Totlandsvegen 80B

Visning

5 290 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 430 690

P-rom

121 KVM

Antall rom

3 Soverom

Totlandsvegen 80B

Lekker 4-roms endeleilighet på 126 m² | Terrasse på 33 m² | Heis | Fast garasjeplass | To bad | Stue & kjøkken på 61 m²

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Totlandsvegen 80B 5 290 000 140 692 2 792
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
121 / 126 / 138 KVM Eiet tomt, 3410 KVM 60210052

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold 1. etasje
Bad 1 (5,2 m²), entré (9,2 m²), stue/kjøkken (61,5m²), soverom 1 (7,7 m²), soverom 2 (7,6 m²), soverom 3 (16,2 m²), bad 2 (8,5 m²)
Eksterne bod
I tillegg til bod i leilighet på 3 kvm, er det også en nettingbod tilknyttet leiligheten i byggets underetasje med gode lagringsmuligheter.

Uteområder
Adkomst til terrasseplatting på ca. 33  kvm. med takoverbygg fra ovenforliggende balkong.

Biloppstillingsplass
Det medfølger fast plass i felles garasjeanlegg i byggets underetasje. Denne plassen har lader for el. bil. Plassen er merket med nr. 22. Enkel tilkomst vis à vis dør fra trapper/heis.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 121 m²
Gang, bad, 3 soverom , stue/kjøkken og bad/vaskerom.

Samlet primærareal (P-rom) = 121 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 126 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 138 m²

Standard

Kort oppsummert
- Moderne og stilsikker endeleilighet med alt på ett plan
- Gjennomgående høy standard
- To bad og tre soverom
- Stue/kjøkken på hele 61.5 m²
- Rikelig med areal for bod og garderobeplass
- Fast plass i felles garasjeanlegg med lader for el. bil
- Privat altan på platting på hele 33 m² og tilgang til store fellesareal
- Heis og trappefri tilkomst fra garasje og hovedinngang
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Radiator med vannbåren varme (fjernvarme fra BKK)
- Nærhet til flotte turområder
- Nærhet til skole
- ! minutt gange til bussholdeplass
- Kort vei til Nesttun med alle fasiliteter inkl. bybane
- Meget pent opparbeidet fellesareal
- Svært dyrevennlig med beliggenhet

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Erlend Hauglid kan presentere denne store og stilfulle eierleiligheten i bygg oppført i 2017.

Leiligheten |
Dette er en lekker og innbydende endeleilighet med god planløsning og romslige flater.

Overflater og innredninger har moderne stil og det er praktiske og gjennomtenkte løsninger. Gulvene er lagt med parkett og vegger malt i moderne farger.Innredning på kjøkken og bad er fra kvalitetsleverandøren HTH og integrerte hvitevarer på kjøkkenet er levert av Siemens. Baderommet har fliser på gulv og vegger samt speilskyvedør som skjermer sonen for vaskemaskin og tørketrommel. Ett av baderommene har badekar og det andre badet har innfellbare dusjvegger. Leiligheten har tre soverom, alle med god størrelse. Hovedsoverommet er på hele 16 m². Løsningen mellom stue og kjøkken gir begge deler av rommet optimale lysforhold og den beste romfølelsen. Her er det god plass til både spisebord og flere sittegrupper. Fra kjøkkenet er det skyvedør ut til privat altan på hele 20 m² med overbygg og glassrekkverk. Det er en innvendig bod som alternativt kan brukes som garderoberom. Det er i tillegg areal nok til gode garderobeløsninger i gangen og på soverommene. På samme plan som garasjeplassen har leiligheten også egen bod på ca. 5 m².

Bygget |
Utbygger Block Watne bygger sine boliger etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Leiligheten er også utformet etter kravene for livsløpsstandard. Tanken er at en bolig fra fra denne utbyggeren skal tilfredsstille både dagens og morgendagens krav til standard. Bygget har bl.a. betongskille mellom enhetene, innlagt sprinkleranlegg, waterguard automatisk vannstoppsystem og seriekoblet røykvarsleranlegg. Det er lagt inn jordvarme/fjernvarme som vil gi deg som beboer en betydelig besparelse på strømutgiftene. Det er også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning for et godt og sunt inneklima.

Fellesutgiftene dekker |
Bl.a. grunnpakke for kabel-tv og bredbånd, renhold av fellesareal, snøbrøyting og plenklipping, varmtvann/vannbåren varme til radiator i stuen (à konto avregning), byggningsforsikring, strøm til fellesareal, forretningsførsel, drift og vedlikehold av heisanlegg, brannsikring og garasjeanlegg samt avsetting for vedlikehold av fellesareal.

Tekniske installasjoner |
Varmtvann og vannbåren varme til radiator i stuen er levert som fjernvarme fra BKK (her slipper du bl.a. plassbruk til egen varmtvannsbereder i leiligheten). Agregat (HERU Heat Redcovery) for balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er plassert i bod/teknisk rom sammen med sikringsskap som har overspenningsvern og fordfeilbryter. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på badet ved arealet bak speilskyvedører som skiller sonen for plassering av vaskemaskin og tørketrommel. Det er også Waterguard automatisk vannstoppesystem. Porttelefon med automatisk åpner til hoveddøren i bygget. Seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg er montert.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Det er gang- og sykkelavstand til bydelssenteret på Nesttun, hvor du finner alt av servicetilbud og butikker, og ikke minst til bydelens kulturhus. Herfra kan du ta Bybanen til Bergen sentrum (25. minutter), til Lagunen (6.minutter) eller Bergen Lufthavn (18.minutter). Kjøretid med bil til Bergen sentrum er ca. 15 minutter. Solberget ligger tett på både skoler og barnehager. Den nærmeste skolen er Ulsmåg barneskole som nylig er oppgradert og framstår som en av de mest moderne skolene i Bergen kommune. Selv om Solberget ligger sentralt til, utmerker det seg likevel med flott natur og gode friluftstilbud. Gå turer i skog og mark rundt Birkelandsvatnet, Myrdalsvannet, eller opplev de vakre turstiene og lysløypene i Totlandsfjellet som er laget for både sommer- og vinterbruk. For de idrettsinteresserte ligger Ulsmåg fotballbane rett i nærheten, Slåtthaug Idrettsanlegg (løpebane/skøytebane, basseng og idrettshall) samt Step in Dansestudio og 7 fjell Crossfit på Midtun. I tillegg til to treningssentre. Se også vedlagt nabolagsprofil som gir en detaljert beskrivelse av nabolaget og avstand til diverse servicetilbud.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 124 / 2858

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Tomt

Pent opparbeidet tomt med store grøntarealer, lekeplass, benker, beplantning og interne veier og stier. Det er lagt ned mye ressurser i opparbeidelsen av tomten for at det skal på best mulig måte være tilrettelagt for at du kan sosialisere med dine naboer i alle aldersgrupper. Det er blant annet montert utendørs treningsapparater til disposisjon for beboerne. Arealet ligger i hovedsak i flatt terreng og stort sett hele tomtearealet kan anvendes. Utearealet er eid og driftet i fellesskap med sameiet Solberget 2 som er de tre byggene i bakre del av dette prosjektet.
Tomtearealet for dette sameiet er 3 410,2 m². Arealene mellom bygningene kommer i tillegg med 7 206 m².

Byggemåte

Byggemåte:
Fireroms eierseksjon i boligblokk med en eksterne bod. Leiligheten ligger i 1. etasje med terrasseplatting.

Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende søyler, kledd med stående malt trepanel og fasadeplater. Pulttak/flatt tak, tekket med papp/folie. Alle bygningsdeler som ligger under sameiets ansvarsområde er ikke tildelt tilstandsgrader. Dette er bemerket i teknisk beskrivelse der dette er gjeldene. Bygningen er oppført i 2017, og den tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Referansenivå for rapporten er satt til byggeår og NS 3424 "Tilstandsanalyse av byggverk". Aldersbetraktning er vurdert ut fra levetidstabeller utarbeidet av Sintef Byggforsk. For detaljert informasjon om bygningens vedlikeholdsmessige status vises det til styrets årsberetning. Velholdt leilighet med god standard. I felt hvor det er gitt tilstandsgrad 1 er det ikke nødvendigvis ytterligere kommentar tilknyttet tilstand under vurdering.
Bygningsdeler som tildeles tilstandsgrad 2 er i hovedsak av eldre dato, har oversteget mer enn halvparten av forventet levetid,
og/eller har bruksslitasje. Bygningsdeler som tildeles tilstandsgrad 3, har behov for oppgradering. Normal slitasje fra tidspunkt for legging av gulv, og normal slitasje på vegg- og himlingsoverflater ikke hensyntatt, da toleranse for slitasje i stor grad er en subjektiv vurdering.
Se for øvrig detaljert tilstandsbeskrivelse.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Heine Skage den 16.10.2019.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisser ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: xxxxxxxx

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Solberget 1 (Org.nr. 919 771 283) består av 33 seksjoner på Gnr. 50, Bnr. 355. Sameiet har engasjert Obos som forretningsfører.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i If Skadeforsikring (avtalenummer: 1372922). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Resultatet for 2018 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 17.088,-. Pr. 31.12.2018 hadde sameiet arbeidskapital på kr. 104.226,-. Arbeidskapitalen fremkommer ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler, og viser sameiets likviditet.

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 2.825,- til sameiet, som inkluderer bl.a. grunnpakke for kabel-tv og bredbånd, renhold av fellesareal, snøbrøyting og plenklipping, varmtvann/vannbåren varme til radiator i stuen (à konto avregning), byggningsforsikring, strøm til fellesareal, forretningsførsel, drift og vedlikehold av heisanlegg, brannsikring og garasjeanlegg samt avsetting for vedlikehold av fellesareal.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 22 utgjør: 124 / 2858

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
I henhold til sameiets husordensregler er dyrehold til sjenanse for andre beboere ikke tillatt.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets årsberetning/regnskap 2018, husordensregler, vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 178 998,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 244 391,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Boligsalgsrapport:
Det gjøres oppmerksomt på at tilstandsrapport er eldre enn seks måneder på markedsføringstidspunktet.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i salget.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppvarming

- Gulvvarme på baderommen og radiator med vannbåren varme.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
- Bygger er oppført i 2017 etter nyere og strenge forskrifter med tanke på bl.a. isolering.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Fast plass i felles garasjeanlegg. Til denne plassen er det lader for el. bil. Anlegget har automatisk portåpner. Noen av plassene i garasjeanlegget er avsatt til gjesteplasser.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

Dgbnr. 2016/1032035-1/200 
Best. om vann/kloakkledn.  
Tinglyst 08.11.2016 
Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Bestemmele om avløpspumpestasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dgbnr. 2016/887996-1/200 
Seksjonering  
Tinglyst 29.09.2016 
Opprettet seksjoner:
Snr: 22
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 124 / 2858

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 17380000
Plannavn: Fana. Gnr 50 Bnr 103, 271, Totlandsvegen, Lindåsmyra
Ikrafttredelsesdato: 26.06.2013
Dekningsgrad: 99,1 %

PlanID: 18470000
Plannavn: Fana. Gnr 46, 50 Og 54, Fv 183 Totlandsvegen, Gang- Og Sykkelveg
Ikrafttredelsesdato: 22.06.2009
Dekningsgrad: 0,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
17380000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (89,0 %)
17380000 - Lekeplass (10,1 %)
18470000 - Annen veigrunn (0,8 %)
17380000 - Friområde (0,1 %)
0 - Gangvei (0,1 %)
0 - Gangveg - gangareal - gågt. (0,1 %)
0 - Boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse (0,1 %)
0 - Gate med fortau (0,1 %)

Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen):
17380000 - Utforming (47,5 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 15056002
Plannavn: Fana. Gnr 50 Bnr 149, Kirkebirkeland, Torvetua 199805239
Ikrafttredelsesdato: 23.06.1998

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (99,9 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (29,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
60460000 - Fana. Gnr 52 Bnr 1 Og 19 Og Gnr 53 Bnr 2 Og 4, Dyngelandsåsen Boligområde - 200700454
15050000 - Fana. Gnr 50 Bnr 103, Kirkebirkeland, Torvetua - 199709529

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 50/20
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 26.06.2019

Eiendom: 50/20
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.06.2019

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har følgende ferdigattest:

Art: Nybygg boligblokk og parkeringskjeller
Datert: 07.06.2019

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Formidling

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 290 000
Omkostninger 140 692
TOTALT 5 430 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

DJ_storfil

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik_storfil

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF
OleK_storfil

Ole Kristian P. Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde_storfil

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder
Thea_storfil

Thea Vinnes Skauge

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erlend_storfil

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler