Utfallvegen 2

Solgt

3 490 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 586 690

P-rom

65 KVM

Antall rom

2 Soverom

Utfallvegen 2 (Solgt)

Svært tiltalende hjørneleilighet | Påkostet | Nydelig bad | To store, solrike uteplasser | Garasje m/lader | Bør sees!

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Utfallvegen 2 3 490 000 96 692 1 240
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
65 / 65 / 0 KVM Eiet tomt, 0 KVM 60220106

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/gang, bad, vaskerom, soverom, soverom samt stue/kjøkken.

Uteplass:
Nordvendt altan på 21 kvm.med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd og oppført i betong. Det er også en sørvendt terrasse på 15 kvm. ved inngangspartiet med morgensol. Terrassen er overbygget.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg. Boden er en uisolert sportsbod som ligger bak garasjeplass.

Samlet primærareal (P-rom) = 65 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 65 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- 3-roms eierleilighet (hjørneleilighet) i 1.etasje fra 2018
- Påkostet ca. 209.000,- i forhold til standard leveranse fra utbygger.
- Lys og varme kan styres med app
- Integrert belysning i nært sagt alle rom
- Sørvendt terrasse og nordvendt altan med kveldssol hhv. 21 og 15 kvm.
- God teknisk standard med blant annet balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner.
- Eget vaskerom med god oppbevaring
- To gode soverom med masse skapplass
- Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert område på Straume
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen ladestasjon
- Leiligheten fremstår som meget tidsriktig innredet
- Lekkert Norema kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Alle hvitevarer fra Siemens.
- Moderne overflater og tidsriktige fargetoner i alle rom.
- God planløsning og god utnyttelse.
- Lekeplass like ved. 

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne meget tiltalende 3-roms eierleiligheten med sentral og attraktiv beliggenhet på Straume

Moderne | Bygget ble oppført i 2018 og har moderne fasiliteter. Det er en dempet fargeskala gjennomgående i hele leiligheten og alle rom fremstår som tidsriktig innredet. Her kan kjøper flytte rett inn!

Påkostet | Leiligheten er påkostet i forhold til standard leveranse fra utbygger. Selger har lagt vekt på funksjonelle valg og god kvalitet.

God teknisk standard | Vannforsyning av pex rør (rør i rør), balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sikringsskap med automatsikringer, integrert Led-belysning og gulvvarme som styres med app ++

To uteplasser | Nordvendt altan med kveldssol med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd og oppført i betong. God plass til møblement, varmelampe, grill etc. Det er også en sørvendt terrasse ved boligens inngangsparti med fin morgen/formiddagssol.

Passer for alle aldersgrupper | Leiligheten har trappefri og enkel tilkomst. Her er det minimalt med vedlikehold. For den voksne kjøpergruppen som ønsker en lettstelt leilighet med parkering i garasje kan denne leiligheten være perfekt.

Barnevennlig | Leilighetens internbeliggenhet er gunstig for barn. Det er lekeplass like ved, enkel tilkomst og begrenset med trafikk. Kun kjøring til boligene rundt og det er lav fartsgrense. Det er også kort vei til både skoler og barnehager.

Garasje | Bilen parkeres trygt i garasjekjelleren og en lader via egen ladestasjon. Det er også muligheter for å parkere i front av bygget.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte Tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en nyere, moderne og svært lekker 3-roms leilighet som passer i alle aldersgrupper. Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert område på Straume i Øygarden Kommune. Fra leiligheten er det utsikt over nærområdet/nabolaget og videre mot Foldnes, Kolltveit og omkringliggende fjell samt sjøgløtt. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og bolighus/boligblokker. Det er noen tomter i nabolaget som er under byggeprosess.

Gangavstand til Sartorparken & Sartor senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud. Området er omfattende utbygget de senere årene og det er blant annet Kino, vilvitesenter og flere restauranter i nærområdet. Flere barnehager i området, samt skoler som Fjell Ungdomsskole, Knappskog Skole, Sotra Videregående Skole, Danielsen skole og Kolltveit skole mm. Kort vei til Bildøyhallen, Sotra Arena og Straume Idrettspark for idrettsaktiviteter. Gode bussforbindelser med ca. 20-25 minutters reisetid til Bergen Sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler i entré/gang og bad

Parkering

En garasjeplass i felles garasjeanlegg med egen elbil ladestasjon.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse planert/gruset og opparbeidet med lekeplass.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong.

Gulv mot grunn:
Betongdekke mellom u-etg - 1-etg. Trebjelkelag mellom 1-etg - 2-etg.

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som bindingsverk. Ytterkledning av stående trekledning og fasadeplater.

Vinduer:
Isolerglass i hvite trekarmer. Vinduene har trelags isolerglass. Vinduene er fra byggeår. Forventet brukstid: Vinduer har en normal brukstid på 20 til 60 år.

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon. Taket er tekket med takbelegg. Taket er ikke besiktiget. Taktekking er sameiets felles ansvar.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen. Tilstandstandsrapporten sendes interessent ca. 20.04.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Lovlighet
Det er framlagt godkjente/stemplede byggetegninger. Vaskerom er inntegnet som bod i byggetegninger, men det er ikke tillaget opplegg for vaskemaskin på badet. Derfor må rommet benyttes som ett vaskerom.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avik som kan kreve tiltak

Våtrom > Overflater Gulv > Bad (4,9 m²)
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Bom registrert i noen gulvfliser. Ingen stor risiko forbundet med bom i gulvfliser.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (4,9 m²)
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".
Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom (4 m²)
Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".
Tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken (25,9 m²)
Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder.
Tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. Lekkasjestopper må monteres for å lukke avviket.

Diverse

.Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Øygarden kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Hele tiltaket
Dato: 27.09.2018

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 65/820

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet består av 12 selveiende boligseksjoner. Adkomst leiligheter via heis/trappeoppgang. Utvendige svalganger i hver etasje.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i If Forsikring (avtalenummer: 201181241). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Megler har ikke mottatt årsregnskap eller budsjett. Siden sameiet bare er 12 enheter så er de ikke regnskapspliktig etter regnskapsloven. Sameiet sender derfor ikke inn regnskap eller har revisor til å føre dette. Men sameiet har et regnskap og budsjett, med egen kasserer som er ansvarlig for dette.

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør ca. kr. 1.240,- pr. måned og inkluderer strøm fellesarealer, service og alarmavtale heis, serviceavtaler brannanlegg & garasjeport, brøyting/vedlikehold samt fast sparing til uforutsette utgifter. Kr. 99,- pr. leilighet for Altibox abonnement er også inkludert i fellesutgifter.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Nabovarsel:
Sameiet har fått nabovarsel om ny 3-mannsbolig på gnr. 35 bnr. 717. Det er også igangsatt bygging på gnr. 35 bnr. 716 og 713. Kjøper må være klar over at disse tomtene blir bebygget. Grunnarbeid er igangsatt.

Annet:
Sameiet har avtale med Altibox der hver sameier betaler kr. 99,- i månedlige fellesutgifter som går til å dekke abonnement for denne avtalen. Hver enkelt sameier står dermed fritt til å velge den pakken man ønsker fra Altibox til en rabattert pris. NB: dette gebyret på kr. 99,- betales uavhengig om man har avtale med Altibox eller ikke.

Det har vært en reklamasjonssak mot utbygger/garantist. Det er inngått forlik i Bergen Tingrett februar 2021. Alle feil og mangler er blitt utbedret/blir utbedret med midlene som kom fra forliket. Det er ikke oppdaget nye feil og dermed heller ingen planlagte utbedringer. Sameiet har ingen lån eller gjeld.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, ordensregler og svarbrev fra sameiet. Vedtektene og ordensregler følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 669 415,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 409 892,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1972/203472-2/50 25.05.1972  
Bestemmelse om vannrett  
Rettighetshaver:Knr: 4626 Gnr: 35 Bnr: 232  
Uteglemt registrert
Rettet etter tingl. §18
14.10.2020. Arkivref. 20/55181-1
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/11126-1/50 19.08.1985  
Bestemmelse om veg  
Dokument angånde avståelse av fri grunn til vei
Overført fra: 4626-35/715
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1986/802-2/50 17.01.1986
Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:4626 Gnr:35 Bnr:369  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 4626-35/715
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplaner
Id 124620060044
Navn 200 KDPL Straume 2005-2018
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.03.2006
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/4626/dokumenter/3626/20060044.pdf
Delarealer Delareal 1 258 m
KPHensynsonenavn H900_84
KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde
Delareal 1 258 m
KPHensynsonenavn H220_1
KPStøy Gul sone iht. T-1442
Delareal 1 258 m

Arealbruk Boligbebyggelse,Framtidig
Id 124620130020
Navn 390 KP Arealdelen til kommuneplanen (2015 - 2026)
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.06.2015
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/4626/dokumenter/4979/20130020%20DEL4%20f%c3%b8resegner%20vedtak%20kommuneplan.pdf

Kommunedelplaner
Id 124620060044
Navn 200 KDPL Straume 2005-2018
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 30.03.2006
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/4626/dokumenter/3626/20060044.pdf
Delarealer Delareal 1 258 m
Arealbruk Boligområde,Framtidig
Delareal 1 258 m
KPRestriksjoner Krav om reguleringsplan

Reguleringsplaner
Id 124620130018
Navn 381 RP Høgestølen, Straume Sør, Felt B6,13 (35-34 mfl)
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 03.09.2015
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/4626/dokumenter/4969/20130018%20KS%20Vedtak%20f%c3%b8resegner%20H%c3%b8gest%c3%b8len.pdf
Delarealer Delareal 1 257 m
Formål Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn BBB

Vedr. bygging i nabolaget se undet punktet "Sameie". Dette vil også fremkomme på visning.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 490 000
Omkostninger 96 692
TOTALT 3 586 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF