Bjørgegrend 120B

Visning

14 900 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

15 286 600

P-rom

257 KVM

Antall rom

6 Soverom

Bjørgegrend 120B

Bjørge: Praktvilla med dobbel garasje | Nydelig utestue m/gasspeis | Solrike uteplasser | Spektakulær utsikt!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Bjørgegrend 120B 14 900 000 386 642 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
257 / 335 / 367 KVM Eiet tomt, 1873 KVM 60220145

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Hall, garderoberom, bad/wc, vaskerom med dør til garasje, teknisk rom (adkomst via garasje), kontor/soverom, 2 soverom, master-soverom med eget bad/wc, kjøkken, stue og sommerstue.

Innhold | 2. etasje:
Loftstue/mellomgang, bad/wc og 2 soverom.

Solrikt uteområde:
Fra kjøkken, stue og sommerstue er det utgangsdør til det flotte uteområdet, som er steinsatt med belegningsstein.

Parkering:
Tilknyttet huset er det en dobbel garasje med god størrelse (elektrisk leddport). Det er installert elbillader i garasjen. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på gårdstunet utenfor huset.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 213 m2:
Entré (21,4 m²), mellomgang (5,6 m²), mellomgang (9,7 m²), bad (7,6 m²), bad (15 m²), vaskerom (10 m²), soverom (14,4 m²), soverom (16,9 m²), Kontor/soverom (9 m²), soverom (18,6 m²), stue (52,3 m²), kjøkken (24,5 m²).

2. etasje | 44 m2:
Gang/trapperom (9,8 m²), bad (4,9 m²), soverom (11,5 m²) og soverom (18,2 m²).

S-ROM:
Garasje (43,7 m²), teknisk rom (5,2 m²) og vinterhage (29,2 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 257 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 335 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 367 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Herskapelig og innholdsrik familiebolig
- Praktfull utsikt og gode solforhold
- Dobbel garasje og god parkering på gårdstunet
- Deilig sommerstue med gasspeis
- Vannbåren gulvvarme i 1. etasje
- Innlagt fiberkabel i huset via Bergen Fiber / Altibox
- Musikkanlegg med innfelte takhøytalere (Bose)
- Lettstelt og selveiende tomt som er pent opparbeidet
- Nærhet til skoler og barnehager
- Kort kjøretid til Oasen Storsenter
- Kort kjøretid til Sandsli, Kokstad og sentrum
- Flotte turmuligheter i nærområdet

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN ønsker velkommen til "Villa Leknes". Dette er en attraktiv og herskapelig eiendom med nydelig beliggenhet i et etablert boligområde på Bjørge i Fyllingsdalen. Boligen ble oppført i 2004 og ligger skjermet til ytterst på "pynten" i Bjørgegrend.

Innholdsrikt | Huset har sjenerøs størrelse og en meget innholdsrik romløsning (335 kvm. BRA). Boligen bør passe utmerket for storfamilien idet man har flere soverom og 3 helflisede baderom. Det er vannbåren gulvvarme i boligens 1. etasje, som gir et behagelig inneklima (genereres via luft-til-vann varmepumpe).

Sommerstue | Som en forlengelse av stuen er det etablert en lekker sommerstue. Sommerstuen er oppført i naturstein og glass med nydelige gulvfliser. Sommerstuen har god størrelse og en koselig gasspeis, som gir gode rammer for avslapning, kos og sosiale sammenkomster.

Sol og utsikt | Tomten er pent opparbeidet og lettstelt med et gårdstun som er steinsatt med belegningsstein. Eiendommen er priviligert med svært gode solforhold og nydelig utsikt over Grimstadfjorden.

Fiber | Det er innlagt fiberkabel i boligen i regi av Bergen Fiber / Altibox. Løsningen sikrer stabil forbindelse for liten og stor. Med stadig mer bruk av hjemmekontor gir dette en forutsigbar jobbsituasjon.

Parkering | Tilknyttet boligen er det en dobbel garasje med elektrisk leddport. Det er installert elbillader i garasjen. Foruten denne løsningen har man gode parkeringsmuligheter på gårdstunet utenfor huset. Parkeringsløsningen må derved sies å være tilfredsstillende ivaretatt.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en eksklusiv enebolig med innholdsrik romløsning, ypperlig beliggenhet i et ettertraktet område samt flott opparbeidet tomt med vidunderlig sjøutsikt og gode solforhold. Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Oppvarming

Oppvarming | 1. etasje:
- Vannbåren gulvvarme i alle rom (eks. bod/teknisk rom)
- Engelsk peisovn i stue
- Gasspeis i sommerstue

Oppvarming | 2. etasje:
- Gulvvarme på bad

Vannbåren gulvvarme får man ved at varmt vann sirkulerer i rør under gulvet. Denne typen oppvarming gir en svært jevn varme i hele huset, som igjen bidrar til et godt inneklima (genereres via luft-til-vann varmepumpe).

Nåværende eier benytter vanlig gassflaske(r) i forbindelse med gasspeisen i sommerstuen.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Dobbel garasje med elektrisk leddport
- Flere biloppstillingsplasser på gårdstunet

Tomt

Selveiende og pent opparbeidet tomt på 1.873 kvm.

Det fremgår av kartskisse mottatt av Bergen kommune at deler av garasjen ligger inne på tilstøtende nabotom (gnr. 29, bnr. 25 - Bjørgegrend 120A). Det foreligger ingen avtale vedrørende dette forholdet ifølge selger. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Beliggenhet

Huset har en fantastisk beliggenhet i Bjørgegrend på Bjørge i Fyllingsdalen bydel. Fra eiendommen er det enestående utsikt over Grimstadfjorden og tilliggende område. Tomten er pent opparbeidet med solrike og skjermede uteplasser. Kort avstand til barnehage og Rema 1000 dagligvareforretning i Kjerreidviken samt gåavstand til Bjørndalsskogen skole. Det er flott turterreng på Knappenfjellet og Kanadaskogen samt få minutters kjøretid med bil til Oasen Storsenter, der man finner et mangfold av butikker og ulike servicetilbud. Fra området er det ca. 10 minutters kjøretid til Bergen sentrum via Knappetunnelen og det samme til arbeidsplasser på Sandsli, Kokstad og Flesland.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnudersøkelser. Gulv mot grunn
av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduene er fra byggeår. Vinduene har normal brukslitasje i henhold til alder.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med glassfiberduk, lekter og glasert takstein.Taktekkingen er fra byggeår.

Garasje:
Garasjen er oppført i samme byggemetode som selve boligen. Tilstandsgrader satt for boligen vil være tilsvarende for garasjen.

VESENTLIGE ENDRINGER ETTER BYGGEÅR:
Opplysninger fra hjemmelshaver:
- Det ble utført radonmåling i 2009. Ingen merknader.
- Vinterhagen ble oppført i 2008/2009. I 2016 ble det skiftet glass fra drageren og mot ildstedet.
- Sikringsskapet ble oppgradert i 2015.
- Kjøkkenventilatoren er fra 2021
- Integrert platetopp og stekeovn fra 2012.
- Ventilasjonsaggregatet er fra 2013.
- Varmepumpe med integrert varmtvannsbereder (Compress 5000) ble installert i 2019.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig/takstmann Mats Hansen den 05.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

7.1.1 Våtrom Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

7.1.2 Våtrom Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. På badet i 2.etasje er det noen ujenvheter i flisene (høydeforskjeller).

7.1.3 Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

Det ble ikke gjennomført hulltaking som følge av rommets plassering, aktuelle vegger for hulltaking vender mot yttervegg eller vegger som er flislagt på begge sider. På badet i 2.etasje er det mulig og gjennomføre fuktkontroll fra kott. Hulltaking er en inspeksjonsmetode hvor det borres et inspeksjonshull på 73mm fra tilstøtende rom for å undersøke for fukt/skader. Det er imidlertid gjennomført fuktkontroll med fuktindikator, denne ga ikke utslag for unormale fuktverdier. Hulltaking vil generelt gi en bedre fuktanalyse.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 39.786,- per år
Bygningsforsikring inkl. innbo = kr. 9.328,- per år
Strømforbruk siste år = 45.669 kWh

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Jacuzzi og møblement i sommerstue kan følge med etter nærmere avtale med selger.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 01.07.2003

Type: Ferdigmelding
Tiltakets art: Tilbygg bolig (vinterhage)
Dato: 10.12.2012

Ovennevnte attester samt bygningstegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 2 233 948,- for inntektsåret 2020.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 8 042 211,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er varmekabel i veien opp til boligen. Strømkostnad fordeles likt mellom begge husstandene som benytter veien (Bjørgegrend 120A - 120B). Strømforbruk i 2021 utgjorde totalt 16.078 kWh. Strømregning for varmekabler blir sendt til eier av huset som selges. Denne blir deretter fordelt med 50% av hver av eiendommene.

Eiendommen er en del av Bjørge Huseierlag. Det er pliktig medlemskap i huseierlaget og det betales ca. kr. 1.500,- per år i medlemskontingent. Avgiften dekker drift av felles veier etc. på Bjørge.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe ytterligere kostnader til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

2002/32255-2/106 
Bestemmelse om veg 
Tinglyst 14.10.2002 
Gjensidig bruksrett av felles vei over bnr. 25 og 534.
Eierne er solidarisk ansvarlig for vedl.hold og rep. av
felles vei og tilhørende anlegg.
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier at gnr. 25 og bnr. 534 har gjensidig bruksrett over eiendommene. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjoner av felles vei og tilhørende anlegg.
 
2003/141-1/106 
Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 03.01.2003 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 29 Bnr: 23  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/141-2/106 
Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 03.01.2003 
Best. om rep. og vedl.hold av fellesledn.
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier at sameierne av gnr. 29, bnr. 25 og bnr. 534 samt gnr. 29, bnr. 193 gir eier av gnr. 29, bnr. 23 har rett til å koble seg på felles vannledning fra gnr. 29, bnr. 25 og føre vannledning over ovennevnte eiendommer. Alle parter er ansvarlig for vedlikehold og reparasjoner for fellesledningen.
 
2013/863482-1/200 
Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 09.10.2013 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 29 Bnr: 92  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier at gnr. 29, bnr. 25 og bnr. 534 samt gnr. 29, bnr. 193 gir eier av gnr. 29, bnr. 92 rett til å knytte seg til felles vannledning for ovennevnte eiendommer som varig løsning. Bnr. 92 trer inn i avtale om solidarisk ansvar for vedlikehold av felles vannledning med tilbehør fra felles kum på bnr. 193 og fram til offentlig vannledning. Avtalen gjelder kun en boenhet for bnr. 92. Andre andre boenheter kan knytte seg til vannledningen uten samtykke. Erklæring sier også noe om bnr. 92 sitt ansvar for utbedring av fallende vanntrykk og skader som måtte oppstå.

Tinglyste erklæringer følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11290000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 39, Bjørge Og Vassteigen
Ikrafttredelsesdato: 20.02.1964
Dekningsgrad: 100,0 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 11290104
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 25, Bjørge - Vassteigen, Boligfelt A2, Endring 190431089
Ikrafttredelsesdato: 13.06.1995

PlanID: 11295402
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 305, Bjørge, Felt B 199615344
Ikrafttredelsesdato: 02.04.1997

PlanID: 11295504
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 68, Bjørge 200207131
Ikrafttredelsesdato: 09.10.2002

PlanID: 11295501
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 229, Røstadfjellet, Endring Av Bebyggelsesplan 200111059
Ikrafttredelsesdato: 30.08.2001

PlanID: 11295503
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 43, Bjørge 200005882
Ikrafttredelsesdato: 29.08.2000

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (97,0 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (3,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
11296000 - Fyllingsdalen. Gnr 29 Bnr 5 Mfl., Bjørge, Mpu-boliger, Plan For Utbygging - 199708062

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 14 900 000
Omkostninger 386 642
TOTALT 15 286 600

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF