Welhavens gate 56

Solgt

3 100 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 195 690

P-rom

43 KVM

Antall rom

2 Soverom

Welhavens gate 56 (Solgt)

Balkongidyll i Welhavens gate | Modernisert kjøkken & bad 2022 | Park, skoler og Møhlenpris Beach | Hyggelig nabolag!

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Welhavens gate 56 3 100 000 95 692 1 169
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
43 / 43 / 0 KVM Eiet tomt, 217 KVM 60220064

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Entré/gang (3,4 m²), mellomgang (0,8 m²), bad (4,7 m²), soverom (7,1 m²), kontor/gjesterom (5,2 m²) og stue/kjøkken (19,9 m²)

Uteplass:
Vestvendt balkong på 1,9 m² med utgang fra soverom.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg på 8,5 m² (ikke medregnet i tabell for areal).
Boden er en gitterbod som ligger i et felles bodareal.

P-rom er alle rom i leiligheten.

Samlet primærareal (P-rom) = 43 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 43 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Vakker bygård fra 1890 med fine detaljer
- Dekorert fasade og flotte elementer fra datidens stilperiode
- God takhøyde
- Modernisert kjøkken og bad 2022
- Nymalt leilighet i 2022
- Ny en-stavs eikeparkett stue/kjøkken i 2022
- Kort vei til skoler, fakulteter og store arbeidsplasser
- Nydelige Nygårdsparken ligger i nabolaget
- Badestrand få minutter unna
- Kort vei til bybane
- Egen balkong
- Koselige spisesteder i nabolaget.

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne koselige 3-roms leiligheten. Leiligheten har opprinnelig vært en 2-roms leilighet, hvor soverommet er delt i to rom på hhv. 7,1 kvm. og 5,2 kvm. Begge rommene har vært benyttet som soverom.

Området | Møhlenpris er et av byens mest attraktive bydeler med lokale butikker, serveringssteder og et rikt kulturtilbud. Welhavens gate er kanskje den fineste gaten av de alle. Her er det en tilbaketrukket beliggenhet skjermet fra de travleste gatene og en bor i kort avstand fra Johanneskirken, Det Juridiske Fakultetet, BI på Marineholmen og ikke minst har en Nygårdsparken som "nær nabo". I dette området er det primært klassisk bygårdsbebyggelse, svært flott arkitektur, store offentlige plasser/tun, god atmosfære og masse historie i gatene.

Egen balkong | En er privilegert med balkong i sentrum. Her er det balkong vendt ut mot den koselige gaten.

Modernisert kjøkken | Ny IKEA kjøkkeninnredning i 2022, unntatt overskapene og ventilatorskap. Stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Overflater | Nytt parkettgulv i stue/kjøkken i 2022 (en-stavs eikeparkett) og hele leiligheten er malt i 2022 i fine, moderne farger.

Modernisert bad | Badet ble delvis modernisert i 2022. Arbeidet ble utført av Tysnes Bygg AS. Øvrig oppussingsarbeid er utført som egeninnsats.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | I Welhavens gate er det rom for både spennende byliv, rolige stunder og ikke minst kort vei til skoler og alt hva Bergen har å by på. Denne leiligheten vil du ikke gå glipp av!

Nærområdet

Eiendommen har en flott og åpen beliggenhet på Møhlenpris. Fra leiligheten er det utsikt mot over nærområdet/nabolaget. Den flotte bygården ligger et par minutters gange fra Nygårdshøyden med Universitetet sine fasiliteter. Lengre ute mot nord ligger Det Juridiske Fakultet på Dragefjellet. Til sentrum går man på 8-10 min, rett over "haugen". Man har også enkel adkomst med ca 7-8 min gange til bybanestoppet på Nygårdsbroen. Et attraktivt og etterspurt område, rett utenfor sentrumskjernen, med nedre del av Nygårdsparken som en av de nærmeste naboer. I nabolaget finner man forøvrig barnehager, butikker, kafeer, Vilvite senteret, Høyteknologisenteret, Handelshøyskolen BI og ikke minst "Møhlenpris Beach". Cornerteateret har en fin uteservering som er svært populær på Møhlenpris.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler bad (fra 1994)

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkering i gaten etter gjeldende regler. (Soneparkering)

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 22,4 m² iht. sameiebrøk. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse/bakplass.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Enkel adkomst fra Welhavens gate.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter i murkonstruksjoner.

Fuktmåling:
Kjøkken: Ingen forhøyede fuktverdier ble registrert i kjøkkenskap.

Våtrom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende vegger i dusjsone vender mot nabo

Yttervegger:
Veggkonstruksjon: Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt. Påforet på innside med bindingsverk/platekledning. Fasadene er sameiets felles ansvar.

Vinduer:
Isolerglass i malte trekarmer. Vinduene ble skiftet i 1993/1994. Vinduene har normal slitasje, alder tatt i betraktning.
 
Taktekking:
Taktekking: Saltak. Eldre taktekking. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i aluminium. Taktekking er sameiets felles ansvar.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 04.08.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Tegninger/Lovlighet:
Det er framlagt godkjente/stemplede byggetegninger. Rominndeling er endret iht. plantegning som er datert 03.02.1993. Soverom er oppdelt og det er tillaget kontor/gjesterom. Skillevegg mellom stue/kjøkken - øvrige rom er ikke slett slik som på tegninger, men vegg har ett innhukk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avvik som kan kreve avvik:

Utvendig > Vinduer
Vinduene bærer preg av elde/slitasje. Enkelte vinduer tar litt i karm. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Overvåk tilstanden, foreta utbedringer v/ behov.

Utvendig > Dører
Dørene bærer preg av elde/slitasje, spesielt balkongdør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Overvåk tilstanden, foreta utbedringer v/ behov.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det er stedvis malingsflass og slitasje på balkongen.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Balkongen bør vedlikeholdes/males.

Innvendig > Laminatgulv/flislaminat
Laminatgulv har svelling/slitasje i noen skjøter.
Tiltak: Fungerer med dagens tilstand

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Innvendig > Innvendige dører
Det er slitasje på flere dører. Innerdør til soverom tar litt i karm/terskel.
Tiltak: Fungerer med dagens tilstand.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad (4,7 m²)
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (4,7 m²)
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad (4,7 m²)
Det er noe rustgjennomslag i nedre del av speilskap.
Tiltak: Fungerer med dagens tilstand.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken (19,9 m²)
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Pga ventilators alder må det påregnes vedlikehold, ev. utskiftninger v/behov.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det er variabel alder på el. anlegg. Det må påregnes generell oppgradering/ev. utskiftninger av el. komponenter fra 1994 hvis man ønsker dagens standard. Det er løs ledning til taklys i stue/kjøkken og el.vifte på bad (skal ordnes før salg). Det har ikke vært utført BKK el kontroll de senere årene. Forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg anbefaler at det blir foretatt regelmessig ettersyn av det elektriske anlegget hvert tiende år. På bakgrunn av overnevnte forhold anbefaler takstmann en gjennomgang av det elektriske anlegget.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10

Hvitevarer:
Stekeovn, platetopp med induksjon og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Rehabilitering boligbygg
Dato: 07.10.1994

Type: Attest
Tiltakets art: Installasjon av bad
Dato: 21.05.1938

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 103/1000

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Welhavens gate 56 består av til sammen 8 leiligheter. Adkomst leiligheter via trappeoppgang. Felles låsbar gang og bod med en nabo. Bygningen ble modernisert/ombygd innvendig i 1994.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige (avtalenummer: 54926227). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet har oppgitt at de har ca. kr. 100.000,- innestående på sameiets konto pr. 11.08.2022

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 1.169,- per måned og inkluderer forsikring, felles strøm, kabel-tv, internett, Anticimex mm.

Planlagt vedlikehold
Kjøper må forvente økning i månedlige felleskostnader (kr. 1.100,- pr. mnd.) og vedlikeholdsfond (kr. 69,- pr. mnd.) for å bygge opp en vedlikeholdskonto til uforutsette utgifter. Det er behov for skifte ut deler av en takrenne samt noe mindre elektrisk arbeid i fellesareal samt alminnelig vedlikehold.

På årsmøtet er det lagt opp til en husleieøkning. For aktuell leilighet  vil månedlige kostnader (vedlikehold og fellesutgifter) utgjøre ca. kr. 2260, dvs en økning på ca kr. 1000 pr. mnd. Dette er ikke endelig fastsatt og vil være gjenstand for behandling i styret og ekstraordinært årsmøte og vil da inkludere reparasjon av takrenne, økte driftskostnader, innlegg av stikk i trappeløp og teknisk takst på fellesområdene av bygget.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
Styregodkjenning av kjøper kreves. Det er kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, protokoller, regnskap etc. Kan sendes på forespørsel. Vedtekter og ordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 695 209,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 502 751,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Adkomst eiendom via kommunal vei
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikkledninger.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger.

Tinglyste erklæringer

1890/900167-1/106
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra 4601-164/287
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan (15780000). Formål: Bolig.
Planid: 15780000.
Saksnr: 199703814.
Planens navn: BERGENHUS. KDP SENTRUM.
Type plan: Kommunedelplan.
Planstatus: Gjeldende plan (Ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 10.12.2001.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 100 000
Omkostninger 95 692
TOTALT 3 195 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF