Litle Leirvika 22

Solgt

3 990 000

PRISANTYDNING

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

TOTALPRIS

4 101 290

BRA-i

96

BRA-e

84

Åpent areal

79

P-ROM

96

ANTALL ROM

3

Litle Leirvika 22

Hytte i førstelinje mot sjøen ved enden av hyttefeltet | Inkl. naust, brygge og flytebrygge | Solrikt og nydelig utsikt

Dag Jonny Johannessen

97 05 15 55

djj@zmegleren.no

Nøkkelinformasjon

ADRESSE

Litle Leirvika 22

PRISANTYDNING

3 990 000

OMKOSTNINGER

111 290

BOLIGTYPE

Fritidseiendom

EIERFORM

Selveier

FELLESUTGIFTER

0

AREAL (P-ROM / BRA / BTA)

96/180/0KVM

TOMT

Eiet tomt,910KVM

OPPDRAGSNUMMER

60240084

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold 1. etasje | 74 m2
Vindfang, bad/wc, badstue, vaskerom/tekniskrom, soverom, stue og kjøkken. Bod med tilkomst fra hagen.

Innhold loftsetasje | 22 m2 (gulvareal 46 m2)
Hems/loftstue og to soverom.

Terrasser:
Det er to terrasser på hhv. 24 m2 og 55 m2

Frittstående utebod |
5 m2

Naust |
Denne hyttens andel av naustet utgjør 53 m2.
Loftsetasjen har et totalt målbart areal på 20 m2 og totalt gulvareal på 32 m2.

Internt bruksareal (BRA-i) = 96 m2
Eksternt bruksareal (BRA-e) = 84 m2
Terrasse- og balkongareal (TBA) = 79 m2
Totalt bruksareal (BRA) = 180 m2

Arealbegreper:
Internt bruksareal (BRA-i):
Bruksareal av boenheten innenfor omsluttende vegger. Bruksenheten kan bestå av flere boenheter.

Eksternt bruksareal (BRA-e):
Bruksareal av alle rom som ligger utenfor boenheten/boenhetene, men som tilhører denne/disse.

Innglasset balkong (BRA-b):
Bruksareal av innglasset balkong tilknyttet boenheten. I begrepet inngår også veranda eller altan.

Totalt bruksareal (BRA):
Summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b.

Terrasse- og balkongareal (TBA):
Areal av terrasser og åpne balkonger tilknyttet boenheten. I dette arealet inngå også åpen veranda eller altan mv.

Måleverdige arealer:
Et areal er måleverdig når vilkår for fri høyde (høyde på minst 1,90 meter med en lengde og bredde på minst 0,60 x 0,60 meter), tilgjengelighet og permanent gangbart gulv oppfylles. I etasjer med skråtak gjelder egne bestemmelser. Ved nødvendige åpninger i etasjeskiller for trapp, måles kun det arealet som opptas av trappen. I etasjen under måles gulvet uten hensyn til trappen. Sjakter, heiser, skorsteiner, innvendige søyler og lignende er unntak og skal måles selv om de ikke oppfyller disse vilkårene og uansett om de har åpning i gulv, tilgjengelighet eller ikke.

Standard

Litle Leirvika 22 |
Velkommen til din egen oase ved sjøen!

Denne nydelige hytten ligger i førstelinje mot sjøen, ved enden av det sjarmerende hyttefeltet bestående av 13 unike hytter, alle bygget på starten av 2000-tallet. Med en romslig tomt på 900 m2 og enkel tilkomst, inviterer denne eiendommen til dager fylt med fred og ro.

Her kan du våkne opp til solens første stråler og avslutte dagen med magiske solnedganger, alt i en privat og vakker setting. Utsikten er rett og slett praktfull, enten du befinner deg inne i hytten, på den romslige terrassen eller i hagen.

Med kun 25 meter å gå til vannkanten ved flo, og bare 140 meter til naustet, er denne hytten et paradis for sjøentusiaster. Naustet er romslig, med moderne bekvemmeligheter inkludert innlagt strøm og vann, samt en praktisk innredning med vask. Her kan du enkelt tilbringe lange dager ved sjøen, med tilgang til brygge og flytebrygge rett utenfor døren.

Ta steget og opplev livet ved sjøen på sitt beste - denne hytten venter på å bli din egen private fristed ved vannkanten.

Hytten |
Sjarmerende og koselig hytte med fine detaljer og praktiske løsninger. Inneholder vindfang med fliselagt gulv og varmekabler. Her er det gode garderobeløsninger. Det er også mulig å bruke vaskerom som inngangsparti. Hytten har en meget god løsning med fin overgang mellom kjøkken, spisestue og dagligstue. Den åpne løsningen gjør dette til hyttens sosiale rom med optimale lysforhold og god romfølelse. De store vindusflatene gjør den vakre utsikten lett tilgjengelig. Takkonstruksjonen gir et fint skille mellom sone for kjøkken og spisestue. Den vakre peisovnen gir skille mellom spisestuen og den trivelige enden av rommet hvor stuen er. Her er det spennende historie bak bruk av materialer og detaljer. Det er også hems/loftstue dersom noe ønsker å trekke seg tilbake i mer rolige omgivelser. Hytten har tre soverom i tillegg til mulighet for sovesofa på hemsen. Hyttens baderom har fliselagt gulv og vegger. Fra badet er det direkte tilkomst til badstuen. Hytten har også et stor vaskerom/teknisk rom med fliselagt gulv og varmekabler. Hyttens fasaden på hytten ble nymalt i 2023.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer, 200 liters varmtvannsbereder og fordelerskap for rør i rør-system er plassert på vaskerom/teknisk rom. Stoppekran er plasser i fordelerskapet. Installert Defa system for fjernstyrt oppvarming av hytten.

Naustet |
Hovedetasjen i naustet er delvis åpen og delvis adskilt mot nabohalvdel. Fra hver side er det trapp opp til stort åpent areal som de to eierne bruker i fellesskap. Det er lagt inn både vann og strøm til naustet. Det er egen strømmåler til naustet som er todelt. Praksis er at denne faktura deles likt mellom de to eierne. Det er vanninntak til rekken med naust (10 i antall). Så hver av eierne betaler 10 % hver for vannbruk. Det er stoppekran i kummen på baksiden av naustet. Det medfølger surfebrett, to kajakker, trejolle og en liten plastbåt som er felles for de to eierne.

Flytebrygge |
Flytebryggen brukes felles med eier av den andre halvdelen av naustet. Her er det en dybde som gjør at du kan legge til med store båter. Det gjør at det også er enkelt å komme deg ut i kajakk, surfebrett og andre vannaktiviteter. Det har også vært suksess å sette krabbeteine fra flytebryggen.

Marina |
Like ved hytten er det en stor marina. Her leier dagens eier båtplass. Pt. betales det mellom kr 1.200,- og kr 1.500,- pr. år for leie. Det må i tillegg betales depositum ved inngåelse av leiekontrakt. Dersom det er ønskelig for ny eier å leie plass i denne marina må det sendes inn søknad til leder av Marinaen. Navn og nummer kan fås av megler.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. I tillegg medfølger hvitevarer på vaskerommet, som vaskemaskin og fryseskap samt kjøleskap som er plassert i naustet. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Løsøre:
Eier kan vurdere salg av diverse møbler, og redskap til hage. Det kan også vurderes salg av Oselver og båt med motor.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i hytten via Telenor.

Veilag |
Veilaget som er bestående av 10 hytter jobber i disse dager med en mindre reguleringsendring. Bakgrunnen for dette er at hytteeierne ønsker å formalisere lovligheten med å kjøre bil fram til hytten. Veilaget har engasjert Gaute Baarøy AS for denne jobben. Eier har hytten som nå selges har betalt inn sin andel i forbindelse med dette arbeidet (kr 25.300,-). Hyttelaget har hatt en god dialog med Gulen kommune i denne forbindelse og håper på en endelig avklaring høsten 2024.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Gi bud

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under,eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Økonomi

Prisantydning

3 990 000

Omkostninger

111 290

TOTALT

4 101 290

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmegler

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Footer

© 2023 Alle rettigheter reservert

Personvern