Kronstadveien 23A

Solgt

3 790 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 809 550

P-rom

89 KVM

Antall rom

2 Soverom

Kronstadveien 23A (Solgt)

Skap din drømmeleilighet | Garasje | Altan | Utsikt | Sol | Kan etablere soverom nr. 3 | Bybane | Helse Brg. | Sentrum

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Kronstadveien 23A 3 790 000 5 432 4 286
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
89 / 89 / 98 KVM Fellestomt, 7640 KVM 60210272

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
Entré/gang (11,1 m²), bad (4,9 m²),vaskerom (4,1 m²), to soverom (8,6m² og 11,6 m²), stue (33,9 m²) og kjøkken (11,8 m²).

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en koselig altan på  9 m².

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje på 4,8 m² og en bod i loftetasje på 9,6 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Samlet primærareal (P-rom) = 89 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 89 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 98 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Attraktiv og innholdsrik endeleilighet i 3.etasje.
- Flott internbeliggenhet i bygget. Som endeleilighet får en masse lys og luft. Usjenert.
- Sørvestvendt altan på 9 m² med utgang fra stue. Altanen er overbygd.
- Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg. - Meget flott utsikt og gode solforhold
- Barnevennlig og rolig nabolag
- Fast garasjeplass merket med nr. 65 (Det er ladestasjoner i BRL)
- To boder med god lagringsplass (merket med nr. 65)
- Gåavstand til Danmarksplass, bybanestopp og sentrum for øvrig.
- Romslig areal på 89 kvm.
- Kan enkelt etableres soverom nr. 3
- God planløsning med primærareal på 89 m².
- Stort potensiale
- Lav andel fellesgjeld
 
Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne 3-roms borettslagsleiligheten med sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområdet på Kronstad, solsiden i Bergen.

Skap din drømmeleilighet | Leiligheten er funksjonell og er fult ut beboelig i dag. Det er dog noe utidsmessige overflater og kjøkken og bad ble sist pusset opp på begynnelsen av 2000-tallet. Det er grunn til å tro at en kjøper ønsker å pusse opp leiligheten til dagens standard. Leiligheten har et stort potensiale til å bli en virkelig bra leilighet.

Kan få 3 soverom | Leiligheten er opprinnelig inntegnet med tre soverom, men er omgjort i forhold til opprinnelig planløsning for å få større stue. Det er ansees som en smal sak å tilbakeføre planløsning til opprinnelig løsning, dersom man ønsker ett ekstra soverom.

Altan, sol og utsikt | Med utgang fra stuen har man en sørvestvendt uteplass med gode solforhold. En avstressende sone med god plass til sittegruppe der man kan nyte solen og den fine utsikten. Utsikt strekker seg over nærområde, deler av Bergensdalen, Minde og Løvstakken. Leiligheten ligger godt over bakkeplan i enden av 3.etasje hvilket mye lys og luft. Meget god internbeliggenhet i bygget.

Fast garasjeplass | Det er fast garasjeplass tilhørende leiligheten. Denne kan leies ut internt i borettslaget om en ikke har bruk for den selv. Det er mulighet for å lade el-bil i borettslaget.

Nært "hele"  Helse Bergen | Kort gåavtand til Haukeland sykehus, Kvinneklinikken, Alrek Helseklynge, Odontologen og Haraldsplass Diakonale Sykehus med mange arbeidsplasser/studieplasser innenfor helsesektoren.

Byggeprosjekt - Kronstad oppveksttun | Prosjektet er estimert ferdigstilt august 2022 og ligger et par hundre meter fra leiligheten. Kronstad oppveksttun vil bestå av barnehage og barneskole. I tillegg skal byggene knyttes sammen med en lukket gangbro som vil gå over Jonas Lies vei. Mellombygget på Kronstad skal rives og erstattes av et nytt mellombygg i tre etasjer. Den midtre paviljongen på Hunstad skal rives og erstattes av en ny paviljong i tre etasjer. Nåværende gymsal på Hunstad siden skal erstattes av en større gymsal og et nytt svømmebasseng. Informasjon er hentet fra Bergen kommune. Dette blir et stort løft for nabolaget.

Kommunikasjon | Kiwi Kronstad og SATS treningssenter ligger i umiddelbar nærhet. I tillegg er det kort avstand til gode bussforbindelser, bybanen, Handelshøyskolen BI og UiB på Nygårdshøyden. En urban og god lokasjon med nærhet til de fleste fasiliteter.

Omkostninger | Når man kjøper andelsbolig er det forholdsvis lave omkostninger for kjøper, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg denne attraktive leiligheten med sentral beliggenhet på Kronstad. Skap din nye drømmeleilighet - Velkommen til visning!

Nærområdet

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde på Kronstad. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde, deler av Bergensdalen, Minde og Løvstakken. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse, eneboliger og bolighus. Gang og sykkelavstand til Bergen Sentrum med alle fasiliteter/servicetilbud, samt dagligvare butikker i nærområde. Få minutters gange til Kronstad oppveksttun som er under oppføring. Kort vei til bybanestopp. Fine turmuligheter med bla. Isdalen, Fløien, Fjellveien og Ulriken. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som bla Fysak hallen, Bergenshallen, Turnkassen, Gimlehallen, Brann stadion, Nymarkanlegget, Haukelandshallen, Krohnsminde Idrettsplass i området, samt skoler som Møllebakken Skole, Årstad Videregående Skole, Landås skole, Kronstad Skole, Haukeland Skole, Langhaugen skole og Høgskolen i Bergen. Gangavstand til Haukeland sykehus, Kvinneklinikken, Alrek Helseklynge, Odontologen og Haraldsplass Diakonale Sykehus med mange arbeidsplasser innenfor helsesektoren.

Kronstad:
Kronstad er et boligområde i Årstad bydel i Bergen like sør for byens sentrum, som strekker seg fra Store Lungegårdsvann i nord og over Kronstadhøyden til Nymark ved Brann Stadion i sør, og fra Haukeland Universitetssykehus og Møllendal kirkegård i øst til Danmarks plass (tidligere Kronstadtorget) og Solheimsvannet i vest. Kronstad har et areal på 0,99 km² hvorav 0,01 km² er ferskvann, fordelt på grunnkretsene Gimleveien, Kronstad, Jørgen Moes gate, Grønneviken, Hunstad, Pinnelien, Krohnsminde, Bjørnsons gate, Garborgs gate og Fabrikkgaten.

Oppvarming


Oppvarming | 3. etasje:
Varmekabler på bad (fra byggeår). To vegghengte panelovner (eldre modeller).

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Garasjeplassen tilhører leiligheten.

Man kan ikke selge garasjeplassen, men en kan leie den ut internt til andre beboere i borettslaget.

Tomt

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, lekeplass, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong

Gulv på grunn:
I bygninger av denne alder må det påregnes fare for fuktvandring i mur/gulv pga at det ikke var vanligbyggeskikk i aktuell tidsperiode å sikre mur/såle på samme metode som dagens skikk, samt drenering har generelt sett begrenset levetid fra bygge dato på mellom 20 til 60 år avhengig av grunnforhold.

Vinduer og dører:
Vinduer: Isolerglass i trekarmer. Utv. beslag på tre vinduer.
Altandør: Panelt dørblad med felt av isolerglass.
Ytterdør: Finert dørblad i B-30. Kikkhull. Dørtelefon i entre/gang.
Innerdører: Formpressete profilerte dørblad. Skyvedør med glassfelt mellom entre/gang - stue. To stuevinduer i endevegg ble skiftet i 2014. Kjøkkenvindu ble skiftet i 2008.
Ellers er øvrige vinduer, altandør, ytterdør og innerdører hovedsakelig fra byggeår

Yttervegger:
Ytterveggene er utført som bindingsverk. Ytterkledning av fasadeplater og felt av liggende trekledning. Ytterveggene har begrenset isoleringsevne iht. dagens standard. Fasadene er fra byggeår. Utvendige fasader er Brls ansvar

Takkonstruksjon/taktekking:
Saltak. Konstruksjon av taksperrer, tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast. Taktekking fra byggeår. Taktekking er Brls ansvar.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 15.11.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt iht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Utvendige fasader: TG 2 settes på utvendige fasader pga alder.
Vinduer og dører: TG 2 settes på øvrige vinduer, altandør og ytterdør pga alder og overnevnte forhold. (TG 1 settes på to vinduer fra 2014, ett vindu fra 2008 og innerdører.)
Taktekking: TG 2 settes pga alder.
Etasjeskillere: TG 2 settes pga skjevheter i gulv
Bad: TG 2 settes pga alder og overnevnte forhold.
Vaskerom: TG 2 settes pga alder og forhold nevnt i takst.
VVS: TG 2 settes pga alder.
Skapbunn under vask: TG2 settes pga slitasje/svelling.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at salgsfullmektig ikke har bodd i boligen, men har kommet med informasjon etter beste evne. Salgsfullmektig har ingen kunnskap om byggets beskaffenhet og tilstand utover det som er beskrevet i tilstandsrapport og egenerklæringsskjema. Selger er født i 1926 og bor ikke lenger i leiligheten. Selger har ikke forutsetninger til å ha detaljkunnskap om leiligheten eller borettslaget.

Megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg etc.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 01.03.1988
Gjelder: Nybygg Boligbygg

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 05.11.2021
Gjelder: Nybygg bod

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Kronstadveien borettslag (Orgnr: 953221705) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB BBL som forretningsfører. Adkomst leiligheter via trappeoppgang. Felles sykkelbod v/inngangsparti. Hver andelseier må være medlem i Bob, hvis flere må alle ha medlemskap.

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i If Skadeforsikring (SP0003233787). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et negativt resultat pålydende kr. 127 657. Pr. 31.12.20 12:00 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 1 088 425 ,-

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 4 286,- pr. mnd. 

Husleien økes med 5% 01.01.2022 for å bygget opp en buffer/vedlikeholdskonto. Ny husleie fra 01.01.2022 blir da ca. 4.500,- pr. mnd.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
Felles strøm og varme, kommunale avgifter og eiendomsskatt, andre driftskostnader, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, betjening andel fellesgjeld, kabel-tv, trappevask, garasje, dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 60048037715, Nordea Bank Norge Asa
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.11.2021: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 10.11.2021: kr. 1 131 449,-
Andel av saldo: kr. 14 118,-
Neste termin/avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.06.2031 )
Flytende rente

Andel fellesgjeld er kr. 14.118,- for denne leiligheten.

Sikringsordning
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene

Dyrehold
Det må søkes til styret om dyrehold.

Ladestasjoner
Det er montert ladestasjoner for elbiler ved parkeringsplass.

Fremtidig vedlikehold
Borettslaget er i en prosess med å vurdere oppgradering av rørsystemet. Evt. beboere som ønsker å pusse bad eller oppgradere bad/våtrom bør derfor ta kontakt med styret i forkant. Borettslaget har utarbeidet en vedlikeholdsplan for 2021 til 2027. Det er ikke vedtatt i hvilket år arbeidet skal starte, men styret informerer at kjøper må ta høyde for dette i løpet av perioden 2021-2027. Taket har en forventet levetid på 1-5 år igjen og yttervegger har en forventet levetid på 6-12 år igjen. Kjøper må ta høyde for at fellesgjeld og husleie vil økes når borettslaget starter med prosjekter i fremtiden.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Forkjøpsrett blir utlyst i etterkant av salget/budaksept.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Pelsbiller i borettslaget
Det har tidligere vært pelsbiller på loftet i bygget for ca. 2,5-3 år siden. Det ble da iverksatt tiltak på loftet av saneringsfirma i regi av borettslaget. I etterkant er det observert pelsbiller i andre leiligheter inkludert den aktuelle leiligheten som selges. I denne forbindelse har borettslaget inngått avtale med NOKAS for sanering/bekjempelse av leilighetene i borettslaget. Tiltaket er estimert å foregå i ca. 12 måneder, hvor det legges ut åte hver 3 måned. I denne forbindelse må saneringsfirma har tilgang bak lister. Det anbefales at det skiftes gulv i hele leiligheten og støvsuger under parketten. Den anbefales også å bytte kjøkken og støvsuger/rengjør under og bak kjøkken.

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter,  innkalling til generalforsamling 2021 med årsberetning og regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen datert 27.05.2021. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 846 439,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 047 180,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan (70000).
Planid: 70000.
Saksnr: 199938318.
Planens navn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD.
Type plan: Eldre reguleringsplan.
Planstatus: Gjeldende plan.
Vedtak i kraft: 08.07.1938.
I følge kommunedelplanen ligger eiendommen i et boligområde.
KRONSTAD OPPVEKSTTUN
PlanID: 65430000
Plantype: 35
Plannavn: ÅRSTAD. GNR 162 BNR 470 MFL., KRONSTAD OPPVEKSTTUN
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 29.01.2020
Saksnr: 201606690
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen)
PlanID: 65430000
Reguleringsformål: 2011 - Kjøreveg
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

PlanID: 65430000
Reguleringsformål: 2080 - Parkering
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

PlanID: 65430000
Reguleringsformål: 3001 - Grønnstruktur
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen)
PlanID: 65430000
Sonetype: 570 - Bevaring kulturmiljø
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen.

Kommuneplan
PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Arealstatus: 1 - Nåværende
Arealformål: 1130 - Sentrumsformål
Beskrivelse: Byfortettingssone
Områdenavn: BY2
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpAngittHensynSone
Hensynssonenavn: H570_3
Beskrivelse: Danmarksplass-Kronstad
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpFareSone
Hensynssonenavn: H390_1
Beskrivelse: Luftkvalitet - rød sone
Dekningsgrad: 100,0 %

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpStøySone
Hensynssonenavn: H220_3
Beskrivelse: Vei støy - gul sone
Dekningsgrad: 36,3 %

Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpStøySone
Hensynssonenavn: H210_3
Beskrivelse: Vei støy - Rød sone
Dekningsgrad: 0,2 %

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 90011200
Type: 30
Plannavn: ÅRSTAD. OLE LANDMARKS VEI 2 OG KRONSTADVEIEN 6C, ENDRING AV REGULERINGSPLAN
Saksnr: -

PlanID: 64060000
Type: 35
Plannavn: ÅRSTAD. GNR 162 BNR 1364 MFL., KROHNSMINDE
Saksnr: 201327459

PlanID: 16850000
Type: 21
Plannavn: BERGENHUS. KDP STORE LUNGEGÅRDSVANN SØNDRE DEL
Saksnr: 200102477

PlanID: 10660000
Type: 30
Plannavn: ÅRSTAD. IBSENS GATE 2A, LEKEPLASS-PARKERINGSPLASS
Saksnr: -

PlanID: 71400
Type: 30
Plannavn: ÅRSTAD. GNR 162 BNR 39, KROHNSMINDE IDRETTPLASS
Saksnr: 200305686

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger via salgsfullmektig.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 790 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 14 117
TOTALT 3 809 550

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

DJ_storfil

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik_storfil

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF
OleK_storfil

Ole Kristian P. Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde_storfil

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder
Thea_storfil

Thea Vinnes Skauge

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erlend_storfil

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler