Høgsetevegen 12

Solgt

4 750 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 897 890

P-rom

138 KVM

Antall rom

5 Soverom

Høgsetevegen 12 (Solgt)

Enebolig med garasje | Solrik hage | Pent opparbeidet tomt på ca 1. mål | Attraktiv beliggenhet

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Høgsetevegen 12 4 750 000 147 892 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
138 / 150 / 165 KVM Eiet tomt, 1003 KVM 60220135

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Gang (6,3 m²), toalett (1,7 m²), vaskekjeller (7,1 m²) og soverom (9,2 m²).

Innhold | 1. etasje:
Entré (2,2 m²), gang/trappegang (6,3 m²), trappegang (1 m²), soverom/tv-stue (14,5 m²), stue (36,6 m²) og kjøkken(9 m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang (3,3 m²), bad (4,1 m²), soverom (7,4 m²), soverom (8,4 m²), soverom (13 m²).

Uteplass:
Ett av soverommene har utgang til altan på 2,1 m²

Lagringsplass underetasje:
Bod 1,6 m² i underetasjen
Bod 8,9 m² i underetasjen

Lagringsplass 2.Etasje:
Kott 0,8 m²

Lagringsplass garasje:
Bod 6 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 138 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 150 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 165 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Arealeffektiv løsning med lyse rom
- Romslig stue med store vindusflater
- Separat bad og vaskerom
- Taktekking fra 2013
- Det er lagt fiber til huset

Høgsetevegen 12 |
Eiendommen ble i april 1958 skilt ut som egen tomt og fikk bruksnavnet - Solbakken. Huset ble tegnet av arkitekt Brand Byrkjeland og oppført i 1961. Samme arkitekt tegnet tilbygg som ble gjennomført I 1973. Huset er fint tilpasset i terrenget og bygget i tre halvplan. Det er inngangsparti med garderobeplass for yttertøy. Huset har en stor og lys vinkelstue med store vindusflater, utgang til terrasse og hage. Sone for spisestue er plassert vegg i vegg med kjøkkenet. Eget kjøkkenrom med plass til spisebord og innredning med god skap- og benkeplass. Med dagens løsning har huset fire soverom i tillegg til egen tv-stue som alternativt kan benyttes som det femte soverommet. Det er baderom, gjestetoalett og separat vaskerom. Huset har godt med bod og lagringsplass. Ut i fra husets alder og befatning så selges Høgsetevegen 12 som er oppussingsobjekt.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en fin beliggenhet med enkel tilkomst og tilbaketrukket fra hovedvei. Det er meget gode solforhold hvor solen kan nytes fra morgen til kveld i usjenerte omgivelser. Dette er et rolig og barnevennlig området med kort avstand til både skole og barnehage. Det er også kort avstand til turterreng, badeplasser ved Fanafjorden og gode aktivitetstilbud for hele familien ved bl.a. Hordnesskogen og Fanafjellet. Det er bare noen få minutters kjøretid til Fana golfklubb og Fana Stadion. Her får du ny Kiwi butikk i umiddelbar nærhet og bare få minutter å gå til bussholdeplass.

Det er kort kjøreavstand til Laguneparken med de fleste servicetilbud. Kort kjøretur til store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad, samt Bergen Lufthavn Flesland.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming:
Varmekabler på badet, vedovn og varmepumpe i stuen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune.

Parkering

Garasje på egen tomt. Det er i tillegg plass til biler i front av huset og garasjen.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten er i all hovedsak beliggende i flatt terreng slik at du får benyttet hele tomtearealet. Eiendommen er pent opparbeidet med plen, plommetrær og fin beplantning. Det er drivhuset og dukkehus i hagen.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og byggets plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av mur- og betongkonstruksjoner

Drenering:
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke mulig å vurdere dreneringen med sikkerhet i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Det kan være  flere forhold under bakkenivå (vannårer i fjell/terreng, tilsig av fukt etc.) som kan ha negativ betydning.
 Fuktmåling:
Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt.
Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt

Krypekjeller - I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Slik kjelleren fremstod på befaringsdagen vil ikke umiddelbare tiltak være nødvendig. Ved endring av krypekjellerens bruk må det gjennomføres tiltak for fuktsikring.

Membran, tettesjiktet og sluk - Det ble gjennomført fuktkontroll med fuktindikator, denne ga ikke utslag for unormale fuktverdier.

Kjøkken - Fuktkontroll som er foretatt med fuktindikator ga ikke unormale fuktverdier i områder der det anses og være fare for fuktvandring. Disse områdene er i hovedsak i underskap under vask, området rundt oppvaskmaskin og på gulv rundt sokkel list.
Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner og murkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende og stående trekledning. Gavlvegg er overflatebehandlet med murpuss og maling.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 09.06.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
Avvik: Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si. Stedvis er det observert saltutslag på murene. Saltutslag indikerer at murene er fuktige.

1.2 - Krypekjeller
Avvik: Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Slik kjelleren fremstod på befaringsdagen vil ikke umiddelbare tiltak være nødvendig. Ved endring av krypekjellerens bruk må det gjennomføres tiltak for fuktsikring.

2.1 - Yttervegger
Avvik: Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen. Enkelte av kledningsbordene har sprekker, disse anses som normale tørkesprekker. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov. Ved utskiftning av trekledningen bør det etableres tilstrekkelig lufting bak kledningsbordene. Det er observert riss/sprekker/avskalling på murpussen. Vedlikehold av murpuss må påregnes.

4.1 - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
Avvik: Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte. Konstruksjonen vil ikke ha lik bæreevne som dagens konstruksjoner, som følge av dette bør takkonstruksjonen jevnlig kontrolleres for svai/svikt.

6.1 - Balkonger, verandaer og lignende
Avvik: Terrassen/tekkingen er av eldre dato, det må påregnes vedlikehold av terrassen.

8.1 - Kjøkken
Avvik: Kjøkkeninnredningen samt røropplegg er av eldre dato. Modernisering/vedlikehold av kjøkkeninnredningen bør påregnes.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør
Avvik: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Avløpsrør i støpejern var vanlig på 50-, 60 og 70-tallet, men også tidligere enn dette. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må sluk/avløpsrør skiftes, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Sluk i støpejern må jevnlig kontrolleres og rengjøres, ved tett sluk vil man få høy vannstand i sluket som kan føre til lekkasje i overgangen mellom sluk/gulv.

10.5 - Ventilasjon
Avvik: Ventileringen av badet er ikke tilstrekkelig. Det bør etableres bedre ventilering av baderommet.

11.1 - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring
Avvik: Det elektriske anlegget er av eldre dato. Det bør som et minimum gjennomføres el-kontroll av hele anlegget. Utbedringer på anlegget må påregnes som følge av alder.

Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 3:

3.1 - Vinduer og ytterdører
Avvik: Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Det må påregnes utskiftning av enkelte vinduer. Altandøren har en del slitasje/svelling nederst på døren utvendig. Utskiftning må påregnes. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

7.1.1 - Våtrom Overflate vegger og himling
Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

7.1.2 - Våtrom Overflate gulv
Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

7.1.3 - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk
Avvik: Over halve forvente levetid for sluk og membran er oppbrukt. Støpejernsluk er av eldre dato og anses som utdatert. Som følge av alder og type sluk er ikke tettingen i overgangen mellom gulv/sluk tilstrekkelig. Ved høy vannstand i sluket risikerer man lekkasje. Det må påregnes at sluk og membran må skiftes ut. Sluket på badet er plassert bak forhøyet kant. Det bør lages en åpning inn til sluket, slik at eventuelt lekkasjevann ledes til sluk. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Veirett for nabotomt:
Nabohuset Høgsetevegen 14 (gnr. 96, bnr. 108) har veirett over ytre del på vestsiden av denne tomten (gnr. 96, bnr. 260) som tilkomst til sin eiendom. Denne avtalen vil bli tinglyst, omk. dekkes av eier av Høgsetevegen 14.

Veistyret:
Det er felles privat vei til dette boligområdet. For dette huset betales det pt. ca kr 1.000,- pr år for brøyting og vedlikehold.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Det er sprekk i glass i terrassedør fra stuen til terrasse/hage.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Dato: 02.08.1961

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Tilbygg/bolig
Dato: 13.05.1976

Det ligger byggemelding på oppføring av garasje datert 26. august 1968. Approberte tegninger datert den 16.09.1968.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Historikk:
I 1997 fikk daværende eier av huset godkjent tegninger på tilbygg av huset med ny boenhet i tillegg til dagens bolig. Året etter at byggetillatelse ble gitt fra Bergen kommune trakk eier søknad tilbake. Ny eier av huset vil få oversendt korrespondansen mellom Bergen kommune og daværende eier.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 029 873,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 707 544- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1959/303818-2/106  Bestemmelse om veg  
08.07.1959 

1970/302907-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
20.04.1970 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1980/11804-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
16.05.1980 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:96 Bnr:118  
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/301824-1/106  Bestemmelse om gjerde  
23.04.1985 
Med flere bestemmelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 30570000
Plannavn: Fana. Gnr 96 Bnr 3, Fana Prestegård
Ikrafttredelsesdato: 10.03.1967
Dekningsgrad: 12,0 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 30570102
Plannavn: Fana. Gnr 96 Bnr 426 Og 526, Krokeidevegen 5 200007680
Ikrafttredelsesdato: 16.10.2000

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Fana-Stend (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
30570100 - Fana. Del Av Gnr 96 Bnr 3, Fana Prestegård, Vesentlig Endring
15875001 - Fana. Gnr 96 Bnr 27 Og 52, Fana Prestegård - 199706401
6120000 - Fana. Krokeidevegen Fra Fanavegen Til Fanahammeren - 190002300

Andre Opplysninger:
Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 4 750 000
Omkostninger 147 892
TOTALT 4 897 890

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF