Skytterveien 15

Solgt

2 190 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 611 250

P-rom

51 KVM

Antall rom

1 Soverom

Skytterveien 15 (Solgt)

2-roms andelsleilighet | Innglasset balkong | Fine sol- og utsiktsforhold

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Skytterveien 15 2 190 000 13 876 4 998
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
51 / 63 / 69 KVM Festet tomt, 37780 KVM 60220202

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 4. etasje:
Gang(4,6m²), bad(2,3m²), soverom(12m²), stue(19m²), kjøkken(10,6m²), bod(4,3m²) og innglasset balkong(7,7m²).

Boder:
Tilhørende leiligheten er det to boder i kjelleren på henholdsvis 6m² og 1,6m².

Parkeringsforhold:
Som beboer kan du søke om parkeringsplass på fellesarealet. Plass tildeles etter ansiennitet. Det er egne plasser for el-bil med ladepunkter, disse plassene tildeles også etter ansiennitet. Det er ellers parkering etter normalregler for dette området.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

4. etasje | 51 m²
Gang(4,6m²), bad(2,3m²), soverom(12m²), stue(19m²), kjøkken(10,6m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 51 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 63 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 69 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Inngalsset balkong på 12 m²
- Fin utsikt og gode solforhold
- Populær beliggenhet med flotte turområder utenfor døren
- Nyere bad fra 2020 med rør-i-rør
- Felles vaskeri til fri bruk
- Gangavstand til NHH, buss og butikk

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Erlend Hauglid kan få presentere denne attraktivt beliggende leiligheten sentralt i Skytterveien.

Leiligheten |
Arealet i leiligheten er godt utnyttet og rommene har gode lysforhold. I tillegg til leilighetens 51 m² er det også en inngalsset altan på 12 m² hvor en enkelt kan åpne opp øvre del av glassveggene for å benytte arealet som en altan. Her kan du nyte de gode solforholdene og den vakre utsikten i usjenerte omgivelser. Borettslaget har oppgradert røropplegget og installert balansert ventilasjonsanlegg. I denne forbindelse ble bad oppusset med nye overflater og innredninger.

Tekniske installasjoner |
Varmtvann inngår som en del av husleien, noe som også frigir mer plass på baderommet ettersom du slipper å måtte ha egen varmtvannsbereder inne i leiligheten.

Parkering |
Som beboer kan du søke om parkeringsplass på fellesarealet. Plass tildeles etter ansiennitet. Det er egne plasser for el-bil med ladepunkter, disse plassene tildeles også etter ansiennitet. Det er ellers parkering etter normalregler for dette området.

Borettslaget |
Borettslaget har nylig oppgradert røropplegget i bygget og installert nytt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I denne forbindelse er baderommene også fornyet. Borettslaget virker å være veldrevet med fine og velholdte fellesareal. Det er også mulig for beboerne å leie lokale/grendahus på fellesarealet hvor det er mulig å dekke opp til samling og bespisning for store dager som bryllupsfest, konfirmasjon og barnedåp. Det gjennomføres normalt to dugnadsdager i løpet av året.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker bl.a. kommunale avgifter og eiendomsskatt, sentralvarme og varmtvann, kabel-tv og bredbånd (Canal Digital), vaktmestertjeneste, snømåking og renhold av fellesareal, bygningsforsikring og strøm til fellesareal, betjening av fellesgjeld og betaling av festeavgift, forretningsførsel og avsetting til vedlikehold av fellesareal.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje. Her får du beliggenhet som er usjenert, byr på fin utsikt og meget gode solforhold.

Eiendommen ligger mot enden av blindvei i naturfine omgivelser. Her er det gangavstand til praktfullt turterreng i fjellet og kort avstand til sjøen med fine badeplasser. Idrettsanlegget Stemmemyren med bl.a. ballbaner og svømmehall er i nærområdet. Det er barnehage like ved bygget i tillegg er det kort avstand til barnehage i Øyjorden og Hellen skole. Treningssenter, NHH, buss og butikk får du også innen gangavstand. Dette er en svært attraktiv beliggenhet i rolige omgivelser og med nærhet til det meste av servicetilbud. Det er bare få minutters kjøretid til Bergen sentrum og tilsvarende kort avstand til Åsane Senter/Horisont i motsatt retning.

Det vises ellers til vedlagt nabolagsprofil med mer detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand fra bygget til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Varmekabler på badet, balansert ventilasjonsanlegg, radiator i stuen.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkeringsplass tildeles etter ansiennitet av styret etter skriftlig søknad. Det er 197 parkeringsplasser i laget.
El-bil lading: Det er 26 el-bil plasser i laget. 4 av plassene er til bruk for alle og 22 av plassene leies ut til andelseiere. Plassene tildeles etter ansiennitet.

Vennligst ta kontakt med styret for nærmere informasjon.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Felles og festet tomt på 37 780 kvm., som er pent opparbeidet. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og byggenes plassering på tomten.

Hjemmel til eiendomsrett:
Bergen kommune

Hjemmel til festerett:
Sølvberget Borettslag

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.

Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmuren er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater.

Innvendige lettvegger er oppført i bindingsverkkonstruksjoner, veggene er påmontert platekledning.

Vinduer med isolerglass i maltetrekarmer.

Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon tekket med asfaltbelegg eller tilsvarende, taket er ikke besiktiget på
befaringsdagen.

Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagen standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 19.09.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Opplysninger fra rekvirent:
- Badet ble pusset opp i 2020.
- Rør-i-rørsystem fra 2020.
- Oppgradert til automatsikringer i 2020.
- Balansert ventilasjonsanlegg fra 2020.
- Malt himlingene i stuen og på kjøkkenet i 2020.
- Himlingen i gangen ble senket og er fra 2020.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: 4-etasjers betongbygning
Dato: 13.08.1962

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Tilbygg
Dato: 26.02.2002

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Tilbygg av balkonger blokk D
Dato: 15.02.2002

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Sølvberget Borettslag (Orgnr: 954519678) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB BBL som forretningsfører.
Borettslagets består av i alt 279 andeler. Andelene er fordelt på 1 høyblokk på 14 etasjer og 6 lavblokker på 4 etasjer, 28 stk. 5-roms, 158 stk. 3-roms og 93 stk. 2-roms leiligheter.
Styreleder i laget er Kjartan Gundersen
soelbo@online.no
Felleskostnader kr 4 998 per mnd.

Fordeles som følger:
Gangvask 75,00
TV/Bredbånd 499,00
Brensel 825,00
Felleskostnader 3 599,00

Inlkudert i felleskostnadene er:
Varme til leiligheter, varmt vann og TV/Bredbånd, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, felles bygningsforsikring og drift og vedlikehold.

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA  (89035756).
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Bank: Husbanken
Lånenr.: 13534900-10
Lånebeskrivelse: Husbanken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,39%
Andel av saldo 4 483,79
Innfrielsesdato: 31.12.2032

Bank: Husbanken
Lånenr.: 13534900-20
Lånebeskrivelse: Husbanken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,39%
Andel av saldo 4 483,79
Innfrielsesdato: 31.12.2032

Bank: Husbanken
Lånenr.: 13534900-30
Lånebeskrivelse: Husbanken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,39%
Andel av saldo 18 268,13
Innfrielsesdato: 30.06.2033

Bank: Husbanken
Lånenr.: 13534900-40
Lånebeskrivelse: Husbanken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,39%
Andel av saldo 8 670,82
Innfrielsesdato: 30.06.2033

Bank: Husbanken
Lånenr.: 13534900-50
Lånebeskrivelse: Husbanken
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,39%
Andel av saldo 5 475,69
Innfrielsesdato: 30.06.2033

Bank: Nordea Bank Norge Asa
Lånenr.: 60308103288
Lånebeskrivelse: Nordea, 5 års bullet lån, rehabiliteringslån
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 2,45%
Andel av saldo 365 996,68
Innfrielsesdato: 30.12.2050

Fellesgjeld pr. 12.09.2022: 407 378,90
Total gjeld for borettslaget pr 12.09.2022: 164 865 422,64

Borettslaget har i perioden 2019-2021 gjennomført rehabilitering av rør med nye bad og balansert ventilasjon. Prosjektet ble vedtatt på ekstraordinær generalforsmaling 17.10.2018. Av lånerammen knyttet til finansiering av prosjektet er det ca. kr 826 000 som ennå ikke er tatt ut, pr 01.09.2022. Dette utgjør i snitt ca. kr 3 000 pr andel. For spørsmål rundt dette vennligst ta kontakt med forretningsfører.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Dyrehold
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Den avklares i etterkant av budaksept.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, trivselsregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2017 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. ,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. ,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1964/8483-5/106  Festekontrakt - vilkår  
04.11.1964 
ÅRLIG AVGIFT NOK 23,397
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
BEST. OM OVERDRAGELSE
PRIORITETSBEST.
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
UOPPSIGELIG

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11080000
Plannavn: Bergenhus. Neevengården, Sandvikens 1. Rode Nr. 1 (Skytterveien/sølvberget)
Ikrafttredelsesdato: 29.09.1961
Dekningsgrad: 98,2 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (92,5 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (5,2 %)
65270000 - LNF LNF LNF (2,2 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (4,3 %)
Faresoner:
65270000 - Faresone ras (22,4 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (1,5 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
15750000 - Bergenhus. Kdp Sandviken - Fjellsiden Nord - 202004102
6300000 - Bergenhus. Stemmemyren Idrettspark - 190001020
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 190 000
Omkostninger 13 876
Fellesgjeld 407 378
TOTALT 2 611 250

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF