Apeltunlien 61

Solgt

3 250 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 346 940

P-rom

71 KVM

Antall rom

2 Soverom

Apeltunlien 61 (Solgt)

Lys og innbydende endeleilighet | Store uteareal | Solrikt, usjenert og fin utsikt | Fast garasjeplass | Alt på ett plan

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Apeltunlien 61 3 250 000 96 942 1 702
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
71 / 76 / 83 KVM Eiet tomt, 1555 KVM 60220116

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré (3 m²), bad/wc (6,3 m²), vaskerom (3,9 m²), to soverom (hhv. 6,7 m² og 13,3 m²), stue (28,9 m²) og kjøkken (6,9 m²)

Uteplass:
Terrasseplatting ved inngangspartiet på 12,7 m²

Lagringsplass:
Bod med utvendig inngang (5,2 m²)

Samlet primærareal (P-rom) = 71 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 76 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 83 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nylagt gulv i stue, kjøkken og begge soverommene
- Nymalte vegger og tak i alle rom (- bad)
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Sentralstøvsuger
- Varmekabler i gangen, stue og bad.
- Pipeløp i stuen
- Stor utebod ved inngangspartiet

Leiligheten |
Dette er en lys og innbydende leilighet med skjermet inngangsparti på nedsiden av bygget. Her er store og solrike uteareal. Det er stor utebod like ved inngangspartiet. Boden har innlagt strøm og det er installert ny dør og lufteventil i boden.

Leiligheten har gang med fliselagt gulv, varmekabler og plass til gode garderobeløsninger. Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Dette er en løsning som gir både stue og kjøkken optimale lysforhold, god romfølelse samt fleksibilitet for plassering av møbler. Halvvegg skjermer kjøkkeninnredningen fra sittegruppen i stuen. Stuen har store vindusflater og utgang til terrasse og hage. Kjøkkenet har innredning med god skap- og benkeplass. Innredningen har innebygget stekeovn og steketopp, overskapene går helt til taket og det er fliser på vegg mellom overskap og benkeplate. Det er flere el. uttak på kjøkkenet og god belysning. Leiligheten har et romslig bad med fliselagte gulv og vegger, varmekabler og innredning med heldekkende servant og god skapplass. Det er eget vaskerom/teknisk rom vegg i vegg med badet. Det er to soverom på hhv. 6.7 m2 og 13.3m2 .

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gangen. Varmtvannsbereder, fordeler skap for rør i rør-system, brannslange, aggregat for ventilasjonsanlegg og motor for sentralstøvsuger er plassert på teknisk rom/vaskerom.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Eiendommen har en attraktiv og rolig beliggenhet på Apeltun i et etablert boligområdet. Gangavstand til både buss, butikk, barnehage, skole og fotballbane. Det er også kort avstand til Laguneparken med de fleste servicetilbud, samt bussterminal og bybane. Kort kjøretur til store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad, samt Bergen Lufthavn Flesland. Ca. 17 minutter til Bergen sentrum. Av turmuligheter har man blant annet Osbanetraseen, Smøråsfjellet og Stendafjellet like i nærheten.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | 1. etasje:
Det er lagt varmekabler i gangen, bad og stuen. Installert balansert ventilasjonsanlegg. Pipeløp i stuen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Leiligheten har fast plass i felles garasjeanlegg. Her er det montert lader for el. bil. Det er eget oppmerket areal for gjesteparkering.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten. Hage og terrassearealet som er ved denne leiligheten er deffinert som tilleggsdel til denne seksjonen. Dette er tinglyst via sekejsoneringsbegjæringen.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner.

Etasjeskiller:
Etasjeskiller av trebjelkelag.

Fuktmåling:
Våtrom - Det er ikke påvist fuktskader
Membran, tettesjiktet og sluk - Det er ikke påvist tegn på fukt.
Kjøkken - Det er ikke påvist fukt ved kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder eller andre vanninstallasjoner.
Kjøkken - Det er ikke påvist fuktskjolder på gulvet
Kjøkken - Det er ikke påvist symptomer på fukt og råte i nabokonstruksjoner. Varmtvannsbereder - Det er ikke påvist avdrypp og fuktskjolder ved bereder. Ventilasjon - Det er ikke påvist fukt og mugg i filtre.

Hulltaking:
Det ble ikke gjennomført hulltaking som følge av rommets plassering, aktuelle vegger for hulltaking vender mot nabo eller mot varmtvannsbereder (manglende tilkomst som følge av berederen). Hulltaking er en inspeksjonsmetode hvor det borres et inspeksjonshull på 73mm fra tilstøtende rom for å undersøke for fukt/skader. Det er imidlertid gjennomført fuktkontroll med fuktindikator, denne ga ikke utslag for unormale fuktverdier. Hulltaking vil generelt gi en bedre fuktanalyse.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 20.05.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1.1 - Våtrom, Overflate vegger og himling:
Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene fungere i dag, men som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

1.1.2 - Våtrom, Overflate gulv.
Avvik: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene fungere i dag, men som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. På badet ble det målt noe ujevnt fall mot sluk på gulvet, badet vil fungere med dette avviket.

1.1.3 Våtrom, Membran, tettesjiktet og sluk:
Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn/topp) medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg - bolig
Dato: 04.10.2004

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 64/1000

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet er består av 12 selveiende boligseksjoner. Som eier av leiligheten blir du også en del av Foreningen Høgestølen Vest som er realsameiet som drifter bl.a. felles garasjeanlegg, gjesteparkering, gangveier og lekeplasser.

Kontaktperson for sameiet er:
Kristian Bahus - Mob. 934 19 965

Kontaktperson for Høgestølen Vest:
Tor Helge Karlsen - Mob. 932 43 605

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Nemi Forsikring (3298221). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Pr 31.12.2021 har sameiet oppgitt at de har kr 258.615,- innestående på sameiets konto.

Felleskostnad til sameiet:
Felleskostnad utgjør pt. kr. 502,- pr måned til sameiet og inkluderer: Bygningsforsikring og sparing til sameiets felleskonto for løpende vedlikehold.

Fellesutgifter til Foreningen Høgestølen Vest:
Felleskostnad utgjør pt. kr 1.200,- pr mnd. Denne summen dekker vedlikehold av garasjeanlegget, gjesteparkering, belysning, vedlikehold og brøyting av felles private veier, vedlikehold av lekeplasser og sittegrupper.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av styret i sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse. Konferer gjerne megler dersom du har spørsmål i denne forbindelse.

Dugnad
Det har normalt vært praktisert dugnad en gang i året. Dersom du ikke har anledning til å være med på dugnaden så kan det betales kr 500,- som kompensasjon.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 812 746,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 925 884,- for inntektsåret 2020.

 

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 15170061
Plannavn: Fana. Gnr 87 Bnr 54, Apeltun, Plan For Utbygging Felt B4-2
Ikrafttredelsesdato: 25.04.2003
Dekningsgrad: 99,6 %

PlanID: 15170000
Plannavn: Fana. Del Av Gnr 84 Apeltun Og Gnr 120 Smøra°s, Apeltun Boligomra°de
Ikrafttredelsesdato: 20.09.1999
Dekningsgrad: 0,4 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
15170061 - Konsentrert sma°husbebyggelse (94,7 %)
15170061 - Annet fellesareal (4,9 %)
15170000 - Annet friomra°de (0,4 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 15170060
Plannavn: Fana. Gnr 87 Bnr 60, 61, Apeltun Boligomra°de, Plan For Utbygging Felt B5-1 200208255
Ikrafttredelsesdato: 20.01.2003

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (99,6 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,4 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
15170069 - Fana. Gnr 87 Bnr 65, Apeltun Boligomra°de, Felt B5-4, Plan For Utbygging - 200311748
15170068 - Fana. Gnr 87 Bnr 53, Apeltun Felt B4-1, Endret Plan For Utbygging - 200311809
15170065 - Fana. Gnr 87 Bnr 57, Apeltun, Felt B6-1 - 200303455
15170002 - Fana. Gnr 87 Bnr 61, Apeltun Boligomra°de Felt B5-1 Og B5-2 - 200208255
Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 250 000
Omkostninger 96 942
TOTALT 3 346 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF