Årstadveien 9

Solgt

6 690 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 972 010

P-rom

95 KVM

Antall rom

2 Soverom

Årstadveien 9 (Solgt)

Sofistikert eleganse | X-faktor | Takh. 3,23 m | Sol & utsikt | Altan | Parkm. hage | Garasje | Helse Brg. | Barnevennl.

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Årstadveien 9 6 690 000 227 292 3 000
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
95 / 97 / 107 KVM Eiet tomt, 1131 KVM 60210049

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Høy 1. etasje:
Entré/gang (5,3 m²), bad (7 m²), vaskerom (2,2 m²), to soverom (9,8 m² og 14,5 m²), stue (28,8 m²), kjøkken (21,9 m²) og bod (2,1 m²)

Privat uteplass:
Med utgang fra kjøkkenet er det adkomst til en koselig altan på 11,7 m² som vender mot hagen. En nydelig plass i grønne omgivelser.

Lagringsplass:
I tillegg til innvendig bod på 2,1 m² har leiligheten en tilhørende utvendig bod på 4,5 m². I tillegg er det et spiskammers på altanen.

Samlet primærareal (P-rom) = 95 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 97 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 107 m².

Standard

Kort oppsummert:
- To soverom, dog mulighet for tre soverom
- Takhøyde på 3,23 meter og god energi i rommene
- Restaurert tofløyet dør hentet fra Oslo i 2018
- Lekkert Kvik kjøkken fra 2018 med Corian benkeplate
- Kvalitets eikeparkett fra Woodlife flooring
- Høykvalitets hvitevarer fra Siemens Studioline
- Pent oppgradert bad og eget vaskerom
- Vestvendt altan og tilgang til en pent opparbeidet, felles hage
- Eksklusiv bruksrett til garasjeplass med aut. portåpner og ladestasjon
- "Hele" Helse Bergen ligger i gaten
- Turterreng starter idet en går ut døren
- Kretser til populære Haukeland skole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet
- God off. kommunikasjon med buss og nytt bybanestopp.
- Vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system)
- Oppgradert elektrisk anlegg i 2018
- Fibernett i leiligheten
- Dokumentasjon/samsvarserklæring foreligger på utført arbeid
- Et nydelig hjem i grønne, solrike omgivelser
- Gåavstand til sentrum
- Fasade malt 2020
- Taktekking byttet i 2012

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne eksklusive og særdeles gjennomførte leiligheten med ypperlig beliggenhet i Årstad bydel. Boligen har en god planløsning og har vært gjenstand for utførlige oppgraderinger i senere tid hvor det i 2018 ble blant annet lagt nye parkettgulv (folie gulvvarme på stue/kjøkken), gummifliser, listverk etc. I tillegg ble alle vegger malt i 2018 samt flikkmaling/mindre malingsarbeid er utført i 2021. Det ble i tillegg også laget flere smarte hyllesystemer etc. i leiligheten.

Samarbeidspartnere ved oppgradering | Selger har benyttet autoriserte fagfolk i forbindelse med oppgraderinger i leiligheten som maler Bjarne Gullaksen, Bergen Elektro og Varme AS, Bergen Elektro Automasjon AS samt TVR Mur og Markhus VVS. Dokumentasjon/samsvarserklæring på utført arbeid foreligger og selger har laget en egen "boligmappe" som kjøper vil overta. Som en detalj kan det opplyses om at dørkarmen i stuen er spesiallaget med kirurgisk presisjon av møbelsnekker som blant annet har utført oppdrag for kongen.

"Det nye møter det gamle" | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående gode kvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks og innredningen er fargesatt i lyse nyanser. I leiligheten er det kvaliteter som mange ser etter i dag og som er vanskelig å finne. Blant annet er takhøyden 3,23 i store deler av leiligheten og selger har fått hentet en massiv, heltre tofløyet dør fra en sveitservilla i Oslo som er restaurert. Denne døren er nærmest er et møbel i seg selv og et "smykke" i leiligheten.

Privat vestvendt altan og felles "Kalfarhage" | Altanen tilhørende leiligheten er 11,7 m² og med god plass til møblement, grill og beplantning. Altanen er vender ut mot hagen og mot vest og har gode vekstforhold til eksempelvis urtehage. Videre vil kjøper få tilgang til en svært flott, felles hage. Her er det opparbeidet med plen og grillplass med felles møblement. Roser, tulipaner og stauder er noe av det en kan finne her ute. Deler av eiendommen er for øvrig omkranset av en gammel bøkehekk. Omgivelsene og nabohagene fremstår også som meget flott.

Kjøkken med spesiallaget daybed | Et nydelig og topp moderne kjøkken fra Kvik ble montert i 2018. Her er det hvite slette fronter, slitesterk Corian benkeplate, underlimt stål vaskekum og ventilator. Hvitevarer som stekeovn, platetopp med induksjon, 80 cm., oppvaskmaskin, kjøleskap i full størrelse, fryseskap samt ventilator er av høy kvalitet fra Siemens Studioline og har en rekke gode funksjoner, herunder har stekeovn full dampfunksjon (sous-vide). Med dampfunksjon blir kjøttet mørt som aldri før, grønnsaker perfekt dampet og baking (heving) blir lekende lett med egen bakefunksjon. . Det er montert komfyrvakt i tråd med kravene og det er en spesialbygget daybed i kjøkkenhjørnet. En av selgers favorittplasser i leiligheten. Utgang til solrik altan fra kjøkkenet.

Fantastisk stue på 29 m² | Stuen har høy x-faktor med 3.23 meter takhøyde, er vendt mot den vakre hagen og herfra er det nydelig utsikt til et vakkert nærområde, samt Løvstakken, Fløien og sjøutsikt til damsgårdssundet. Et massivt rom som må oppleves på visning. Rommet er lyst, luftig og med masse positiv energi i rommet. En regelrett nydelig stue.

To lyse soverom | Soverommene er hhv. 10 og 14,5 m². Det er garderobeskap på begge soverom som følger med i handelen, hvorav garderobeskap på soverom 2 er fra 2020.

Etablere soverom nr. 3 | Det er mulig å etablere soverom nr. 3 i stuen ved å "ta litt av stuen". Stuen er stor nok og dette kan utføres ved å sette opp en lettvegg, sparkle og male. Ansees som en enkel operasjon.

Pent, oppgradert bad | Badet har god størrelse og føles ekstra romslig med ca. 3 meter takhøyde. Badet ble renovert i 2004/2005 og ble oppgradert i 2021 med nye fliser på gulv, nytt wc, nytt dusjhjørne, nytt speil og ny baderominnredning. Arbeidet ble utført av TVR Mur og Markhus VVS. Badet er helfliset og med integrert belysning i taket.

Eget vaskerom | I leiligheten er det også et eget vaskerom med fliser på gulv og malt platekledning på vegg. Vaskerommet inneholder opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, overskap, hyllesystem, varmtvannsbereder og rør i rør skap. Det er elektrisk avtrekksventil i vegg. Vaskerommet fikk nytt hyllesystem i 2018 med smarte løsninger som gir mye lagringsplass og gjør at dette rommet fungerer som en ekstra bod.

Garasje med ladestasjon | Kjøper vil være privilegert med egen garasjeplass med automatisk portåpner og privat ladestasjon. Ansees som en sjeldenhet i strøket. Det er også plass til gjester på gårdsplassen.

Påbegynte planer | Dette er et område hvor det er iverksatt storstilte endringer med særdeles positivt fortegn. Alrek Helseklynge er ferdig og området betegnes av mediene som Norges mest komplette Helseklynge og et kraftsentrum innen helseforskning, utdanning og behandling. I området ligger Haukeland Universitetssykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus, fakulteter fra Universitetet i Bergen, Odontologen. Mer eller mindre "hele" Helse Bergen ligger i nabolaget/området. I området er også bygging av ny bybanetrasé godt i gang. Det er vil kun være noen få minutter til bybanestoppet ved Haukeland Universitetssykehus. Parallelt med dette har kommunen kommet i gang (i forbindelse med bybanebygging) med planene rundt Store Lungegårdsvann. Her skal det etter planen komme bystrand og ny park. Den planlagte Bystranden ligger ca. 1 kilometer fra leiligheten hvor en spankulerer via Blaauws vei og Nubbebakken.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en sjelden flott selveierleilighet med god størrelse, nydelige kvaliteter og beliggenhet i grønne omgivelser nær byens sentralnerve. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning.

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Området ansees som et av byens aller triveligste nærmiljøer og ligger på solsiden av byen. Bebyggelsen minner mye om bebyggelsen på Kalfaret med store villaer med parkmessige hager, hekker og gamle ærverdige trær. Det tar kun et par minutter å gå til Haukeland skole og det er ellers flere barnehager i strøket. Store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass Diakonale sykehus, Alrek Helseklynge ligger i samme nabolag. Det er busstopp i Årstadveien med god korrespondanse i begge retninger. Det kan også nevnes at bybanestopp ved Haukeland sykehus er under bygging. For de turglade er strøket et eldorado og et perfekt utgangspunkt for søndagsturen. Turveien innover Isdalen mot Fløyen og Vidden ligger "rett utenfor døren". I tillegg er det turvei fra Bjørndalen opp Ulriken for de sprekeste. Badevann og kanoutleie i Skomakerdiket eller en spasertur i Fjellveien er også populære søndagsturer. Om vinteren er det bare å spenne fast turskiene og sette kursen oppover byfjellene når været tillater det. Kort fortalt er dette blant byens mest etterspurte bydeler hvor mye til rette for en praktisk hverdag der tilfredshet preger den enkelte.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 1/6

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Fra sentrum: Kjør bil, gå til fots, ta buss eller sykkel igjennom Kalfarveien og videre igjennom Kalvedalsveien til en kommer til Årstadveien. Årstadveien 9 ligger på høyre side like ved trekantparken rett før Odontologen og Alrek Helseklynge.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er felles for sameiet, og er på 1131 m². Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, belegningsstein, gruset oppholdsplass, murer/bed, diverse prydbusker/beplantning og belysning. Uteområdet ble opparbeidet i 2007.

I tillegg til hagen er det en felles platting med sittegruppe, felles grill etc.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter i murkonstruksjoner.
Grunnmur ble pusset opp i 2013. Det er benyttet knotteplast som fuktsikring inntil grunnmur. Synlig knotteplast ble observert på befaringsdagen.

Yttervegger:
Yttervegger er utført i trekonstruksjoner med utvendig liggende enkelfalset trekledning m/staff. Det er variabel alder/kvalitet på ytterkledning. Fasadene ble malt i 2020 av Malermester Urdal. Det ble da byttet enkelte kledningsbord etter behov
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Valmtak. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og glassert tegltakstein. Renner i sort aluminium. Nedløp i sort plast/sort aluminium. Taktekking ble skiftet i 2012 til hollandsk glassert takstein. Arbeidet ble utført av Drengenes Tak AS. Taktekking er sameiets felles ansvar.

Vinduer og dører:
Vinduer: Isolerglass i hvite trekarmer.
Altandør: Hvit tredør med felt av isolerglass. Glassfelt over dør.
Ytterdør: Hvit dørblad i B-30 kvalitet. Dørtelefon i entre/gang.
Innerdører: Formpressete profilerte dørblad.
Skyvedør med glassfelt mellom entré/gang - kjøkken.

Nye vinduer og dører i 2004/2005. Vinduer har produksjonsår: 2003. Det er en eldre restaurert tofløyet dør mellom kjøkken - stue, montert i 2018. Det er spesialtilpassede persienner foran alle vinduer og altandør fra 2011/2012.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 02.06.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt iht. vedlagte boligsalgsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Øvrige bygningselementer har fått tilstandsgrad 1. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

- Yttervegg og eldre ytterkledning
- Etasjeskillere
- Vaskerom

Sameie

Om sameiet
Årstadveien 9 består av 6 selveiende boligseksjoner med felles hage/tomt.
 
Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i  (avtalenummer: 77205341). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Fellesgjeld
Sameiet har pr. 12.05.2021 en fellesgjeld på kr. 206.502,-
Seksjon sin andel av fellesgjeld er kr. 54.717,- pr. 01.03.2021
Långiver er DNB Bank
Lånetype annuitet
Årlig rentesats er 5,96%
Antall terminer er 12
Dato for siste termin er 26.06.2028

Det er ikke vedtatt eller foreslått arbeider som vil medføre vesentlig økning i felleskostnader eller fellesgjeld.

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 3 000,- pr. måned og inkluderer andel felles bygningsforsikring, felles strøm, ordinært vedlikehold og nedbetaling av lån.

Det er mulig for kjøper å betale ned andel fellesgjeld (Ca. kr. 54.000,-). Da vil månedlige felleskostnader ligge på kr. 1.500,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. informasjon fra sameiet.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
Styregodkjenning av kjøper kreves ikke.

Dokumenter
Megler har mottatt sameiets vedtekter, ordensregler og svarbrev fra sameiet.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 080 423,- for inntektsåret 2018.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 889 522,- for inntektsåret 2018.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Lamper på støpsel i leiligheten medfølger ikke i handelen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Oppvarming

Varmekabler i entré/gang (fra 2018) og på bad (fra 2004/2005). Folie gulvvarme i stue og kjøkken (fra 2018).
For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming.

Selger opplyser at de ikke har hatt behov for varmekilder utover varmekabler/folie.

Parkering

Garasjen er en felles garasje. Det fremkommer dog av vedtektene punkt 3-1 følgende: Seksjon 2 (leiligheten som selges) skal ha eksklusiv bruksrett til den av de to garasjeplassene som ligger mot sørøst.

Garasjen er til sammen 29,5 m² og deles med seksjon 5. Det er garasjeport med elektrisk portåpner. Det ble satt inn ny garasjeport i ca 2011/2012.

Plass 4 praktiseres i dag som gjesteparkering. Dersom kommunen på et senere tidspunkt godkjenner fire utendørs parkeringsplasser tilfaller plass 4 seksjon 4. Det er ellers mulighet for gjester til å parkere på plassen for øvrig.

Tinglyste erklæringer

1901/900171-1/106 01.03.1901 
Bestemmelse om vannledn.  
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver Gnr. 26, bnr. 7
Overført fra: 4601-163/201
Gjelder denne registerenheten med flere

1901/900172-1/106 01.03.1901  
Bestemmelse om vannledn.  
Fjerning av vannledning vedr. gnr. 26, bnr. 7
Overført fra: 4601-163/201
Gjelder denne registerenheten med flere

1901/900173-1/106 10.04.1901   
Bestemmelse om vannledn.  
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver Gnr. 26, bnr. 7
Overført fra: 4601-163/201
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1914/900515-1/106 17.06.1914   
Bestemmelse om bebyggelse  
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-163/201
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/26536-2/106 11.08.2005   
Erklæring/avtale  
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommuneplan (15590000). Formål: Bolig.
Planid: 15590000.
Saksnr: 199703283.
Planens navn: BERGENHUS. KDP FJELLSIDEN SØR.
Type plan: Kommunedelplan.
Planstatus: Gjeldende plan (ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 19.02.2001.

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Leilgheten har fått energikarakter G og oppvarmingskarakter rød.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 05.08.2005
Gjelder ombygging bolig.

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 29.11.1963
Ukjent hva den gjelder (ikke leselig i dokumentet)

Bergen kommune har utstedt attest, datert den 30.10.1958
Gjelder: Reparasjon med fasadeendringer.

Bergen kommune har utstedt attest, datert den 29.11.1963
Gjelder: Innredning av kjeller og garasje

Det foreligger ikke ferdigattest fra byggeår. Ikke uvanlig byggeår tatt i betraktning.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 6 690 000
Omkostninger 227 292
Fellesgjeld 54 717
TOTALT 6 972 010

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF