Råtun 58E

Solgt

4 300 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 420 440

P-rom

91 KVM

Antall rom

3 Soverom

Råtun 58E (Solgt)

Stilsikker og innbydende eierleilighet | To terrasser og en altan | Meget solrikt | Garasjeplass | Sentral beliggenhet

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Råtun 58E 4 300 000 120 442 2 179
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
91 / 96 / 106 KVM Eiet tomt, 9603 KVM 60200186

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entre, gang, bad/wc/vaskerom, soverom og bod/teknisk rom. Utgang til terrasse.

Innhold | 2. etasje:
Trappegang, stue, kjøkken, bad/wc og to soverom. Utgang til altan og terrasse.

Terrasser og altan |
Terrasse på ca. 9 m² ved inngangspartiet og vestvendt terrasse på ca. 15 m² med tilkomst fra stuen. Fra soverom i 2. etasje er det utgang til altan på 9.6 m²

Bod og lagringsplass |
Med til leiligheten medfølger det egen bod på c. 5 m² med enkel tilkomst fra garasjeanlegget. Innvendig i leiligheten er det bod/teknisk rom på 5,4 m².

Garasjeplass |
Fast garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er installert elbillader til denne plassen. Garasjeanlegget har også avsatt plass til sykkelparkering, to plasser for bildeleringen og fem oppmerkede gjesteplasser.

Primærareal:
Ihht. vedlagt tilstandsrapport så inngår følgende rom i denne boligen under betegnelsen primærareal:

1. etasje | 29 m²
Entré, gang, bad/vaskerom, soverom og bod/teknisk rom.

2. etasje | 62 m²
Trappegang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 91 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 96 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 112 m²


 

Standard

Kort oppsummert |
- Stilsikker og innbydende eierleilighet
- Fast garasjeplass med lader til el. bil
- To terrasser og en altan
- Bad/wc i begge etasjene
- Stor og lys stue med utg. til terrasse
- Kjøkken med innredning fra HTH
- Integrerte hvitevarer fra AEG
- Tre soverom, hovedsoverom på 11.3 m²
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Sprinkleranlegg og seriekoblet røykvarslere
- Kabel-tv og bredbånd (fiber fra Altibox) inkl. i fellesutgifter
- Meget fine fellesareal
- Ingen dugnadsplikt
- Sentralt og attraktivt boligområdet

Presentasjon |
Det er med stor glede at Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen kan presentere denne moderne og stilfulle eierleiligheten.

Leiligheten |
Lekker 4-roms selveierleilighet. Leiligheten har oppgradert standard og planløsning er endret for å optimalisere arealbruken. Leiligheten framstår som svært innbydende og egner seg like godt for barnefamilie som for en mer "voksen" kjøpergruppe.

Leiligheten inneholder lys og romslig stue med utgang til solrik terrasse. Stuen har god plass til både spisebord og sittegruppe. Det er delvis åpne løsning mellom stue og kjøkken, noe som gir ekstra god romfølelse, bedre lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Kjøkken har innredning fra kvalitetsleverandøren HTH med god skap og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer fra AEG. Leiligheten har baderom i begge etasjene. Badene har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innfelt downlightsbelysning. Ett av badene har avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er tre soverom, alle med areal som gir mulighet for gode garderobeløsninger. Gangen har innfelt downlightsbelysning og montert oppheng for yttertøy. I tillegg er det en innvendig bod og en ekstern bod ved garasjeanlegget.

Det er installert balansert ventilasjonsanlegg fra NIBE for å gi et godt innvendig klima i leiligheten. Bygget er oppført etter nyere byggeforeskrifter hvor det er gjennomført energisparende tiltak. Vinduer med isolerglass/energiglass. Det er betongskille mellom etasjene, seriekoblet røykvarslere og sprinkleranlegg. De fleste rom har innfelt downlightsbelysning (LED) med dimmebryter.

Sameiet og fellesareal |
Nytt bygg med pent opparbeidet og og godt organisert fellesareal. Leilighetene og fellesarealet er myntet på en høy og moderne standard og et videre enkelt vedlikehold.

Parkering |
Fast biloppstillingsplass i felles garasje i byggets underetasje. Plassen har lader for el. bil. Deler av garasjen er avsatt til gjesteparkering. Det er også egen sykkelparkering i garasjeanlegget og to plasser for bildeleringen.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Dag Jonny Johannessen
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 970 51 555
E-post: djj@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en meget fin plassering i dette eksklusive sameiet. Enkel tilkomst fra garasjeanlegget. Det er terrasse og altan som har morgen- og formiddagssol. Fra stuen er det utgang til terrasse med ettermiddag- og kveldssol. Det er også enkel overgang til fellesareal hvor det er godt tilrettelagt for å sosialisere med hyggelige naboer.

Beliggenheten er ellers å betegne som et attraktiv boligområde i Fana. Skjermet for gjennomgangstrafikk og med kort avstand til skole og barnehage. Det er tilsvarende kort avstand til buss, bybane og byens største handlesenter - Lagunen. For den aktive person eller familie så er det gode tilbud med bl.a. Fana stadion, Rå skole aktivitetsanlegg og Fana golfklubb. Det er også fine turmuligheter ved Apeltunvatnet, Hordnesskogen, Sæverudsskogen eller ved Stend. Det vises ellers til vedlagt nabolagsprofil med mer detaljert beskrivelse av nærområdet og avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 95/3352

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Eiendommen er pent opparbeidet med bl.a fint tun ved boligen hvor det er opparbeidet med sittegrupper og lekeplass. Det er asfaltert vei fram til bygget og til garasjeanelgget. Her er det også bed med fin beplantning.
Se vedlagte basiskart med tomtegrense og byggenes plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter |
Støpt gulv/betong. Grunnmur i betongkonstruksjoner. Støpt gulv mot grunn, isolert konstruksjon.

Veggkontruksjon og utvendige fasader |
Boligen er oppført med grunnmur i betongkonstruksjoner og reisverk i isolert bindingsverk. Utvendig trekledning m.m. Innvendig platet m.m. Malt trekledning

Vinduer og dører |
Vinduer med isolerglass/energiglass fra byggeår. Hvit gatedør med glassfelt, balkong- og terrassedør. Hvite slette innerdører.
 
Takkonstruksjon |
Papp eller lignende tettesjikt.

Etasjeskillere |
Etasjeskillere i betong.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Øystein Lude den 15.09.2020 .

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
Ingen deler av boligen har fått tilstansgrad 2.

Sameie

Om sameiet:
Råtuntoppen Boligsameie består av 35 selveiende boligseksjoner fordelt med 10 rekkehus og 25 leiligheter.

Sameiets forretningsfører er Vestbo BBL
Sameiets revisor er Ernst & Young AS
Sameiets forsikringsselskap er Gjensidige Forsikring ASA
Sameiets formann er Roald Hågåg - mob. 926 21 770 (raatuntoppensameie@gmail.com)
 
Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring (Forsikringstype: Boligsammenslutning Pluss). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Resultatet for 2019 er gjort opp med et resultat pålydende kr. 323.207,-. Regnskapet for 2019 er ikke mottatt eller godkjent per dags dato.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2.179,- per måned og inkluderer:
Grunnpakke for kabel TV/bredbånd (fiber fra Alt i box), dugnad (ingen dugnadsplikt), snømåking av fellesareal, bygningsforsikring, strøm til fellesareal, forretningsførsel og sparing for vedlikehold av sameiets fellesareal. Fellesutgiftene dekker også nytt filter til agregatet for ventilasjonsanlegget som byttes en gang i året.

Sameiet gjennomfører to årlige dugnader. Dersom du som eier deltar på dugnad vil du få utbetalt kr 300,- pr. dugnad ved slutten av året.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Det er tillatt med dyrehold. Men det skal søkes styret i laget på fornånd. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 891 996,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 211 184,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Styret i sameiet er i dialog med utbygger vedrørende utbedring av diverse arbeid på fellesarealet.

Lader til el. bil:
Forbruk blir fakturert direkte til eier.

Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Oppvarming

Det er varmekabler i gangen og på begge baderommene. Det er installert balansert ventilasjonanlegg med varmegjenvinning. 

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Fast egen parkeringsplass i fellesgarasje med el-bil lader. Egen parkeringsplass for gjester.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1919/900104-3/106  Bestemmelse om gjerde  
23.04.1919 
Overført fra: 4601-119/23
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1944/300611-1/106  Skjønn  
18.02.1944 
Gjelder utbedring av bygdeveien gjennom Rådal fra
Sørås til Stend Landbruksskole
Overført fra: 4601-119/23
Gjelder denne registerenheten med flere


2017/27393-2/200  Bestemmelse om veg  
10.01.2017 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:119 Bnr:17  
Overført fra: 4601-119/23
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/27393-3/200  Erklæring/avtale  
10.01.2017 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Bestemmelse om vedlikehold og drift
Overført fra: 4601-119/23
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/27393-4/200  Erklæring/avtale  
10.01.2017 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:119 Bnr:17  
Bestemmelse om bevaring av trær i grense
Overført fra: 4601-119/23
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/583254-1/200  Bestemmelse om vannledning  
 23.03.2018 21:00 

Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/583254-2/200  Bestemmelse om kloakkledning  
23.03.2018 21:00 
Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 62500000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 23 Mfl., Ra°varden/ra°tun
Ikrafttredelsesdato: 28.05.2015
Dekningsgrad: 74,7 %

PlanID: 62000000
Plannavn: Ytrebygda/fana. Gnr 119 Mfl., Endring Av Reguleringsplan E 39/Rv 580 Ra°dal - Søra°s
Ikrafttredelsesdato: 19.09.2012
Dekningsgrad: 25,3 %

PlanID: 15320000
Plannavn: Ytrebygda/fana. Gnr 119 Bnr 10 Mfl., Ra°varden
Ikrafttredelsesdato: 31.08.1998
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 17 Og 224, Ra°tun
Ikrafttredelsesdato: 23.05.2013
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
62500000 - Boligbebyggelse (48,6 %)
62000000 - Annen veggrunn, tekn. anl. (19,9 %)
62500000 - Grønnstruktur (9,5 %)
62500000 - Kjøreveg (7,3 %)
62000000 - Gang- sykkelveg (4,0 %)
62500000 - Lekeplass (3,7 %)
62500000 - Annen veggrunn, tekn. anl. (2,5 %)
62500000 - Gate med fortau (1,4 %)
62000000 - Gate med fortau (1,3 %)
62500000 - Gangveg - gangareal - ga°gt. (1,1 %)
62500000 - Energianlegg (0,2 %)
62500000 - Renovasjonsanlegg (0,2 %)
62500000 - Annen veggrunn, grøntareal (0,2 %)
62000000 - Sykkelveg, -felt (0,1 %)
15320000 - Boliger (0,1 %)
0 - Felles lekeareal (0,1 %)
0 - Boligbeb. - frittliggende sma°husbebyggelse (0,1 %)
0 - Boligbebyggelse (0,1 %)
0 - Boligbeb. - frittliggende sma°husbebyggelse (0,1 %)
0 - Gang- sykkelveg (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

62500000 - Frisiktsone (0,4 %)

Bestemmelsesområder (Reguleringsplaner på grunnen):
62500000 - Anlegg- og riggomr. (6,2 %)
62000000 - Anlegg- og riggomr. (0,1 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 62000000
Plannavn: Ytrebygda/fana. Gnr 119 Mfl., Endring Av Reguleringsplan E 39/Rv 580 Ra°dal - Søra°s
Ikrafttredelsesdato: 19.09.2012
Dekningsgrad: 10,8 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
62000000 - Annen veggrunn, tekn. anl. (7,8 %)
62000000 - Kjøreveg (2,9 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner under grunnen):
62000000 - Andre sikringssoner (10,8 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 15320007
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 33, Ra°, Mindre Vesentlig Endring 200028123
Ikrafttredelsesdato: 20.03.2001

PlanID: 15320017
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 337, Ra° 200301343
Ikrafttredelsesdato: 15.05.2003

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65710000
Plannavn: Fana. Gnr 119 Mfl., E39/rv 580 Ra°dal-søra°s
Saksnr: 201802147
Dekningsgrad: 0,1 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY (86,1 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (9,5 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (4,4 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (0,1 %)
Gul støysone:
65270000 - Fana skytterlag - gul sone (80,9 %)
65270000 - Vei støy - gul sone (17,8 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (22,2 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66390000 - Fana. Gnr 119 Bnr 585, Fanavegen Brannstasjon - 201714570
61410000 - Fana. Gnr 119 Bnr 585, Stemmhaugane Næringsomra°de - 200913750
60700000 - Fana/ytrebygda. Gnr 119, 120, Ra°dal Sentrum/lagunen - 201606061
60700000 - Fana/ytrebygda. Gnr 119, 120, Ra°dal Sentrum/lagunen - 201606061
17010001 - Fana. Gnr 119 Bnr 9 Mfl., Ra°dal Nord, Endring - 200706611
15320004 - Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 33 Og 118, Ra°, Mindre Vesentlig Endring Felt B20, Avkjørsel - 200013248
4940100 - Fana. Osbanens Trase - 190001587

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 119/353
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.09.2015

Eiendom: 119/607
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 15.12.2017

Eiendom: 119/607
Bygningstype: Tilbygg Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 28.05.2018

Eiendom: 119/609
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 28.01.2016

Eiendom: 119/934
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.09.2015

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:
Bebyggelse og anlegg (100%)

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energimerke Rød C. Det bemerkes at bygget er oppført i 2018 etter nyere byggeforeskrifter med energisparende tiltak.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 19.05.2018.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 4 300 000
Omkostninger 120 442
TOTALT 4 420 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF