Heiane 27A

Visning

tir. 5.7 | 16.30 - 17.30

5 650 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

5 684 860

P-rom

117 KVM

Antall rom

3 Soverom

Heiane 27A

Nyoppført og innbydende bolig (dok. avg. bare kr 25.420,-) | Fast garasjeplass | Altan og terrasse | To stuer og to bad

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Heiane 27A 5 650 000 34 862 2 395
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
117 / 122 / 0 KVM Fellestomt, 2843 KVM 60220104

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bod/teknisk rom, bad/wc, soverom, stue og kjøkken.

Innhold | 2. etasje:
Loftstue, bad/wc, to soverom og bod.

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til terrasse. Fra loftstuen er det utgang til altan.

Lagringsplass:
Det medfølger egen ekstern bod ved garasjeanlegget. Boden har tette vegger, låsbar dør, innlagt lys og el. uttak.

Samlet primærareal (P-rom) = 117 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 122 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nyoppført og stilsikker bolig
- Rom med god takhøyde og store vindusflater
- Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og bad i 1. etg.
- To helfliste og innbydende baderom
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass
- Pent kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Seriekoblet røykvarsleranlegg
- Innlagt fiber

Boligen |
Dette er en nyoppført og stilsikker bolig med moderne og funksjonelle løsninger. Boligen går over to plan og har en effektiv arealutnyttelse. Her er det rom med god takhøyde og store vindusflater. Det er av utbygger foretatt diverse oppgraderinger på standard av overflater. Boligens inngangsparti har plass til gode garderobeløsninger. Det er helfliset baderom i begge etasjene. Badet i 1. etasje har vannbåren gulvvarme, innfellbare dusjvegger og innredning med dobbelvask og speil med overlys. Det er lagt opplegg til vaskemaskin på badet i 1. etasje. Baderommet i 2. etasje har varmekabler i gulvet, stort veluxvindu og innfellbare dusjvegger. Lys og innbydende stue med utgang til terrassen. Det er fin overgang mellom areal for stue og kjøkken. Dette gir begge deler av rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Det er i tillegg egen loftstue med utgang til altan. Kjøkkenet har pen innredning fra kvalitetsleverandøren HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Boligen har tre soverom, alle levert med garderobeskap. Det er bod i 1. etasje med sluk, i denne boden er varmtvannsbereder plassert samt kjele for vannbåren gulvvarme. Det er også bod i 2. etasje, her er aggregatet for Flexit ventilasjonsanlegg plassert. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg som også kan utvides til tyverialarm. Sikringsskap er plassert i gangen og fordeler skap for rør i rør-system er plassert på badet i 1. etasje.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Nærområdet

Boligen er beliggende på enden av boligene i dette sameiet. Det er enkel tilkomst til eiendommen.

Som kommende beboer i Heiane vil du få enkel tilgang til det meste av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Her kan du velge mellom fint turterreng eller benytte fasilitetene ved Vestlandshallen, Åsanehallen eller Sats. I nærområdet finner du også Langavatnet og Liavatnet som tilrettelegger for gode rekreasjonsmuligheter. Det er forholdsvis kort avstand til det nylige ferdigstilte Myrdal idrettspark som har gitt nærområdet et betydelig løft. Her er det bl.a. tilgang til flerbrukshall, ishall, klatrehall og fotballstadion samt en liten syver-bane.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken og bad i 1. etasje. Det er varmekabler på bad i 2. etasje.

Det er installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det medfølger fast plass i felles garasjeanlegg. Anlegget er lukket med aut. portåpner. Det er tilrettelagt med infrastruktur for montering av lader til el. bil.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Fellestomt er pent opparbeidet med bl.a. plen og lekeapparater. Asfaltert vei med nedkjørsel til garasjeanlegget.

Det er lagt plen på deler av areal ved huset samt betongheller ved deler av stien til huset og inngangspartiet.

Se vedlagte basiskart fra Bergen kommune med tomtegrense og bygget plassering på tomten

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Ringmur av betong. Fundamentert på antatt faste masser. Ingen visuelle tegn på setninger/avvik.

Drenering:
Antatt selvdrenerende masser av sprengstein. Bolig har ikke u-etg med inntilfylt grunnmur (ligger over terreng med ringmur).
 
Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av bjelkelag/ trevirke. Mindre skjevheter registrert ca. +/ - 1 cm på hele lengder / fra yttervegg til yttervegg).

Yttervegger:
Yttervegger av isolert bindingsverk/ trekonstruksjoner. Lektet og kledd med stående kledning.

Vinduer:
3-lags isolerglass. Velux takvindu i 2 etg

Takkonstruksjon/taktekking:
Saltak. Tekket med sutak og asfaltpapp.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Knut Farestvedt den 21.01.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Utvendig | Nedløp og beslag: TG2
Avvik: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger er en profesjonell part og kan av den grunn ikke tegne boligselgerforsikring. Kjøper plikter å lese hele salgsoppgaven med alle påfølgende vedlegg. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Garantier:
Boligen er nyoppført og det er mindre enn 6 mnd. fra ferdigstillelse. Selger skal da stille garanti etter Bustadsoppføringslova §12. Det innebærer at det vil foreligge garanti på 3 % av kjøpesum fram til overtagelse og at den opptrappes til 5 % fra overtagelse og 5 år fram i tid fra og med den 11.01.2021 ved dagens eiers overtagelse fra entreprenør.

Nabovarsel:
Det er mottatt nabovarsel som orienterer om søknad for oppføring av nytt leilighetsbygg med antatt 8-9 leiligheter. Kontakt megler dersom du ønsker ytterligere spørsmål vedrørende dette tema.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen via Telenor.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 03.01.2022

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 1244/11012.

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Solheiane består av 12 selveiende boligseksjoner. Fordelt med 8 leiligheter og to tomannsboliger.

Innleid forretningsfører for drift av sameiet er BOB.

Sameiets styreleder og kontaktpersonen er Kristoffer Klausen - Mob. 480 50 410 - Mail: kristoffer@bhop.no

Sameiets revisor er KPMG.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: SP3855245.1.2). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet er nylig stiftet og vi har pt. ikke fått informasjon om innestående sum på sameiets felles konto.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2 395,- inkluderer gartnertjeneste for vedlikehold av utvendig fellesareal, bygningsforsikring, service av tekniske installasjoner som sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarslingssystem samt noe avsetning til løpende vedlikehold.

Det betales i tillegg pt. kr 520,- pr. mnd. for kabel-tv/bredbånd (fiberløsning fra Telenor)

Øvrige kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken. Sameiebrøken for seksjon nr. 12 utgjør: 1386/11012

Det er vedtatt at alle beboerne betaler inn en fast engangssum når de overtar bruken av boligen. Dette er en som oppstartskapital for sameiet. Denne summen utgjør kr 6.930,- for Heiane 27C.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke

Formuesverdi

Ligningsverdien for boligen vil bli angitt av ligningsmyndighetene, på bakgrunn av gjeldende beregningssystem/regelverk. Normalt vil ligningsverdi for primærbolig beløpe seg til ca 30 % av markedsverdi.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Energiattest utarbeidet av utbygger følger som vedlegg til salgsoppgaven. Rapporten viser karrakter Rød C.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1944/500245-2/106  Bestemmelse om gjerde  
08.02.1944 
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1944/501715-2/106  Bestemmelse om gjerde  
08.09.1944 
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1986/21310-2/106  Best. om vann/kloakkledn.  
30.06.1986 
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1999/29144-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
28.10.1999 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:191 Bnr:21  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/29620-2/106  Best. om vann/kloakkledn.  
02.11.1999 
Solidarisk ansvar for rep. og vedl.hold av fellesledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/36965-1/106  Bestemmelse om kloakkledn  
22.11.2001 
Rettighetshaver: Parsell av gnr. 191, bnr. 25
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2004/17227-3/106  Bestemmelse om kloakkledn  
26.05.2004 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:191 Bnr:35  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-191/19
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 62920000
Plannavn: A°sane. Gnr 191 Bnr 19, 20 Mfl., Heiane 25
Ikrafttredelsesdato: 21.03.2018
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
62920000 - Boligbeb. - frittliggende sma°husbebyggelse (35,9 %)
62920000 - Uteoppholdsareal (28,5 %)
62920000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (28,0 %)
62920000 - Veg (3,5 %)
62920000 - Turvei (3,4 %)
62920000 - Annen veggrunn, grøntareal (0,7 %)
62920000 - Øvrige komm.tekn. anl. (0,1 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 62920000
Plannavn: A°sane. Gnr 191 Bnr 19, 20 Mfl., Heiane 25
Ikrafttredelsesdato: 21.03.2018
Dekningsgrad: 23,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
62920000 - Garasjeanl. for bolig- og fritidsbeb. (23,0 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY (96,3 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (3,7 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (15,9 %)
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (7,7 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (94,9 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
9930000 - Boligomra°der (100,0 %)
9930000 - Friomra°der (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62360000 - A°sane. Del Av Gnr 191, 203 Og 207, Nyborg - 201210224
61200000 - Kommunedelplan Arna Og A°sane E16/e39 Arna-va°gsbotn-klauvaneset, Ringveg Øst - 201820326
18900000 - A°sane. Gnr 189, 190, 191 Og 207, E 16/E 39 A°sanevegen, Parsell Forvatnet - Heiane Med Tilliggende Veier - 200603516
17450000 - A°sane. Gnr 190 Bnr 2, Gnr 191 Bnr 3 Og 4, Nyborg Næringspark - Ikea Og Ny Gravlund A°sane Kirke - 200508322
15660101 - A°sane. Gnr 203 Bnr 27, 192 Mfl., A°samyrane, Plantasjen - 200614130
9935000 - A°sane. Gnr 191 Bnr 43 Mfl., Heiane Boligomra°de - 200806377
9935000 - A°sane. Gnr 191 Bnr 43 Mfl., Heiane Boligomra°de - 200806377
9935000 - A°sane. Gnr 191 Bnr 43 Mfl., Heiane Boligomra°de - 200806377
9935000 - A°sane. Gnr 191 Bnr 43 Mfl., Heiane Boligomra°de - 200806377
5050000 - A°sane. Nordre Innfartsa°re, Parsell Eidsva°g - Va°gsbotn
3580000 - A°sane. Midtbygda, Industriomra°de
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 650 000
Omkostninger 34 862
TOTALT 5 684 860

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

DJ_storfil

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik_storfil

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF
OleK_storfil

Ole Kristian P. Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde_storfil

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder
Erlend_storfil

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler
Joakim Ellingsen Bøkenes (1)

Joakim Ellingsen Bøkenes

Eiendomsmegler MNEF