villa | Lekkert kjøkken | Master soverom med bad og walk-in garderobe | Dbl garasje

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Haakon Sæthres veg 2 12 300 000 326 392 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
200 / 254 / 0 KVM Eiet tomt, 1052 KVM 60230082

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Innredet rom/bod med egen inngangsdør, romslig dobbelgarasje med elektrisk leddport og teknisk rom/bod.

Innhold | 1. etasje:
Hall med speilgarderobe, mellomgang, 3 soverom (hvorav master-soverom med tilhørende walk-in-closet og eget bad), 2 helflisede og lekre baderom, vaskerom/grovkjøkken og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning.

Solrikt uteområde:
Fra stuen er det direkte adkomst til en solrik uteplass med sjenerøs størrelse (areal: ca. 63 m2).

Lagringsplass:
Fra det ene soverommet er det nedfellbar luke til kaldtloft. I tillegg er det en romslig bod tilknyttet garasjen med gode oppbevaringsmuligheter. Foruten dette er den en stor bod/teknisk rom med egen inngangsdør (ved siden av garasjen). Rommet kan eksempelvis være velegnet til hjemmekontor, treningsrom eller lignende, idet man har egen dør og innlagt vann (krever søknad om bruksendring ettersom arealet er godkjent til teknisk rom/bod).

Parkering:
Tilknyttet huset er det en integrert dobbelgarasje med god størrelse (elektrisk leddport). Det er installert Tesla elbillader i garasjen. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på gårdstunet utenfor huset.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Underetasje | 24 m²:
Innredet rom (23,5 m²).

1. etasje | 176 m²:
Entré/hall (14,4 m²), mellomgang (6,7 m²), bad (5,4 m²), bad (6 m²), vaskerom (7,6 m²), soverom (11 m²), soverom (9,8 m²), soverom (18,9 m²), omkledningsrom (7,5 m²), stue og kjøkken (82,2 m²).

S-ROM:
Underetasje: Garasje (43,8 m²), teknisk rom (7,8 m²)
1. Etasje: Kott (1,5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 200 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 254 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og lekker eneboliger med etterspurt beliggenhet
- Arkitekttegnet hus med gjennomtenkte løsninger
- Tegnet av arkitekt Sven Gundersen
- Livsløpsstandard med alle oppholdsrom på en flate
- Tiltalende Sigdal kjøkken med kjøkkenøy
- Master soverom med walk-in-closet og eget bad
- Solrik terrasse/uteplass på hele 63 m2
- Dobbel garasje + god parkeringsdekning på gårdstunet
- Lettstelt og selveiende tomt som er pent opparbeidet
- Vannbåren gulvvarmesystem + balansert ventilasjon
- Innlagt fiberkabel via Telenor
- Nærhet til skoler og barnehager
- Gåavstand til Bybanen på Paradis
- Kort kjøretid til Nesttun Senter / Lagunen Storsenter
- Ca. 10 minutters kjøretid til Sentrum, Sandsli og Kokstad
- Flotte turmuligheter i nærområdet

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ønsker velkommen til "Villa Aas". Dette er en arkitekttegnet villa med gjennomtenkte løsninger, gode kvaliteter og etterspurt beliggenhet i ett av Bergens mest fasjonable områder.

Gjennomtenkt | Huset er tegnet av den anerkjente arkitekten Sven Gundersen og stod ferdigstilt i 2016. Arkitekten har lagt stor vekt på sammenheng mellom ute- og innerom, som preges både av formgivning, bruk av dagslys, belysning og materialbruk.

Livsløpsstandard | Huset har god størrelse og en innholdsrik romløsning (254 kvm. BRA). Her er alle oppholdsrommene samlet på en flate, der livsløpsstandard og luftige rom skal gjøre hverdagene enklere - uavhengig av alder eller livssituasjon.

Solrikt | Som en forlengelse av stuen er det utgang til en romslig terrasse, der solen kan nytes i fine omgivelser. Terrassen har god størrelse og gir gode rammer for avslapning, kos og sosiale sammenkomster. i tillegg er tomten pent opparbeidet og lettstelt samt priviligert med svært gode solforhold.

Fiber | Det er innlagt fiberkabel i boligen i regi av Telenor. Løsningen sikrer stabil forbindelse for liten og stor. Med stadig mer bruk av hjemmekontor gir dette en forutsigbar jobbsituasjon.

Parkering | Tilknyttet boligen er det en dobbelgarasje med elektrisk leddport (det er installert Tesla elbillader i garasjen). Foruten denne løsningen har man gode parkeringsmuligheter på gårdstunet utenfor huset. Parkeringsløsningen må derved sies å være tilfredsstillende ivaretatt.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en eksklusiv og nyere villa med ypperlig beliggenhet i et meget ettertraktet boligområde på Tveiterås. Eiendommen må oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme i alle rom
- Flott gasspeis i kjøkken/stue
- Balansert ventilasjonsanlegg

Vannbåren gulvvarme får man ved at varmt vann sirkulerer i rør under gulvet. Denne typen oppvarming gir en svært jevn varme i hele huset, som igjen bidrar til et godt inneklima (genereres via luft-til-vann varmepumpe).

Gassflaske til forbruk av gass i forbindelse med peisen er plassert i skap i garasjen.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Dobbel garasje med elektrisk leddport
- Flere biloppstillingsplasser på gårdstunet

Det er installert Tesla elbillader i garasjen (laderen medfølger i handelen).

Tomt

Selveiende, lettstelt og pent opparbeidet tomt på 1.052 m2. 

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og husets plassering på tomten.

Beliggenhet

Haakon Sæthres veg ligger i fredelige omgivelser på Tveiterås. Herfra er det kort avstand til de fleste fasiliteter. Trygge, gode og etablerte omgivelser gir de beste oppvekstkår for barnefamilier. Det er gåavstand til Paradis skole, Storetveit skole, Fana Gymnas og Steinerskolen. Det ligger også flere barnehager innen rimelig nærhet fra området.

På Midtun finner man en flott Meny matvarebutikk med et rikholdig vareutvalg, eller Kiwi på Paradis. Det er få minutters kjøretid til Krambua og butikkene som ligger der. Skal man unne seg noe ekstra godt anbefales Colonialen Bakeri og Fetevare på Paradis , som er fylt til randen av kulinariske fristelser. Tar man Bybanen vil man innen få minutter kunne stige av ved Nesttun Senter, som har et rikt utvalg av shoppingmuligheter og spisesteder eller fortsette videre noen minutter til Lagunen Storsenter. 

Det er flott og variert turterreng like utenfor ytterdøren. Myravatnet, som ligger like ved Haakon Sæthres veg, er en del av Rambjøra landskapsvernområde (opprettet i 1981 for å ta vare på en sjelden kombinasjon av flere særegne naturtyper, og å bevare sjeldne plante- og dyrearter). Det er også et mangfold av idretts- og aktivitetstilbud i nærmiljøet samt noen minutters spasertur til Aktiv365 treningssenter med tennisbaner på Paradis. Ellers ligger Smøråsfjellet og Løvstien en kort kjøretur unna. Her finner man noe som passer for de fleste.

Det er kort avstand til Bybanens stoppested på Hop eller Paradis. Bybanen gir effektiv kommunikasjon til sentrum eller i motsatt retning mot Nesttun Senter videre til Lagunen Storsenter og endestoppet ved Bergen Lufthavn - Flesland. Bybanen har utvilsomt gitt søndre bydel et løft og ytterligere forsterket bydelens popularitet. For øvrig er det rundt 10 minutters biltur til sentrum, arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad samt Haukeland universitetssykehus m.fl.

Skoler:
Kringlebotn skole (1-7 kl.). - 20 min. gåavstand
Paradis skole (1-7 kl.) - 22 min. gåavstand
Ulsmåg skole (1-7 kl.) - 6 min. kjøretid
Hop skole (8-10 kl.) - 23 min. gåavstand
Slåtthaug vg skole - 8 min. kjøretid

Barnehager:
Sandalsbotn barnehage (0-5 år) - 13 min. gåavstand
Paradis barnehage (0-5 år) - 16 min. gåavstand
Midtunbråtet barnehage - 5 min. kjøretid

Dagligvare:
Kiwi Paradis - 12 min. gåavstand
Meny Midtun - 17 min. gåavstand

Offentlig transport:
Buss (linje 20, 83, 530, 740 og 934) - 11 min. gåavstand
Bybanen Hop - 13 min. gåavstand

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende stående og liggende trekledning, samt forblendet med stein. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og glasert takstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig/takstmann Mats Hansen den 06.06.2023.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra bygningssakkyndig der alle bygningskomponenter har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1). Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i vedlagte tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr 29.182,- per år
Bygningsforsikring inkl. innbo = kr 7.119,- per år
Strømforbruk siste år (2022) = 12.661 kWh

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Brann- og tyverialarm tilkoplet alarmsentral hos Verisure, kan overtas av kjøper. Det forutsettes at kjøper selv tegner nytt abonnement hos Verisure.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attest:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 08.07.2016

Ferdigattest og bygningstegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

NB! Det gjøres oppmerksom på at innredet rom med egen inngangsdør i underetasjen er ikke godkjent til varig oppholdsrom. Dersom man ønsker å benytte rommet til varig opphold må kjøper søke om bruksendring hos kommunen. Pga. dagens innredning har bygningssakkyndig inkludert dette arealet som en del av boligens P-rom (primærareal).

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 933 823,- for inntektsåret 2021.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 6 961 761,- for inntektsåret 2021.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Rød B

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1981/12362-1/106 
Rettigheter iflg. skjøte  
Tinglyst 02.06.1981 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerdeplikt
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier blant annet at bnr. 191 har rett til veg, vann og avløp via felles anlegg som er anlagt av AS Tveiterås Gård. Drift og vedlikehold som ikke besørges av det offentlige må dekkes av bnr. 191 og 195. Så langt det behøves for fremføring av vann- og avløpsledninger til andre tomter som utgår fra Tveiterås Gårds eiendommer plikter kjøperen å tillate fremføring av ledninger. Erklæringen sier også noe om type bebyggelse og at nybygg, tilbygg etc. kun kan utføres etter forhåndsgodkjenning av AS Tveiterås Gård. Gjerdehold påhviler den solgte eiendom. Gjerder i samme gateflukt før ha ens utførelse og ikke større høyde enn 100 cm. Flettverksgjerder skal i størst mulig utstrekning unngås og erstattes med levende hegn. Kopi av den tinglyste erklæringen følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg og panteretten går foran alle andre heftelser.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 30560000
Plannavn: Fana. Tveiterås-Sandal
Ikrafttredelsesdato: 29.09.1965
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 70690000
Plannavn: Fana. Gnr 9 Bnr 239 Mfl., Tveiteråsvegen
Saksnr: 202220657
Dekningsgrad: 0,1 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Tveiterås (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
30960000 - Fana. Tveiteråsvegen
8630003 - Fana. Gnr 9 Bnr 1 og 6, Tveiterås Gård - 190810036
6350000 - Fana. Sandal/Sædal/Nattland, Planområde 2 - 190410103

Andre opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 12 300 000
Omkostninger 326 392
TOTALT 12 626 400

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF